Kun

Ekstra rabat: 11 % fra 899 kr. | 14 % fra 1299 kr. på næsten alt

Op til 60 % rabat på inde - og udebelysning

Persondatapolitik hos Lampegiganten.dk

Du kan udskrive eller gemme dette dokument med dit sædvanlige internetprogram (= browser: som regel «Fil»-> «Gem som»). Du kan også downloade og arkivere dette dokument i en PDF-version, hvis du trykker på "Download PDF" på enden af siden. For at åbne pdf-filen, får du brug for programmet Adobe Reader, hvilket kan hentes gratis på www.adobe.com), eller med et andet program, som kan håndtere pdf-formatet.

Beskyttelsen af dit privatliv er meget vigtig for os. Alle processer med hensyn til databehandling (f.eks. indsamling, håndtering og overførsel) sker derfor i overensstemmelse med lovbestemmelserne i den europæiske og tyske databeskyttelseslovgivning.

Den følgende erklæring giver dig et overblik over, hvilke af dine data vores hjemmesider anmoder om, hvordan disse data bruges og deles, hvordan du kan få information om de oplysninger, du giver til os, og hvilke sikkerhedsforanstaltninger vi tager mhp. at beskytte dine data.

Her kan du finde følgende oplysninger:

  1. Ansvarlig for databehandlingen
  2. Formål med databehandlingen og retsgrundlag
  3. Overførsel af data til partnervirksomheder
  4. Databehandling til reklameformål
  5. Online tilstedeværelse og optimering af hjemmesiden
  6. Formidling via affiliate-netværk
  7. Sociale medier
  8. Datamodtagere
  9. Registreredes rettigheder
  10. Ændringer i denne persondatapolitik

§ 1 Ansvarlig for databehandlingen

Den ansvarlige i henhold til databeskyttelsesreglerne for al databehandling, der finder sted på vores hjemmesider, er:

Lampenwelt GmbH
Seelbüde 13
36110 Schlitz
Tyskland
Telefon: 89 88 18 90
E-mail: via kontaktformularen.

Kontaktoplysninger på de databeskyttelsesansvarlige

Lampenwelt GmbH
Seelbüde 13
36110 Schlitz
Tyskland
E-mail: persondataloven@lampegiganten.dk

For forespørgsler om databeskyttelse og for at påberåbe sig de registreredes rettigheder (jf. nedenfor), beder vi dig skrive til ovennævnte adresse.

§ 2 Formål med databehandlingen og retsgrundlag

Besøg på vores hjemmeside

Logfiler

Hver gang du har adgang til hjemmesider/applikationer, sendes oplysninger fra din respektive internetbrowser på din respektive slutenhed til serveren for vores hjemmeside/applikation og gemmes midlertidigt i logfiler, de såkaldte logfiler. De dataregistre, der lagres i denne proces, indeholder følgende data, som gemmes indtil automatisk sletning efter 30 dage: Dato og klokkeslæt for adgangen, navnet på den side, der blev tilgået, IP-adressen på den anmodende enhed, henvisnings-URL (oprindelig URL, hvorfra du kom til vores websteder), mængden af overførte data, indlæsningstid samt produkt- og versionsoplysninger for den anvendte browser og navnet på din adgangsudbyder. Retsgrundlaget for behandlingen af IP-adressen er artikel 6, stk. 1, lit. f, i DDPA. Vores legitime interesse skyldes garantien for forbindelsesoprettelsen, den behagelige brug af vores websted/applikation og evalueringerne af systemets sikkerhed og stabilitet. En direkte konklusion på din identitet er ikke mulig på grundlag af oplysningerne og vil ikke blive draget af os. Oplysningerne gemmes og slettes automatisk, når de ovennævnte formål er opfyldt.

Sporing, cookies og sociale medier

Vi bruger cookies for at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig. Nogle elementer på vores hjemmeside kræver, at den browser, der bruges, kan identificeres, selv efter et sideskift. Du kan finde flere oplysninger om dette nedenfor under §§ 5-7.

Indledning, etablering og gennemførelse af et kontraktforhold

Behandling af oplysninger før indgåelse af kontrakten

For at du kan drage fordel af vores fremragende kundeservice, allerede inden du afgiver en ordre og derved indgår i et kontraktforhold, tilbyder vi dig omfattende professionel rådgivning. Til dette formål kan du bruge en af disse forskellige kontaktkanaler:

Kontaktformular / forespørgsel via e-mail:
Du kan til enhver tid sende os din anmodning eller forespørgsel via kontaktformularen eller via e-mail. Herved vil dit navn og din e-mailadresse blive registreret. Derudover kan du frivilligt indsende yderligere personlige oplysninger, f.eks. dit telefonnummer eller din adresse. Disse oplysninger vil blive behandlet mindst med henblik på at behandle din anmodning og om nødvendigt også, hvis der indgås en kontrakt i forbindelse med en bestilling. Retsgrundlaget for denne behandling af dine personoplysninger er foranstaltninger forud for kontraktindgåelse i henhold til artikel 6, stk. 1, lit. b, i DDPA samt en legitim interesse i henhold til artikel 6, stk. 1, lit. f, i DDPA i at garantere dig optimal kundeservice.

Telefon:
Vores kundeservice står også til rådighed for telefonisk rådgivning. Vi registrerer dit navn og telefonnummer. Vi indsamler eventuelt også andre personlige oplysninger, som du giver os under konsultationen, f.eks. din e-mail- eller postadresse. Disse oplysninger behandles med henblik på at behandle din anmodning og om nødvendigt også ud over dette, hvis der indgås en kontrakt/foretages et køb. Retsgrundlaget for denne behandling af dine personoplysninger er foranstaltninger forud for kontraktindgåelse i henhold til artikel 6, stk. 1, lit. b, i DDPA samt en legitim interesse i henhold til artikel 6, stk. 1, lit. f, i DDPA i at garantere dig optimal kundeservice.

