Væglamper LED

LED-væglamper - fremtidens væglamper flytter ind i hjemmet

Væglamper bliver mere og mere populære på grund af de mange måder de kan anvendes på. De fås både til indendørs og udendørs brug. En væglampe er ikke til for at oplyse et helt rum, men gennem det indirekte lys, skabe en hyggelig atmosfære ved at oplyse enkelte områder eller genstande i rummet. Tonet glas giver et specielt smukt lys.
Ved hjælp at lyset fra væglamper, bliver fotografier, malerier og statuer lyst godt op, så vores blikke fanges af det. Også på kontorer, hoteller og i arbejdslokaler bliver væglamper brugt i stor grad. Med designet er de med til, at præge indretningen i lokaler og fremhæve for eksempel informationstavler eller nødudgange.

LED-væglamper: energisparende, langtidsholdbare og moderne.

De hurtige tekniske fremskridt og erfaringer der i de seneste og kommende år er gjort med LED (forkortelse for lysdioder), har gjort, at de nu kan være til stor nytte i mange områder af boligen. Når man vælger at bruge LED-væglamper, får man ikke kun moderne teknologi og moderigtigt udseende, men man bliver også sparet for en masse energiomkostninger. LED har den store fordel, at de har en lang levetid (op til 50.000 timer) og bruger lidt energi. Vælger du LED-væglamper, er du, på grund af energibesparelse, også med til at bidrage til et bedre miljø. Vælg den lampe som passer til dine behov og smag. Du kan være sikker på at finde den helt rigtige lampe, hvis du handler hos os.

LED-væglamper giver lys og komfort

Væglamper er kendt for at give indirekte belysning og den bringer den hyggelige stemning og atmosfære frem. LED-væglamper er ingen undtagelse, da der findes LED-lys i alle farver og de fås også i varm hvid, som giver en meget behagelig belysning. Afhængig af design og mønster, kan en LED-væglampe fremtrylle smukke lysspil på vægge og i lofter.

En LED-væglampe, mange muligheder

LED-væglamper bruges ofte indendørs i gang og stue, i tillæg til den almindelige belysning. Der er ingen begrænsninger. De kan bruges i næsten alle områder; badeværelser og udendørs, her skal der dog tages ekstra hensyn til beskyttelse af selve materialet, men også at ingen kan komme til skade.

I visse områder, især udendørs, er LED-væglamper en hovedsagelig sikkerhedsfaktor. De giver den belysning man har brug for, så man ikke overser faldgruber og trin. I stuen er LED-væglamper hovedsaligt med til at give en mere behagelig belysning eller oplyse visse ting.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.