Tekstil standerlamper

Tekstil-standerlamper er et designobjekt i et fascinerende materiale

Stof har allerede i århundrede været et materiale der har været elsket af mennesker, for at være materialet brugt til de kunstværker af klædningsstykker der er blevet skabt gennem tiden. Eksempelvis skabte de i det gamle Kina en udpræget silkekunst, der taler for sig selv. Hvis et moderne objekt som standerlampen med skærm designes, så er dette et grundlag for virkelig exceptionelle lampeprodukter – for tekstilstanderlamper er et fleksibelt designobjekt, hvis udformning alene begrænses af designerens fantasi.

Hjemlig områdebelysning med standerlampe med skærm

Tekstil-standerlamper, altså standerlamper med en skærm af stof, er et idealt middel til områdebelysning og fremragende til den hyggeligt indrettede stue. Den særlige charme ved tekstil-standerlampen kommer som gennem anvendelsen af tekstilskærmen. På den ene side lader den lyset komme igennem, men på den anden side blænder den ikke, hvilket sørger for en særlig virkning af lyset. Denne lader sig nemlig indrette ved siden af en sofa eller en lænestol, for at dette område et lys der ikke er påtrængende, men giver et ualmindeligt egnet lys til hyggelige stunder.

Fantastisk lys og fantastiske lamper – designemuligheder ved en standerlampe med skærm

Stof er et fleksibelt materiale, der kan designes med på mange forskellige måder. I form af skærme til standerlamper profiterer lampeproduktet selvfølgelig af forskelligheden af materialerne- og udformningen! Også standerlampen er individualiserbar og åbner med hver enkelt skærm nye muligheder for belysning af forskellige områder af boligen. En hvis skærm med en gylden, muligvis endda modelleret stander virker eksempelvis særligt ædel, mens en sort stander med skærme i kraftige farver, virker moderne og egner sig til en moderne stue eller selv til at skinne ind i et festlokale. Stof og stander tilbyder her en enhed, hvor ingen er som de andre.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.