Etablering og gennemførelse af kontraktforholdet

For at kunne gennemføre en købsaftale mellem dig og Lampenwelt GmbH til din tilfredshed er det nødvendigt at behandle personoplysninger. Du har mulighed for at oprette en kundekonto, hvor du kan administrere dine data. Vi tilbyder dig dog også gerne muligheden for at gennemføre en ordre uden at registrere dig via en kundekonto. Vi behandler følgende personoplysninger for at behandle kontrakten: For- og efternavn, fakturerings- og leveringsadresse, betalingsdata, e-mailadresse, telefonnummer og eventuelt fødselsdato og eventuelt en adgangskode til din kundekonto. Vi bruger og opbevarer dine data mindst i kontraktperioden og indtil udløbet af de lovbestemte eller kontraktmæssige garanti- og reklamationsrettigheder. Derudover gemmer vi nogle af dine data i overensstemmelse med handels- og skattelovgivningens krav og opbevaringsperioder. Retsgrundlaget for denne behandling er opfyldelse af kontrakten i henhold til artikel 6, stk. 1, lit. b, i DDPA samt opfyldelse af lovkrav i henhold til artikel 6, stk. 1, lit. c, i DDPA. Afhængigt af den anvendte betalingsmetode overfører vi dine betalingsdata til vores betalingstjenesteudbydere, for at vedkommende kan behandle transaktionerne.

Databehandling i forbindelse med pakkelevering

Statusmeddelser

Når du har afgivet din bestilling, vil du, hvis du har givet dit samtykke hertil, modtage oplysninger om status for behandling og forsendelse pr. e-mail. Du vil modtage disse opdateringer, indtil din bestilling er blevet fuldt behandlet. Retsgrundlaget for denne behandling er dit samtykke i henhold til artikel 6, stk. 1, lit. a, i DDPA. Til dette formål benytter vi os af parcelLab GmbH, Schillerstraße 23a, 80336 München, som modtager de personlige data (navn, adresse, ordrenummer, e-mailadresse), der er nødvendige for at oprette disse meddelelser, og som udelukkende anvender dem til ovennævnte formål i overensstemmelse med vores instruktioner. Til dette formål har vi indgået en aftale om kontraktbehandling med parcellab. Du kan finde flere oplysninger om privatlivspolitkken og databeskyttelse hos parcelLab GmbH på: https://parcellab.com/en/privacy-policy.

Transportfirmaer og leverandører

Vi arbejder sammen med transportfirmaer- og speditører. Følgende oplysninger kan videregives til disse partnere med henblik på levering af de bestilte varer: For- og efternavn, postadresse og, hvis det er relevant, e-mailadresse og telefonnummer. Retsgrundlaget for denne behandling er opfyldelse af kontrakten i henhold til artikel 6, stk. 1, lit. b, i DDPA.

Zenloop

Vi vil gerne vide mere om, hvad du syntes om din shoppingoplevelse på Lampegiganten.dk. Til dette formål beder vi om feedback på dit køb på forskellige steder i vores webshop. Retsgrundlaget for at sende undersøgelserne er vores legitime interesse i at gennemføre kundeundersøgelser for at forbedre vores tilbud, art. 6, stk. 1, lit. f, i DDPA. Til dette formål arbejder vi sammen med vores partner zenloop GmbH, Brunnenstraße 196, 10119 Berlin. Hvis du giver os feedback, indsamles IP-adressen, din e-mailadresse, data om enhed og browser samt statistiske data om dit køb. Hvis du ønsker at blive kontaktet af Lampenwelt efter din feedback, kan du efterlade en besked i kontaktfeltet og bekræfte ønsket herom. Retsgrundlaget for denne behandling er dit samtykke i henhold til art. 6, stk. 1, lit. a, i DDPA, som du giver ved at efterlade en besked om, hvad du ønsker at blive kontaktet om. Du kan få flere oplysninger om zenloop's politik om beskyttelse af personlige oplysninger på https://www.zenloop.com/en/legal/privacy.

Trustpilot

Når du har afgivet en ordre, kontakter vi dig via e-mail for at bede dig om at bedømme de produkter og/eller serviceydelser, du har modtaget fra os. Dette sker med henblik på at indsamle din feedback og forbedre vores service og produkter. Til indsamling af din feedback bruger vi services hertil fra Trustpilot A/S ("Trustpilot"), Pilestræde 58, 5. sal, 1112 København K, Danmark. Det betyder, at vi deler dit navn, din e-mailadresse og dit referencenummer (ordrenummer) med Trustpilot A/S til dette formål. Retsgrundlaget for afsendelse af evalueringsmails er samtykket i henhold til art. 6 stk. 1 lit. a DGVO. Hvis du ønsker at læse mere om, hvordan Trustpilot behandler dine data, kan du finde deres persondatapolitik her.

§ 4 Databehandling til reklameformål

Hvis du køber varer eller tjenester på vores webshop og angiver din e-mailadresse, kan du også modtage ordre- og produktrelaterede meddelelser fra Lampegiganten.dk, uanset om du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev eller ej. Målet er at sende dig reklamer, der er skræddersyet til dine faktiske eller opfattede behov, men ikke at genere dig med unødvendige reklamer. Til dette formål bruger Emarsys cookies i din browser, når du besøger vores hjemmeside, som bl.a. registrerer din browsertype, din IP-adresse (krypteret og forkortet) samt sessions- og cookie-id'er. Disse data gør det muligt for os at spore din shoppinghistorik (f.eks. købte varer og/eller produktkategorier, du har søgt efter) på en segmenteret og anynomyseret måde og at tilordne dem til din e-mailadresse. Du kan finde flere oplysninger om Emarsys på https://emarsys.com. Retsgrundlaget for denne behandling er artikel 6, stk. 1, lit. f), i DDPA. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på afmeldingslinket i slutningen af hver reklamemail (f.eks. nyhedsbrev eller produktanbefalinger pr. e-mail) eller ved at kontakte os via kontaktformularen og dermed gøre indsigelse mod brugen af din e-mailadresse til ovennævnte formål uden at der påløber yderligere omkostninger fra vores side i den forbindelse.

Nyhedsbrev

På vores hjemmeside har du mulighed for at tilmelde dig et gratis nyhedsbrev. Ved tilmelding til nyhedsbrevet behandles dataene fra indtastningsformularen (e-mailadresse som et obligatorisk felt samt valgfri titel, for- og efternavn og fødselsdato; for erhvervskunder også firmanavn). Dine oplysninger behandles i abonnementets gyldighedsperiode. Retsgrundlaget for denne behandling er dit samtykke i henhold til artikel 6, stk. 1, lit. a, i DDPA. Til dette formål anvender vi dobbelt opt-in-proceduren (DOI-proceduren), hvormed du til sidst tilmelder dig vores nyhedsbrev via et bekræftelseslink.
Fortrydelsesret:Du kan til enhver tid, nedvirkning for fremtiden, afmelde dig via det i hvert nyhedsbrev hertil indrettede afmeldingslink i slutningen af nyhedsbrevet eller via kontakt til vores kundeservice via kontaktformularen. Afmelding sker uden at der påløber andre yderligere omkostninger fra vores side. Som følge heraf vil dine oplysninger ikke længere blive brugt til udsendelse af nyhedsbreve.

