Loftlamper med sensor

Sensorlamper kan bruges både udendørs og indedørs

Sensorlamper til udendørs brug er tilstrækkelig kendt. Der gør de snublesteder synlige, og skræmmer uindbudte natlige gæster væk. Men sensorlamper findes også til indendørs brug, og er yderst hjælpsomme i indretningen. I alle gange og rum der kun bruges lejlighedsvis, og ofte med fulde hænder, f.eks. kældertrapper og – rum, loftsrum eller garager, tilfører sensorlamper komfort og sikkerhed. Komfort fordi du ikke behøver at sætte vasketøjskurven eller lægge brevene fra dig, for at tænde lyset. Sikkerhed fordi man ikke forsøger at komme frem i mørket. Endelig kender man vejen, når junior pludselig har parkeret skateboardet midt i mellemgangen i kælderen, er man pludselig hurtigere ved døren end hvad der er behageligt. Sensorlygter hjælper med at undgå den slags uheld. Se dig rundt i vores onlineshop, der finder du også indendørs sensorlamper i talrige udføringer til lofter og vægge.

Automatisk lys med sensorlamper

Sensorlamper er derfor så elskede, fordi man praktisk talt ikke trænger lyskontakter, da de ikke skal betjenes. En sensorlampe er et andet udtryk for en lampe der har en bevægelses melder og en mørkesensor. Den rummer altså to sensorer. En sensor der måler hvor lyst det er, for at gøre klar til at slå den på, og en der registrerer personer og bevægelser. Den sidste er ansvarlig for at sensor lampen tænder. Hvor længe lyset skal være tændt på en sensor kan man selv bestemme. Man kan selv bestemme om man vil have at lyset skal gå af igen efter f.eks. 2 minutter, hvor der ikke er blevet registret nogen bevægelser. Denne specielle teknik gør sensorlamper så energi og kost besparende, da de ikke er tændt unødvendigt og spilder energien, selv der ikke længere er nogen i rummet der kan bruge lyset.

Sensorloftslamper til mange boligområder

Loftslamper er helt sikkert en type lamper der passer ind i alle huse. Derfor er det ikke underligt at også sensor loftslamper bliver mere og mere efterspurgt. De sørger for enkel sikkerhed og en særlig komfort. Måske mindre i soveværelse og stue, men i gange, kælderrum eller gennemgangsrum er sensor loftslamper på kraftig fremmarch. For virkelig at kunne udnytte og nyde sensor loftslampernes fulde potentiale, kan det anbefales enten at købe en sensor loftslampe med allerede indbyggede LEDS eller en lampe der bruger halogenpærer. Begge disse lystyper tænder hurtigt og leverer lige ved optændingen fuld lysstyrke.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.