Stjernehimmel

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Stjernehimmel

  Synonym for lys-romantik

  Hvordan fungerer en stjernehimmel?

  En stjernehimmel er en drømmende, smuk belysningsidé til soveværelset, afslapningshjørner i stuen eller til børneværelset. Man finder også disse romantiske fortolkninger af nattehimlen i elegante hotelværelser.

  Den enestående virkning opnås med mange små lysende punkter, ikke med få store spots. Ud over antallet af lysende punkter er fordelingen af dem også vigtig. De lysende punkter skal visuelt virke lige så tilfældigt placeret som stjernerne på nattehimlen, de skal imitere.

  En stjernehimmel kan man både få som et individuelt DIY-projekt og som en bekvem, let tilgængelig færdig løsning.

  Hvid loftslampe Paul-Neuhaus Nightsky LED stjernehimmel
  Krom-indbygningssport Punto Lumit

  Hvordan monterer man en klassisk stjernehimmel?

  En almindelig stjernehimmel består af separate indbygningsspots, som monteres i et forsænket loft og forsynes med strøm via en eller flere fælles strømforsyninger.

  Denne løsning er ganske vist forbundet med en vis ulejlighed, men resultatet kan blive fuldstændig individuelt, og det er muligt at tilføje spots med farveskift og på den måde skabe en afvekslende, farverig stjernehimmel.

  Kan man købe en færdig stjernehimmel og slippe for besværet med monteringen?

  En bekvem og let løsning er at købe et stjernehimmel-panel. Så skal man nemlig ikke placere separate spots, for i dette tilfælde får man en aluminiumsplade med forborede huller, der sidder hen over et lysende LED-panel.

  Disse runde, rektangulære eller kvadratiske komplette, færdige løsninger monteres som en normal loftlampe, kan ofte dæmpes og kan indstilles til forskellige farvetemperaturer. Visse modeller kan også udvides med ekstra moduler: til et master-panel tilsluttes yderligere slave-moduler, hvis stjernehimlen skal udvides.

  Hvid loftslampe Paul-Neuhaus Universe LED stjernehimmel

  Har du brug for et teknisk råd til at skabe din egen stjernehimmel? Eller har du andre spørgsmål om lys og belysning? Så vil vores tekniske kundeservice gerne hjælpe dig: Til kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.