SMS Marketing

På vores hjemmeside har du mulighed for at abonnere på SMS-beskeder om aktuelle tilbud og kampagner. Obligatoriske oplysninger til afsendelse af SMS-beskeder omfatter dit mobiltelefonnummer og din e-mailadresse. Yderligere oplysninger er frivillige og vil blive brugt til at kontakte dig personligt. Til at tilbyde og bruge SMS-marketing bruger vi softwareløsningen fra LINK Mobility Group AS, Gullahud Torg 5, 0484 Oslo, Norge ("LINK"), i henhold til en databehandlingsaftale. Til afsendelse af SMS-beskeder anvendes den såkaldte Double Opt-in-procedure, der sikrer, at salgsfremmende SMS-beskeder kun sendes til dig, efter at du udtrykkeligt har bekræftet dit samtykke til at modtage SMS ved at bekræfte et bekræftelseslink, der sendes til det angivne mobiltelefonnummer. Ved at aktivere bekræftelseslinket giver du os dit samtykke til at bruge dine personlige oplysninger i overensstemmelse med Art. 6 (1) (a) GDPR. Du kan til enhver tid afmelde dig SMS-beskeder ved at svare "STOP" på en af vores sms'er. Yderligere oplysninger om LINK Mobilitys behandling af dine data kan findes på: https://www.linkmobility.com/legal/privacy

§ 5 Online tilstedeværelse og optimering af hjemmesiden

Cookies – generelle oplysninger

Vi bruger såkaldte cookies på vores hjemmeside. Cookies er små mængder data i form af tekstinformationer, som webserveren sender til din browser. Disse gemmes kun på din harddisk Cookies kan kun læses af den server, der tidligere placerede dem, og modtager oplysninger om, hvad du har set på en hjemmeside og hvornår. Cookies identificerer kun din computers IP-adresse og gemmer ikke personoplysninger, som f.eks. dit navn. De data, der er gemmes i cookies, tilknyttes til dine personoplysninger (navn, adresse osv.).Vi bruger cookies for at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig. Nogle elementer på vores hjemmeside kræver at den pågældende browser identificeres, selv efter et sideskift. Der finder du også oplysninger om opbevaringens formål og varighed. De brugerdata, der indsamles på denne måde, pseudonymiseres ved hjælp af tekniske foranstaltninger. Det er derfor ikke muligt at tilknytte dataene til den opkaldende bruger efterfølgende. Oplysningerne gemmes ikke sammen med andre af brugerens personoplysninger. Du kan selv bestemme, hvorvidt du tillader cookies. Det gør du først og fremmest ved at ændre dine browserindstillinger (findes typisk under "Muligheder" eller "Indstillinger" i browsernes menuer), hvor du har mulighed for at acceptere alle cookies, at blive informeret, når der placeres en cookie eller at afvise alle cookies. Du kan også bruge det banner, du ser, når du besøger vores hjemmesider første gang og som henviser til denne fortrolighedspolitik, til at afgøre, om du vil give os dit samtykke til placeringen af cookies eller afvise dette. Hvis disse cookies og/eller de oplysninger, der er indeholdt heri, er personoplysninger, er retsgrundlaget for databehandling ved hjælp af teknisk nødvendige cookies artikel 6, stk. 1, lit. f DDPA for indstillingen af disse cookies på din computer, ellers, f.eks. for en eventuel efterfølgende behandling på vores systemer, der kan være nødvendig.Vores interesse i at forenkle brugen af hjemmesiden for brugerne skal betragtes som legitim i henhold til ovennævnte bestemmelse. Nogle funktioner på vores hjemmeside kan ikke tilbydes uden brug af cookies. Det er derfor nødvendigt, at browseren genkendes, selv efter at siden er blevet ændret.

Retten til at gøre indsigelse er udelukket for teknisk absolut nødvendige cookies, da disse er absolut nødvendige for at kunne vise vores hjemmeside og dens indhold og for at sikre funktionaliteten.

Cookies anvendes til analyse- og markedsføringsformål for at forbedre kvaliteten af vores hjemmeside og dets indhold. Gennem analysecookies lærer vi mere om, hvordan hjemmesiden bruges, og kan således løbende optimere vores tilbud. Behandling af data, især på din computer, som er baseret på cookies eller andre identifikatorer (f.eks. Browser-fingerprints, pixels), og som ikke er teknisk nødvendige for vores hjemmesides funktionalitet, udføres kun med dit samtykke, som du kan give via et separat cookie-banner, når du besøger vores hjemmeside for første gang. Retsgrundlaget for denne cookie-baserede behandling er artikel 6, stk. 1, lit. a, i DDPA for indstillingen af disse cookies på din computer og for den behandling, der efterfølgende finder sted uden for denne enhed (f.eks. på webservere), for så vidt som den vedrører personoplysninger. Indtil du har givet dit samtykke, vil sådanne cookies, som ikke er nødvendige for at vores hjemmeside kan fungere, ikke blive sat. Cookies gemmes på brugerens computer og sendes derefter til vores side via denne. Derfor har du, som bruger, fuld kontrol over brugen af cookies. Du kan selv ændre indstillingerne i din internetbrowser og dermed deaktivere eller begrænse overførslen af cookies. Allerede gemte cookies kan slettes til enhver tid. Dette kan også gøres automatisk. Hvis du har deaktiveret cookies på vores hjemmeside, er det dog måske ikke muligt at bruge alle hjemmesidens funktioner fuldt ud.

