Sokkellamper

Vis vej med sokkellamper

Skal indkørslen være nemmere at bruge om aftenen? Skal haven og terrassen være mere indbydende, når mørket sænker sig? Med udendørs belysning kan grunden blive tryggere og få sin helt egen stil og stemning. Men hvornår skal du vælge en sokkellampe frem for andre lamper?

Hvornår skal du vælge en sokkellampe

Sokkellampen er en af de mest alsidige former for lyskilde, du kan vælge. En solid fod eller et jordspyd er nok – så kan du placere den næsten hvor som helst. Men selv om en sokkellampe er utroligt anvendelig, gør du klogt i først at overveje, hvad den skal bruges til. Vil du for eksempel gøre havestien eller indkørslen mere fremkommelig, er sokkellampen det perfekte valg. Den er god som orienteringslys, da den kan oplyse stien og vejen uden at blænde de gående eller kørende.

Hvordan bør du placere sokkellamperne?

Hvor har du størst behov for belysning? Der er ikke mange begrænsninger for placeringen af sokkellamper, så du skal starte med at se på dit behov. Vil du gøre det mere overskueligt og hyggeligt for kørende og gående gæster, kan du placere sokkellamper i et zigzagmønster på begge sider af indkørslen. Det skaber en flot rumfornemmelse og giver overblik. Måske har du brug for en LED-sokkellampe eller to til at finde vej til brændeskuret? Så placér dem, så de ikke står i vejen for andre haveaktiviteter. Du kan også sætte dem i yderkanten for at skabe en dekorativ effekt og få udearealerne til at virke større.

Hvad skal du tænke på, før du vælger?

Der er flere faktorer, der spiller ind, når du skal vælge den optimale sokkellampe. Miljø, vind og vejr har betydning for dit materialevalg. Moderne LED-sokkellamper i rustfrit stål er lidt mere robuste end lamper i stentøj eller træ. Og så har lamperne forskellige typer teknologi. Sokkellamper med bevægelsessensor er strømbesparende og praktiske, og da de bliver tændt ved bevægelse, kan de potentielt afværge indbrud.

Praktisk belysning i form af sokkellampe

Skal dine sokkellamper i højere grad virke stemningsskabende, er det måske bedre, hvis du selv kan tænde og slukke – eller vælger en model med timer. Skal du bruge sokkellamper ved sommerhuset, og vil du gerne spare på strømmen, er det oplagt at vælge moderne LED-lamper med solceller. Og endelig skal din sokkellampe passe til din stil og den stemning, du er ude efter. Moderne i rustfrit stål? Måske en mere nostalgisk lyskilde? Vi har sokkellamper i alle farver, former, størrelser og materialer. Du kan finde både den teknologi og det design, du ønsker.

Fordele med sokkellamper:

  • Lys hvor som helst: En sokkellampe skal hverken bruge tag, vægge eller et bestemt underlag for at blive sat op udendørs. Det giver dig valgfrihed og stor fleksibilitet.
  • Bevægelsessensor eller timer: Forebyg indbrud og spar strøm med en sokkellampe med bevægelsessensor. Eller vælg sokkellamper med timer og miljøvenlige LED-pærer for at skabe en skøn stemningsbelysning.
  • Designstil: Hos os finder du sokkellamper i alle stilarter – fra det antikke og rustikke til det moderne og skandinaviske – du kan skabe præcis det udtryk, du leder efter.
  • Materialer: Vi har sokkellamper i alt fra træ og stentøj til glas og rustfrit stål. Vælg lampe i et materiale efter din personlige smag og efter klima, vejr og vind.
  • Alt på ét sted: Hos os finder du alt det, du skal bruge, når du skal montere dine sokkellamper derhjemme.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.