Sokkellamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Vis vej med bedlamper

  Skal indkørslen være nemmere at bruge om aftenen? Skal haven og terrassen være mere indbydende, når mørket sænker sig? Med udendørs belysning kan grunden blive tryggere og få sin helt egen stil og stemning. Men hvornår skal du vælge en bedlampe, også ofte kaldet sokkellampe frem for andre lamper?

  Hvornår skal du vælge en bedlampe

  Bedlampen er en af de mest alsidige former for lyskilde, du kan vælge. En solid fod (sokkel) eller et jordspyd er nok – så kan du placere den næsten hvor som helst. Men selv om en sokkellampe er utroligt anvendelig, gør du klogt i først at overveje, hvad den skal bruges til. Vil du for eksempel gøre havestien eller indkørslen mere fremkommelig, er bedlampen det perfekte valg. Den er god som orienteringslys, da den kan oplyse stien og vejen uden at blænde de gående eller kørende.

  Hvordan bør du placere bedlamperne?

  Hvor har du størst behov for belysning? Der er ikke mange begrænsninger for placeringen af bedlamper, så du skal starte med at se på dit behov. Vil du gøre det mere overskueligt og hyggeligt for kørende og gående gæster, kan du placere sokkellamper på et solidt fundament i et zigzagmønster på begge sider af indkørslen. Det skaber en flot rumfornemmelse og giver overblik. Måske har du brug for en LED-bedlampe eller to til at finde vej til brændeskuret? Så placér dem, så de ikke står i vejen for andre haveaktiviteter. Du kan også sætte dem i yderkanten for at skabe en dekorativ effekt og få udearealerne til at virke større.

  Hvad skal du tænke på, før du vælger?

  Der er flere faktorer, der spiller ind, når du skal vælge den optimale bed- eller sokkelampe. Miljø, vind og vejr har betydning for dit materialevalg. Moderne LED-sokkellamper i rustfrit stål er lidt mere robuste end lamper i stentøj eller træ. Og så har lamperne forskellige typer teknologi. Sokkellamper med bevægelsessensor er strømbesparende og praktiske, og da de bliver tændt ved bevægelse, kan de potentielt afværge indbrud.

  Praktisk belysning i form af sokkellampe

  Skal dine sokkellamper i højere grad virke stemningsskabende, er det måske bedre, hvis du selv kan tænde og slukke – eller vælger en model med timer. Skal du bruge bedlamper ved sommerhuset, og vil du gerne spare på strømmen, er det oplagt at vælge moderne LED-lamper med solceller. Og endelig skal din bedlampe passe til din stil og den stemning, du er ude efter. Moderne i rustfrit stål? Måske en mere nostalgisk lyskilde? Vi har sokkel- og bedlamper i alle farver, former, størrelser og materialer. Du kan finde både den teknologi og det design, du ønsker.

  Fordele med bed-/sokkellamper:

  • Lys hvor som helst: En sokkellampe skal hverken bruge tag, vægge eller et bestemt underlag for at blive sat op udendørs. Det giver dig valgfrihed og stor fleksibilitet.
  • Bevægelsessensor eller timer: Forebyg indbrud og spar strøm med en sokkellampe med bevægelsessensor. Eller vælg bedlamper med timer og miljøvenlige LED-pærer for at skabe en skøn stemningsbelysning.
  • Designstil: Hos os finder du bedlamper i alle stilarter – fra det antikke og rustikke til det moderne og skandinaviske – du kan skabe præcis det udtryk, du leder efter.
  • Materialer: Vi har bedlamper i alt fra træ og stentøj til glas og rustfrit stål. Vælg lampe i et materiale efter din personlige smag og efter klima, vejr og vind.
  • Alt på ét sted: Hos os finder du alt det, du skal bruge, når du skal montere dine bedlamper derhjemme.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.