AT Internet (Piano Analytics)

Som en del af udviklingen og forbedringen af vores hjemmeside og for at gøre det indhold, vi tilbyder dig, mere attraktivt, bruger vi analyseprocedurer fra AT Internet GmbH, Bordeaux. Til dette formål gemmes data af en ekstern tjenesteudbyder. Serviceudbyderens servere er placeret i EU-medlemslande. Med denne procedure er dataene allerede anonymiseret, når de indsamles og evalueres i aggregeret form. Din internetbrowser overfører automatisk data til vores server, når du besøger vores hjemmesider. Disse data omfatter dato og klokkeslæt for adgang, URL (adresse) på den henvisende hjemmeside, hentet fil, mængden af sendt data, HTTP-responskode, browsertype og -version, eventuelle browserudvidelser, bredde og højde på browservinduet, farvedybde, operativsystem og din IP-adresse (i forkortet og anonymiseret form). Din IP-adresse bruges kun til indhentning af geolokaliserings-analyser. Din IP-adresse bliver hverken gemt permanent eller knyttet til andre brugsdata. Disse data gemmes separat fra andre data, som du indtaster, når du bruger vores hjemmeside. Det er ikke muligt for os at tilknytte disse data til en bestemt person. Dataene indeholder ingen oplysninger, der gør det muligt at drage konklusioner om enkeltpersoner. De indsamles og bruges udelukkende til statistiske formål samt til analyseformål, såsom forbedring af vores udvalg. For at kunne udføre disse analyser anvendes der bl.a. cookies, som gemmes på din computer i form af tekstfiler. De gør det muligt at identificere et computersystem under et gentaget besøg på hjemmesiden. Du kan til enhver tid afvise eller slette cookies i dine browserindstillinger. Dette kan dog resultere i, at du ikke længere kan bruge alle funktioner på vores hjemmeside. De fleste af de anvendte cookies er såkaldte "session cookies", som slettes, når du afslutter din browsersession. Derudover bruger AT Internet to længerevarende (persistent) cookies, som gemmes i henholdsvis 30 dage og maksimalt 12 måneder.

Information og innsigelse:

Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du den ovenfor beskrevne procedure, der bruges til at analysere brugen af vores hjemmeside. Du kan finde flere oplysninger om AT Internets målemetode på AT Internet GmbH's hjemmeside: GDPR og persondatapoltik.

Kameleoon

Denne hjemmeside bruger personaliserings- og webanalysetjenesten Kameleoon. Programmet gør det muligt at analysere brugeradfærd baseret på (automatiserede) brugersegmenteringer. Ved at analysere logfilens data kan vi finde ud af, hvordan de enkelte brugersegmenter besøger hjemmesiden, hvilke landingssider der besøges, og hvordan klikfrekvensen kan øges. Når du bruger denne hjemmeside, analyserer systemet din adfærd og kontekst og tildeler disse data anonymt til målgrupper. Til denne analyse anvendes cookies/lokal lagring i browseren, der er knyttet til et pseudonymiseret ID. Din IP-adresse er fuldstændig anonymiseret og gemmes ikke til dette formål. De oplysninger, der genereres af cookien/lokal lagring om din brug af dette websted, overføres til en Kameleoon-server i Tyskland og gemmes i aggregeret og pseudonymiseret form.

Den IP-adresse, der overføres af din browser i forbindelse med Kameleoon, sammenføres ikke med andre data, der indsamles af Kameleoon. Formålet med at bruge Kameleoon er at evaluere brugen af dette websted og at udarbejde rapporter om aktiviteter på webstedet, så vi regelmæssigt kan forbedre vores tilbud. Retsgrundlaget for opbevaring af cookien er vores legitime interesse (art. 6, stk. 1, s. 1, lit. f GDPR) i at tilbyde dig en optimal shoppingoplevelse.

Den efterfølgende evaluering af de indsamlede data udføres i en periode på maksimalt 365 dage på grundlag af Art. 6 para. 1 lit. f GDPR. Du kan afvise brugen af cookies ved at vælge de respektive indstillinger i din browser, men hvis du gør dette, kan du muligvis ikke længere bruge alle funktioner på denne hjemmeside.

Exactag GmbH

På vores hjemmeside bruger vi cookies fra Exactag GmbH til optimeringsformål. Disse cookies identificerer brugerne og sender et unikt cookie-id, et tidsstempel og informationer om brugernes tidligere aktiviteter på hjemmesiden, hver gang hjemmesiden indlæses via browseren. De oplysninger, der er gemt i disse cookies, er helt anonyme og indeholder ingen personlige data. Ikke desto mindre muliggør de en præcis identifikation og gør det muligt for Exactag at analysere besøget på hjemmesiden. Alle informationerne behandles kun i Tyskland. Der oprettes ingen brugerprofil. Du kan finde flere oplysninger på: https://exactag.com/privacy-policy/.

Microsoft Advertising

Denne hjemmeside bruger remarketing-teknologi fra "Microsoft Advertising" fra Microsoft Corporation (One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA). Microsoft gemmer en cookie på din computer ("konverteringscookie"), hvis du har tilgået vores hjemmeside via en Microsoft Advertising-annonce. Microsoft og "Microsoft Advertising"-kunder kan således se, at der er blevet klikket på annoncen, og at der er sket en omdirigering til vores hjemmeside. På denne måde kan du adresseres igen via målrettede produktanbefalinger og interessebaserede reklamer på Microsofts og andre Microsoft Advertising-kunders hjemmesider. De oplysninger, der indsamles ved hjælp af konverteringscookien, bruges også til at udarbejde konverteringsstatistikker. Vi får information om det samlede antal brugere, der har klikket på en Microsoft Advertising-annonce og dermed er blevet omdirigeret til vores hjemmeside. Desuden indsamles der andre anonyme data (f.eks. antallet af sidevisninger og den tid, der bruges på hjemmesiderne). Vi modtager ingen oplysninger, der kan identificere brugerne personligt

DDu kan nægte at modtage interessebaserede reklamer fra Microsoft ved at besøge Microsofts opt-out-side: https://account.microsoft.com/privacy/ad-settings/signedout?refd=euc-word-edit.officeapps.live.com&lang=da-DK. Du kan få flere oplysninger om Microsofts praksis for beskyttelse af personoplysninger og de cookies, som Microsoft bruger, i Microsofts privatlivspolitik: https://privacy.microsoft.com/da-dk/privacystatement.

