Loftspots

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Loftspots

  Sætter spot på dit hjem

  Alle rum i alle boliger er forskellige, så uanset om du leder efter en afslappende effekt til din stue, målrettet belysning til malerierne på væggen eller blomsterne i udestuen eller en fortryllende stemning, når du laver mad eller underholder gæsterne i køkkenet, så sætter vores faste og justerbare LED loftspots, også kaldet spotlights, straks fokus på det ønskede sted i dit hjem.

  Loftspot sort guld

  Hvorfor er LED spots ideelle som loftspots?

  I lang tid var halogenpærer førstevalget til loftspots, fordi de er kompakte og kommer i en række forskellige varianter,

  men i dag er de blevet overhalet af de populære LED´er.

  Det er der flere grunde til:

  LED loftspots er mere energieffektive, har en meget længere levetid end halogenpærer, og de giver også et mere behageligt lys og kan spare boligejere for op til 60 % i energiomkostninger og de deraf kommende udgifter.

  Hvilke loftspots kan findes der?

  Uanset om du er på udkig efter faste spots eller ønsker lys, der kan justeres efter behov og oplyse forskellige områder, har vi spots i en lang række farver - og selvfølgelig også klassisk hvide - der kan oplyse enhver indretning, fra nutidig og retro til vintage og industriel.

  Loftspot gitterlook
  Loftspot hvid trae
  Loftspot trae zinklook

  Hvordan justerer jeg mine loftspots korrekt?

  Afhængigt af, hvad du ønsker at oplyse, kan du justere dine loftspots i en hvilken som helst retning.

  Vil du gerne sætte spot på et maleri?

  Intet problem - du drejer og vipper bare din loftspot i den ønskede retning, og straks bliver din Van Gogh-kopi blikfang i entreen eller stuen.

  Men faktisk kan loftspots meget mere end det.

  De er også ideelle som belysning under overskabe, inde i bogreoler og skabe, og hvis du vil oplyse et helt rum, kan du vippe dine spots til at lyse i en bred vinkel, så du får lys ud i alle hjørner og kroge uden besvær.

  Skal jeg bruge en transformator til mine loftspots?

  Loftspots kører normalt på 230 volt, ligesom almindelige loftlamper. På vores produktsider kan du se disse oplysninger i produktdetaljerne.

  Normalt står der noget i retning af: “Spændingsforsyning i volt: 230”.

  Hvis der er behov for yderligere transformatorer, vil det stå i produktbeskrivelsen.

  Kan alle loftspots dreje eller vippe?

  Almindeligvis kan alle spotlights drejes eller vippes, men der findes modeller med faste, ikke-justerbare spots.

  Læs for en sikkerheds skyld produktbeskrivelsen, inden du køber.

  Loftspot sort

  Vil du gerne vide mere om vores loftspots? Eller om noget andet, der har med loftspots eller installationen af disse at gøre? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring på +45 89 88 18 90 eller skriv til os via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.