Vinduespendel

Pendellamper med stik

Med pendellamper med stik, også kaldet plug-in pendellamper, kan man helt ukompliceret tilføje lys og skabe dekorative blikfang alle steder i rummet. Bare sæt ledningen i stikkontakten, tænd, læn dig tilbage og nyd lyset.

Hvor kan man bruge pendellamper med stik?

En pendellampe med stik behøver kun en stikkontakt for at fungere. Der kræves ingen ekstra ledninger eller et lampeudtag, hvilket betyder, at det også er ligegyldigt, om der er et udtag i loftet lige der hvor du gerne vil hænge lampen. Pendellamper med stik er lige så nemme at installere og bruge som en gulv- eller bordlampe. Derudover øger de også lysstyrken i det rum, de placeres i - ligesom de samtidig skaber dekorative blikfang.

LED-pendellampe Sorry Giotto, Ø 90cm
Designer pendellampe String Light 12m ledning
Graa E27 fatning slim med ledning

Kan man købe lampeledninger løst?

Næsten alle lamper leveres med en ledning til at sætte i stikkontakten. Og selvom dens enkle hvide farve kan passe ind i alle interiører, kan ledningen tilpasses den individuelle boligindretning, blandt andet ved brug af en ledning med fatning, hvor ledningen f.eks. er sort eller guldfarvet. Sådanne produkter fås også separat.

Kobberfarvet E14-fatning Fade med ledning
En simpel sort ledning, en guldfarvet fatning og en enkel, smuk pære, helst filamentpære, viser sandheden bag mottoet "less is more".
Ledning med EU-stik inklusiv afbryder
En simpel sort ledning, en guldfarvet fatning og en enkel, smuk pære, helst filamentpære, viser sandheden bag mottoet "less is more".

Hvordan monteres pendellamper med stik?

Ledningen fra pendellampen kan hænges rundt om ethvert stabilt beslag eller holdes på plads på anden måde. Som regel skal ledningen fastgøres med en medfølgende eller separat købt holder eller hænges på en lampekrog, der er boret ind i væggen eller loftet. Ledningen kan også fastgøres med selvklæbende kabelclips eller sømklemmer afhængigt af hvilken overflade det monteres på og ledningens egen vægt.

Sort Aim Small pendellampe med stik fra FLOS
Ledningsholderen til lampeskærmen medfølger altid til alle plug-in pendellamper.
Moderne pendellampe Sky i kobber
Kroge, sømklemmer og kabelclips muliggør en stabil og visuelt diskret fastgørelse af ledningen.

Hvilken pære bør man bruge i en pendellampe med stik?

Hvis lampen ikke kommer med, indbyggede, forudinstallerede LED´er, og pendellampen har en fatning, er E27- eller E14-pærer ofte den pære, der skal bruges. På grund af deres levetid og energieffektivitet anbefaler vi at bruge en LED-filamentpære.

Tov-pendellampe Mila med stik og afbryder
De samme slags pærer bruges både i plug-in og normale pendellamper, der er tilsluttet lampudtaget.
Guldfarvet E27-fatning med ledning
Især når det drejer sig om pendellamper med stik, er valget af pære det, der har den største effekt.

Vil du vide mere om pendellamper med stik? Eller har du et andet spørgsmål om lamper og belysning? Så hjælper vores tekniske kundeservice dig gerne. Ring på +45 89 88 18 90 eller tag kontakt ved at udfylde vores kontaktformular.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

10 % rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.