Google Ads Remarketing

På vores hjemmesider bruger vi Google Ads Remarketing eller "Similar Audiences", begge tjenester, der tilhører Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Irland ("Google"). Ved hjælp af disse tjenester kan vi vise dig reklamebudskaber i forbindelse med vores online-shop, f.eks. interessante produkttilbud, på hjemmesiderne hos andre udbydere, som også bruger disse tjenester fra Google ("partnere" i Google Display Network). Desuden kan vi bruge Google Ads Remarketing til at påminde dig om at gennemføre din bestilling, via meddelelser på andre udbyderes hjemmesider i Google Display Network, hvis du for nylig har afbrudt en bestillingsafgivelse i vores webshop. Dette sker ved hjælp af cookie-teknologi. Til dette formål gemmer Google en lille fil med en række tal (kendt som et cookie-id) i din browser for at huske dig som besøgende på vores hjemmesider og for at indsamle yderligere anonyme data om brugen af vores hjemmesider. Cookie-id'et gemmes af os og bruges kun til at identificere din browser entydigt og ikke til at identificere dig personligt. Der indsamles eller opbevares ikke personlige oplysninger om dig via disse tjenester. Vi bruger også Google Remarketing på tværs af enheder. Det betyder, at hvis du f.eks. starter din shopping i vores webshop på din smartphone og afslutter den på din bærbare computer, kan vi også nå dig med de førnævnte personlige reklamebudskaber på den anden enhed, du bruger. Det sker dog kun, hvis du har givet dit samtykke til, at Google må sammenkoble din browserhistorik på nettet og i apps med din Google-konto og bruge oplysninger fra din Google-konto til at tilpasse de annoncer, du ser på nettet. I dette tilfælde bruger Google dataene fra disse loggede brugere til at oprette og definere målgruppelister til remarketing på tværs af enheder. Tjek dine indstillinger for beskyttelse af personoplysninger på din Google-konto for at forhindre Google i at sammenkoble din web- og app-browsinghistorik med din Google-konto. For at kunne minde dig om en afbrudt bestilling hos os i webshoppen via en besked, overføres der ingen personlige data til Google, men kun det faktum, at du ønskede at afgive en bestilling hos os i webshoppen med det registrerede cookie-ID og annullerede denne, samt den samlede pris for den planlagte bestilling ("overførsel af indkøbskurven"). Yderligere oplysninger om Googles remarketing-tjenester, detaljer om databehandling via disse tjenester og Googles tilsvarende databeskyttelsesbestemmelser findes på https://policies.google.com/technologies/ads. Du kan permanent deaktivere Googles brug af cookies ved at downloade og installere det browser-plugin, der findes på følgende link (https://support.google.com/ads/answer/7395996) eller ved at klikke på det hertil indretede fravalgslink længere nede i dette afsnit og følge de yderligere instruktioner, der måtte blive vist. Googles annonceindstillinger giver dig mulighed for at kontrollere, hvilke annoncer du ser, og for at fravælge interessebaserede annoncer.

Google Ads Conversion Tracking

Desuden bruger vi den såkaldte konverteringssporing i forbindelse med brugen af Google Ads-tjenesten. Når du klikker på en annonce fra Google, gemmes der en cookie til sporing af konvertering på din computer/enhed. Disse cookies mister deres gyldighed efter 30 dage, indeholder ingen persondata og bruges derfor ikke til personlig identifikation. De oplysninger, der opnås ved hjælp af konverteringscookien, bruges til at udarbejde konverteringsstatistik for Ads-kunder, der har valgt konverteringssporing. Retsgrundlaget for denne databehandling er artikel 6, stk. 1, lit. f), i DDPA.

Du kan afvise brugen af cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser, men vær opmærksom på, at hvis du gør dette, kan du muligvis ikke bruge alle funktionerne på dette websted. Derudover kan du deaktivere interessebaserede annoncer på Google samt interessebaserede Google-annoncer på nettet (inden for Google Display Network) i din browser ved at aktivere knappen "Off" på https://optout.aboutads.info/?c=2&lang=EN u kan få flere oplysninger om dine indstillingsmuligheder i denne henseende og om Googles databeskyttelse på https://policies.google.com/privacy?hl=da.

Google reCAPTCHA

Vi bruger "Google reCAPTCHA" (herefter "reCAPTCHA") på vores hjemmesider. Udbyderen heraf er også Google. Formålet med reCAPTCHA er at kontrollere, om dataindtastning på vores hjemmesider (f.eks. i en kontaktformular) er foretaget af et menneske eller af et automatiseret program. Til dette formål analyserer reCAPTCHA den besøgendes adfærd på hjemmesiden på grundlag af forskellige karakteristika. Denne analyse begynder automatisk, så snart den besøgende går ind på hjemmesiden. Til analysen evaluerer reCAPTCHA forskellige oplysninger (f.eks. IP-adresse, den tid, som den besøgende bruger på hjemmesiden, eller brugerens musebevægelser). De data, der indsamles under analysen, sendes til Google. reCAPTCHA-analyserne kører helt i baggrunden. De besøgende på hjemmesiden informeres ikke om, at der foretages en analyse. Databehandlingen sker på grundlag af art. 6, stk. 1, lit. c DDPA sammenholdt med art. 32 DDPA. Funktionen "reCAPTCHA" tjener til at beskytte vores systemer og dermed også de personlige data, som du har gemt på disse systemer, mod angreb fra automatiserede maskinelle indtastninger (f.eks. af såkaldte bots). Du kan finde flere oplysninger om Google reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik på følgende links: https://www. google. com/intl/de/policies/privacy/ og https://www. google. com/recaptcha/intro/android. html. Die "reCAPTCHA" -funksjonen tjener til å beskytte systemene våre og dermed også personopplysningene som er lagret på dem av deg fra angrep fra automatiserte maskininnganger (f. eks. av såkalte roboter). Du finner mer informasjon om Google reCAPTCHA og Googles personvernregler i følgende lenker: https://policies.google.com/privacy?hl=da og https://www.google.com/recaptcha/intro/android.html.

Google Consent Mode

Vi bruger Google Consent Mode. En tjeneste fra Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Irland ("Google"). Din beslutning om samtykke vedrørende de cookies, der skal bruges, overføres til Consent Mode. Google Consent Mode introducerer to nye indstillinger, der administrerer cookies til analyseformål på vores hjemmeside Samtykketilstand giver os som hjemmesideoperatør mulighed for at justere adfærden af vores Google Tags og scripts baseret på din samtykkestatus. Til dette formål overføres din IP-adresse til Google, uanset om du har givet dit samtykke. Retsgrundlaget for denne databehandling er artikel 6, stk. 1, lit. f), i DDPA.

