Spisebordslamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Spisebordslamper

  Hvilke spisebordslamper er in?

  Lampen til spisebordet er lige så individuel som dens ejer. Det store udvalg af forskellige stilarter giver mulighed for at realisere din personlige indretningsstil i spiseområdet. Da de fleste spisebordslamper er pendellamper, er deres design altid i synsfeltet, så de bliver rummets karakteristiske centrum.

  Lucande Hakona trae-pendellampe

  Pendellamper, der består af en træbjælke med hængende skærme, fås i mange materialekombinationer, f.eks. med beton.

  Sort LED-pendel Curls
  LED-teknologi, der er permanent indbygget i spisebordslamper, muliggør uden at skulle have en fatning et ultramoderne, sirligt eller ekstravagant look.
  Lindby Odila spisebordslampe

  Glasskærme i en enkel, asymmetrisk eller organisk form, også i farvede varianter, er også populære elementer til lamper over spisebordet.

  Spisebordslampe Alambre
  Burdesignet nyder fortsat stor popularitet i køkkenalrum, stuer og opholdsrum generelt, og det genopfinder konstant sig selv.
  LED pendel-bjaelke Pia
  Enkle bjælke-pendellamper er tidløs, æstetisk belysning til spisebordet og kommer ofte i et attraktivt trædesign.
  Pendellampe Jasminka sort-guld
  Pendellamper over spisebordet i det trendy industridesign er rustikke, afslappede indretnings-highlights, der giver hjemmet karakter.

  Hvilken lyskilde er den rigtige til spisebordslamper?

  Især i de mørke vintermåneder, men også når den står på en hyggelig aften med vennerne, bliver spisebordet omdrejningspunktet. Lamperne over spisebordet lyser konstant rummet op og skal give en atmosfære, der indbyder til at blive hængende. Det perfekte lys til det formål leveres af energieffektive og langtidsholdbare LED-lamper. Til spisebordet eller -krogen er en varmhvid lysfarve på <3.300 Kelvin et godt valg, da denne lysfarve gør rummet ekstra behageligt og hyggeligt. For en smuk farvegengivelse bør lamperne også have et farvegengivelsesindeks på CRI ≥ 90.

  LED-pendellampe Arina i sort
  Moderne LED-lyskilder kan nemt skrues i spisebordslamper med fatninger, så alle fordelene ved LED kan udnyttes med det samme. Og de findes også i dæmpbare udgaver.
  Soelv LED-pendel Marija
  Pendellamper til spisebordet med permanent installerede LED'er er ofte designet som minimalistiske, reducerede highlights til rummet. Nogle modeller er også dæmpbare.
  BANKAMP Cecil LED-pendel
  Smarte pendellamper kombinerer komfort med moderne Smart Home teknologi, hvormed lyset f.eks. kan dæmpes, farvetemperaturen kan ændres, eller belysningen kan indstilles og times til enhver anledning.
  Arcchio Tadej spisebordslampe

  Hvor højt bør pendellamper hænge over spisebordet?

  En tommelfingerregel er: Pendellamper til spisebordet bør hænge ca. 80-100 cm over bordpladen. Dette muliggør et perfekt udsyn til personen overfor samtidig med, at selve spisebordet dækkes fuldt ud af pendlens lyskegle og dermed sættes i fokus som ønsket.

  Findes der højdejusterbare spisebordslamper?

  Nogle pendellamper til spisebordet har en kabelmekanisme, hvormed lampens højde nemt kan justeres efter montering. Med en sådan lampe behøver du ikke skjule et for langt kabel i baldakinen, eller ligefrem forkorte kablet, hvilket ville være et indgreb i lampen og dermed påvirke garantien.

  Spisebords-pendel-Simeon-messing-mat
  Spisebords-pendel-Simeon-messing-mat-hel-lampe

  Findes der spisebordslamper fra kendte designermærker?

  I køkkenalrummet, stuen eller andre opholdsrum i boligen er pendlen et indretningsobjekt med en stærk karakter, der har afgørende indflydelse på stilen i hele rummet. Af denne grund har adskillige verdensberømte designermærker også kastet sig over spisebordslampen.

  le klint soleil led-pendel papir daempbar

  Soleil
  fra Le Klint

  tradition formakami jh5 pendel
  Formakami
  fra &tradition
  fontana arte pinecone glas pendel
  Pinecone
  fra Fontana Arte
  Artemide Logico pendel

  Logico
  fra Artemide

  vibia flamingo led pendel
  Flamingo
  fra Vibia
  market set screen xl pendel
  Screen
  fra Market Set

   Har du yderligere spørgsmål om spisebordslamper? Eller om lys og belysning generelt? Så vil vores tekniske kundeservice gerne hjælpe dig: til kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.