Lysstemning med trådløse lamper

Batterilamper til indendørs og udendørs brug

Trådløse lamper, også kaldet "Light2go", eller bærbare lamper, er fleksible og alsidige: Takket være deres genopladelige batteri og ofte praktiske håndtag kan dette lysende musthave bæres rundt og placeres i hjemmet efter smag og behag - med den rette IP-beskyttelse naturligvis også i haven eller udendørs. Spændende ekstra funktioner som f.eks. integrerede højttalere gør den bærbare, batteridrevne lampe til et endnu større hit. Og med flytbare solcellelamper beskytter du endda miljøet og din pengepung - på en bæredygtig måde.

Trådløse bordlamper til haven

Bærbare lamper under åben himmel

Trådløse lamper er uundværlige i haven - med den rette IP-beskyttelsesgrad afhængigt af den tilsigtede anvendelse. Men hvis man tilsigter at tage lampen med ind igen efter et hyggeligt måltid på terrassen, behøver man ikke at være alt for forsigtig hvad angår beskyttelsgraden. Afhængigt af modellen kan batteridrevne lamper også være en lysende ledsager på camping, picnics eller natlige vandreture. Modeller med et bærehåndtag er prædestineret til dette og er også velegnede til at hænge op. Tip: Til udendørs brug er batterilamper med so­lcelle­panel et godt valg – både af hensyn til miljøet og din pengepung.

Køb trådløse bordlamper

Batteridrevne lamper til terrassen

Fra gulvlampe til pendellamper

En lampe med batteri behøver ikke altid at være en bordlampe - selv om den kompakte form naturligvis er ideel til at bære rundt på. Men der findes også gulvlamper, spots eller sågar pendellamper til terrassen, altanen og haven med et praktisk genopladeligt batteri. Enten til opladning fra elnettet eller bæredygtigt via integrerede solcellepaneler.

Køb batteridrevne lamper

Trådløse lamper med smarte funktioner

Fra højttaler til multicolour-funktion

Uanset om det er til en havefest eller en picnic på stranden - trådløse lamper med smarte ekstra funktioner giver sjov og stemning: f.eks. når den batteridrevne lampe fungerer som jukebox og kan forbindes til en smartphone for at afspille numrene på din yndlingsplayliste. Eller hvis smar­te mod­el­ler har en flerfarvefunktion, der giver dig mulighed for at vælge lysfarver, der passer til dit humør. Tip til når du er på farten: USB-opladningsfunktionen gør det muligt at oplade lampen med en powerbank. Og hvis du vælger bærbare solcellelamper, kan du også udnytte solens energi på en meget ukompliceret og miljøbevidst måde.

Køb trådløse lamper

Trådløse bordlamper til hyggelige opholdsrum

Fra den bærbare læselampe til den fleksible skrivebordslampe

Trådløse lamper kan tage indretningen til nye højder. De giver ikke kun hyggeligt lys, men er også fleksible i brug: som dekoration eller når man går fra spisestuen til sofaen for at bladre i et nyt magasin og har brug for hyggeligt læselys. En genopladelig bordlampe er også perfekt til skrivebordet. Lampen kan altid flyttes med, f.eks. når arbejdet flyttes til spisebordet.

Køb trådløse bordlamper

Genopladelige natbordslamper til søde drømme

Fra den smarte klassiker til den farverige natlampe

Trådløse bordlamper giver også lysstemning og mange fordele i soveværelset: Takket være det varmhvide lys og en dæmpningsfunktion kan du stadig læse komfortabelt i sengen om aftenen. Fra sengebordet kan de bærbare lamper tages med til garderobeskabet eller sminkebordet. Og trådløse lamper er også perfekte til børnenes overnatningsfest - ofte som farverige natlamper med barnlige motiver.

Køb batteridrevne natbordslamper
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.