Google Tag Manager

Vi bruger tjenesten Google Tag Manager fra Google. Tags er små kodeelementer på vores websteder, der udføres ved visse interaktioner med webstedet og sender måledata til de anvendte tredjepartsprogrammer. Selve Tag Manager bruger ikke cookies og indsamler ikke personlige data. Tag Manager giver mulighed for at udløse andre tags, som igen kan udløse dataindsamling og cookies (f.eks. de anvendte tredjepartsprogrammer). Tag Manager har ikke adgang til disse data. Retsgrundlaget er artikel 6, stk. 1, lit. f), i DDPA.

CRM Ads

Vi bruger Google Ads Customer Match (Google Customer Match fra Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) samt Facebook Customer Match og Criteo Customer Match (i det følgende benævnt "partnere"). Det er en funktion, som gør det muligt at nå potentielle og eksisterende kunder mere effektivt og personligt tilpassede annoncer i Google Search, i Google Shopping-fanen, i Gmail, på YouTube, i Google-netværkene samt på Facebook og Criteo. Google Ads Customer Matching bruges især til remarketing, optimering af kampagner og forøgelse af konverteringsraten.

Personaliseringen af reklamer er baseret på tilknytningen til en målgruppe og udføres af partnerne ved hjælp af oplysninger fra dine brugerkonti hos Google og Facebook samt på grundlag af de aktiviteter og interesser, der finder sted, når du bruger produkterne hos partnerne. Som annoncør gør brugen af kundematchning det muligt for os at målrette indhold mere præcist til dig og sikrer f.eks., at den reklame, der vises via partnerne, er skræddersyet mere præcist til de målgruppespecifikke interesser, der fremgår af din brug af vores webshop. Kundetilpasning kræver ingen særskilte cookies til dette formål, selv om personaliseret reklame kun vises via partnerne selv, hvis du har givet dit samtykke til den cookiebehandling, der er nødvendig for dette, via vores cookie-banner eller andetsteds over for partnerne. Partnerne har brug for en liste over kundedata fra os for at kunne fastslå, om du allerede er kendt som bruger hos dem. Der oprettes eller tilføjes dog ingen profiler i processen. Desuden modtager partnerne ikke dine faktiske data (f.eks. e-mailadresse, telefonnummer), men kun såkaldte hashed-koder, der er oprettet ved hjælp af envejskryptering. Partnerne sammenligner disse hashede koder med deres egen brugerdatabase. De kan ikke dekryptere disse koder igen, med mindre de tilsvarende data allerede er tilgængelige i deres egen brugerdatabase. Som følge heraf modtager partnerne ikke de kundedata, der uploades under upload, men kan kun fastslå, om de allerede har adgang til dataene eller ej. Hvis dataene ikke er tilgængelige, kan de hashkoder, der er oprettet på grundlag af kundedataene, ikke dekrypteres igen. Stemmer de koder, som partnerne allerede kender og de hashede koder derimod overens, er det muligt at foretage en tildeling med henblik på oprettelse af målgrupper. Når målgrupperne er blevet oprettet, slettes de uploadede data.

Retsgrundlaget for brugen af hhv. kundetilpasning eller kundematch er samtykke i henhold til artikel 6, stk. 1, litra a, i DDPA. Proceduren for kundetilpasning, især den anvendte envejskryptering, beskytter således vores kunders personlige oplysninger og forhindrer partnerne i at modtage data om personer, som ikke allerede har givet disse data som en del af deres brugerkonti.

Hvis du ikke ønsker dette, kan du deaktivere partnernes databehandling via følgende links:

Google: https://adssettings.google.com/notarget

Facebook: https://www.facebook.com/privacy/policy

Criteo: https://www.criteo.com/privacy/

Vi har indgået aftaler om ordrebehandling med partnerne om databehandling i forbindelse med kundetilpasning. Desuden har vi indgået standardkontraktklausuler for overførsel af data til USA.

Bloomreach

Når du besøger vores hjemmeside og bruger Bloomreach B.V.'s tjenester (Fred. Roeskestraat 109, 1076 EE Amsterdam, Holland), kan Bloomreach indsamle visse oplysninger, såsom IP-adresser, browsertyper, enhedsoplysninger, besøgte hjemmesider og andre data om din browsingadfærd. Formålet med databehandlingen er at bruge de data, der indsamles af Bloomreach, til at generere personlige søgeresultater og produktanbefalinger, der matcher dine interesser. Derudover kan disse data bruges til at analysere og forbedre ydeevnen på vores hjemmeside. Retsgrundlaget for databehandling er samtykke i overensstemmelse med Art. 6 s. 1 lit. a GDPR.

Du kan finde mere information om Bloomreachs privatlivspolitik og dine rettigheder på: https://www.bloomreach.com/en/legal/privacy.

§ 6 Formidling via affiliate-netværk

I vores online shop samarbejder vi med AWIN AG's affiliate-netværk, Eichhornstraße 3, 10785 Berlin, Tyskland. For at kunne beregne provisionen registreres de køb, som affiliate-netværkene har henvist til os. Netværkene gemmer cookies til dette formål. En tilsvarende provision beregnes ud fra den henvisning, der klart kan tilskrives en udgiver. Dataene om den henviste transaktion kan også videresendes til platformen eller udgiveren, der indledte henvisningen af verifikationsårsager. Den videre behandling af de data, der indsamles i løbet af transaktionen, er baseret på artikel 6, stk. 1, lit. b, f DDPA. Du kan forhindre cookies i at blive sat ved at foretage de relevante indstillinger i din browser. Detaljer om databeskyttelse kan findes på: https://www.awin.com/nordics/privacy.

Criteo

På vores hjemmesider bruger vi Criteo-Services ("Criteo"), en tjeneste fra Criteo SA, Rue Blanche, 75009 Paris, Frankrig DDenne tjeneste er en retargeting-tjeneste, der samler flere andre tredjepartsleverandører i et netværk med henblik på at kunne levere det bredest mulige udvalg af brugerrelaterede reklamer og andet reklamemateriale. Til dette formål placerer Criteo en anonym browsercookie i din browser, når du besøger vores hjemmesider. De data, der indsamles i processen, omfatter: Cookie-id'er, hashede e-mailadresser, mobilreklame-id'er og andre tekniske id'er, der gør det muligt for Criteo at spore folks onlineadfærd individuelt uden at gøre dem direkte identificerbare. Vi og Criteo SA er i fællesskab ansvarlige for brugen af tjenesten i henhold til DDPA og andre databeskyttelsesbestemmelser. Der er indgået en aftale om fælles ansvar mellem os og Criteo (art. 26 DDPA). Heri fastsættes det bl.a., at begge registeransvarlige skal blive enige om en metode til at opfylde anmodninger fra registrerede personer. Da vi kun kan kontrollere og påvirke brugen af tjenesten på vores hjemmesider, men ikke leveringen af vores reklamer på andre websteder i Criteo-netværket, er ansvaret fordelt som følger:

  • Integration og brug af Criteo tagging på vores hjemmesider: Ansvar fra vores side, herunder muligheder for teknisk indsigelse via link-løsningen (se nedenfor).
  • Analyse- og evalueringsprocedurer for placering af vores annoncer på hjemmesider i Criteo-netværket: Ansvar hos Criteo, deaktivering mulig på https://www.criteo.com/privacy/.
  • Teknisk udformning af samtykkeprocessen for at begrunde fælles behandling: ansvar for, at Criteo leverer en pop-up, når brugeren første gang kommer i kontakt med en annonce på Criteo-netværket, og indhenter brugerens samtykke til at vise annoncer (for muligheden for at trække samtykket tilbage, se nedenfor).

Criteo kan også være i stand til at genkende dig på andre hjemmesider på grundlag af de indstillede tekniske ID'er og spore og evaluere din browsing-adfærd på disse hjemmesider også.

Tilbagekaldelse af samtykke:
Hvis du vil deaktivere brugen af Criteo i din browser, skal du klikke på det tilsvarende link længere nede i dette afsnit.

Du kan få flere oplysninger om Criteo, detaljerne om databehandling via denne tjeneste og Criteos tilsvarende privatlivspolitik på https://www.criteo.com/privacy/. Du kan deaktivere brugen af Criteo i din browser ved at klikke her. Retsgrundlaget for brugen af tjenesten er art. 6, stk. 1, lit. f, i DDPA. Den legitime interesse ligger i de ovennævnte formål.

§ 7 Social Media

Facebook

Vi bruger en pixel fra Meta Platforms Ireland Ltd, 4 Grand Canal Squere, Grand Canal Harbur, Dublin 2, Irland på vores hjemmeside. Ved at bruge Facebook-pixelen giver du os mulighed for at forbedre vores tilbud og gøre dette mere interessant for dig som bruger. Retsgrundlaget for brugen er artikel 6, stk. 1, første sætning, lit. a, i DDPA. Facebook-pixelen integreres direkte af Facebook, når du besøger vores hjemmeside, og kan gemme en cookie på din enhed. Hvis du efterfølgende logger ind på Facebook eller besøger vores hjemmeside, mens du er logget ind, vil dit besøg på vores webshop blive noteret i din profil. Facebook-pixelen indsamler følgende typer data, som du kan finde i Metas privatlivspolitik på https://www.facebook.com/about/privacy.

Pinterest

Vi bruger en pixel (Pinterest-tag) fra Pinterest Europe Ltd., Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Irland. i Tyskland, Frankrig og Storbritannien. Via denne pixel indsamles oplysninger om brugen (f.eks. oplysninger om sete artikler) på fælles ansvar af Pinterest Europe Limited og Lampenwelt og overføres til Pinterest Europe Limited. Den videre behandling af de data, der er overført til Pinterest Europe Limited, er udelukkende Pinterest Europe Limited's ansvar i henhold til databeskyttelsesloven. Disse oplysninger, der er overført til Pinterest Europe Limited, kan tilknyttes dig ved hjælp af yderligere oplysninger, som Pinterest Europe Limited har gemt om dig, f.eks. fordi du ejer en konto på det sociale netværk "Pinterest". De oplysninger, der indsamles via pixelen, kan bruges til at vise interessebaserede reklamer til dig på din Pinterest-konto (retargeting). De oplysninger, der indsamles via pixelen, kan også blive aggregeret af Pinterest Europe Limited, og de aggregerede oplysninger kan bruges af Pinterest Europe Limited til egne reklameformål samt til reklameformål for tredjeparter. Pinterest Europe Limited kan f.eks. udlede visse interesser fra din browsingadfærd på denne hjemmeside og kan også bruge disse oplysninger til at markedsføre tredjepartstilbud. Pinterest Europe Limited kan også kombinere de oplysninger, der indsamles via pixelen, med andre oplysninger, som Pinterest Europe Limited har indsamlet om dig via andre hjemmesider og/eller i forbindelse med brugen af det sociale netværk "Pinterest", således at der kan gemmes en profil om dig hos Pinterest Europe Limited. Denne profil kan bruges til reklameformål. Retsgrundlaget for denne databehandling er artikel 6, stk. 1, lit. a), i DDPA.

Du kan finde flere oplysninger om databeskyttelse hos Pinterest Europe Limited her: https://policy.pinterest.com/da/privacy-policy.

Her kan du også gøre dine rettigheder som registreret person (f.eks. retten til sletning) gældende med hensyn til de data, der behandles af Pinterest Europe Limited som dataansvarlig. Vi bruger kun de cookies, der er nødvendige for denne service (såkaldte marketingcookies), med dit samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke i vores præferencecenter.

Youtube

Denne hjemmeside indeholder mindst ét plugin fra YouTube, der tilhører Google Inc. med hovedsæde i San Bruno/Californien, USA.
Vi bruger YouTube No-Cookies-funktionen, dvs. vi har aktiveret udvidet databeskyttelse. Videoerne er ikke tilgængelige via youtube.com, men youtube-nocookie.com,
YouTube sørger selv for dette og sikrer dermed, at YouTube i første omgang ikke gemmer cookies på din enhed. Når de relevante sider åbnes, overføres IP-adressen og de andre data, der er nævnt i punkt 4, og der gives således især oplysninger om, hvilke af vores internetsider du har besøgt. Disse oplysninger kan dog ikke tilknyttes dig, hvis du er permanent logget ind på YouTube eller en anden Google-tjeneste, når du tilgår siden.
Så snart du starter afspilningen af en indlejret video ved at klikke på den, gemmer YouTube kun cookies på din enhed via den udvidede databeskyttelsestilstand, som ikke indeholder nogen personligt identificerbare data, medmindre du er logget ind på en Google-tjeneste i afspilningsøjeblikket. Disse cookies kan nægtes ved hjælp af passende browserindstillinger og udvidelser.

Google/YouTube: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland –
Privatlivspolitik: https://policies.google.com/privacy,
Opt-Out: adssettings.google.com/authenticated,
Privacy Shield: www.privacyshield.gov/participant.

§ 8 Modtagere af data

>I nogle tilfælde støttes vi i vores databehandling af tjenesteudbydere og teknologipartnere, som behandler personoplysninger på vores vegne. Vi har en kontrakt med disse tjenesteudbydere hvori behandlingen af data er fastlagt eller en Joint Controller Agreement, der foregiver, at de kun må behandle dataene til vores forretningsformål og på grundlag af vores instruktioner. Tjenesteudbyderne omfatter primært tekniske tjenesteudbydere (herunder tilknyttede selskaber) til vedligeholdelse, hosting og support af vores it-infrastruktur, herunder denne hjemmeside, samt tjenesteudbydere til e-mail automation og andre markedsføringsaktiviteter.

§ 9 De registreredes rettigheder

Hvis der behandles personoplysninger om dig, betragtes du som en registreret person i henhold til DDPA, og har følgende rettigheder over for den dataansvarlige:

Ret til information, berigtigelse, begrænsning af behandling og sletning af data

Du har til enhver tid ret til gratis at få oplysninger om de data, vi har gemt om dig, deres oprindelse og modtager samt formålet med databehandlingen via vores hjemmesider. Desuden har du ret til at få rettet, slettet og begrænset behandlingen af dine personoplysninger, forudsat at de juridiske krav hertil er opfyldt.

Ret til dataoverførsel

Du har ret til at modtage de personoplysninger om dig, som du har givet os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Vi kan opfylde denne ret ved at levere en csv-eksport af de behandlede kundedata om dig.

Rett til information

Hvis du har gjort retten til berigtigelse, sletning eller begrænsning af behandlingen gældende over for den dataansvarlige, er den dataansvarlige forpligtet til at underrette alle modtagere, som dine personoplysningerne er blevet videregivet til, om denne berigtigelse eller sletning af oplysningerne eller begrænsning af behandlingen, medmindre dette viser sig at være umuligt eller indebærer en uforholdsmæssig stor indsats. Du har ret til at få oplyst disse modtagere over for den dataansvarlige.

Indsigelsesret

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse af grunde, der vedrører din personlige situation, mod behandling af personoplysninger, der udføres på grundlag af artikel 6, stk. 1, lit. e) eller f), i DDPA; dette gælder også for profilering baseret på disse bestemmelser. Den dataansvarlige må derefter ikke længere behandle de personoplysninger, der vedrører dig, medmindre vedkommende kan påvise tvingende legitime årsager til behandlingen, som går udover dine interesser, rettigheder og frihedsrettigheder, eller hvis behandlingen tjener til at gøre retskrav gældende, udøve eller forsvare dem. Hvis personoplysninger, der vedrører dig, behandles med henblik direkte på markedsføring, har du ret til, til enhver tid at gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger om dig med henblik på en sådan markedsføring; dette gælder også for profilering, for så vidt som den er relateret til en sådan direkte markedsføring. Hvis du gør indsigelse mod behandling til direkte markedsføringsformål, vil de personoplysninger, der vedrører dig, ikke længere blive behandlet til disse formål. Du har mulighed for i forbindelse med brugen af informationssamfundets tjenester, upåagtet direktiv 2002/58/EF, at udøve din ret til at gøre indsigelse mod automatiserede procedurer, der bruger tekniske specifikationer.

Tilbagekaldelse af samtykkeerklæringer i henhold til databeskyttelseslovgivningen

Du kan desuden til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden ved at kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne øverst på denne side.

Automatiseret afgørelse i individuelle tilfælde, herunder profilering

Du har ret til ikke at blive underlagt en afgørelse, der udelukkende er baseret på automatiseret behandling, herunder profilering, og som har retsvirkninger for dig eller på lignende måde påvirker dig væsentligt. Dette gælder ikke, hvis (1) beslutningen er påkrævet for indgåelse eller opfyldelse af en kontrakt mellem dig og den dataansvarlige, (2) er tilladt i henhold til EU-retten eller medlemsstaternes lovgivning, som den dataansvarlige er underlagt, og denne lovgivning indeholder passende foranstaltninger til at beskytte dine rettigheder og frihedsrettigheder og dine legitime interesser, eller (3) er truffet med dit udtrykkelige samtykke. Disse beslutninger må dog ikke baseres på særlige kategorier af personoplysninger jf. artikel 9, stk. 1, i DDPA, medmindre artikel 9, stk. 2, lit. a) eller g), finder anvendelse, og der er truffet rimelige foranstaltninger i forhold til at beskytte dine rettigheder og friheder samt dine legitime interesser. Med hensyn til de i stk. 1 og 3 omtalte tilfælde skal den dataansvarlige træffe passende foranstaltninger med henblik på at beskytte dine rettigheder og friheder samt dine legitime interesser, herunder som minimum retten til at få en person til at gribe ind fra den dataansvarliges side, til at give udtryk for sit synspunkt og til at anfægte afgørelsen.

Ret til at klage til en tilsynsmyndighed

Uden at det berører andre administrative rettigheder eller retsmidler, har du ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed, navnlig i den medlemsstat, hvor du har bopæl, hvor du arbejder eller hvor den påståede overtrædelse finder sted, hvis du mener, at behandlingen af personoplysninger vedrørende dig er i strid med EU's generelle databeskyttelsesforordning. Den tilsynsmyndighed, som klagen er indgivet til, underretter klageren om status og resultatet af klagen, herunder muligheden for at indgive klage i henhold til artikel 78 i DDPA.

§ 10 Ændringer i denne persondatapolitik

Vi forbeholder os ret til at ændre denne privatlivspolitik fra tid til anden og uden forudgående varsel. Derfor bedes du regelmæssigt tjekke denne side for at se eventuelle ændringer af denne privatlivspolitik.

Version April 2024

Lampenwelt GmbH