Indendørsbelysning Køkken

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Køkkenlamper - lysende ingredienser til den perfekte belysning

  Nogle gange kan det blive lidt vanskeligt og kompliceret - for der er enormt mange muligheder. Man skal ramme sin egen smag, og samtidig skal man være opmærksom på flere ting, når man udvælger og sammensætter ingredienserne. Men det, der kommer ud af det til sidst, kan simpelthen bare være helt fantastisk.

   

  Her er der tale om belysning – om lys i køkkenet. For med køkkenbelysningen er der også et utal af uanede muligheder, også selv om det nogle gange virker lidt vanskeligt. Men du kan være sikker på en ting: Det kan betale sig. Ikke kun for den ambitiøse hobbykok, men for alle, der gerne vil gøre køkkenet til et rart opholdssted - et sted, der bliver brugt til mere end bare at smøre madpakker.

   

  Hvilken slags lamper til køkkenet?

  Køkken-loftlamper

  Ja, også i køkkenet er „almenbelysningen“ en af de vigtigste ingredienser i en perfekt belysnings-menu. For et køkken uden almenbelysning er..., tja, som at koge pasta uden vand. Det bliver ikke rigtig til noget! Hvordan får man så lettest en god almenbelysning i sin bolig? Rigtigt! Med loftlamper. Også i køkkenet.

   

  Hvilken lampe, der så rent faktisk kommer til at hænge i dit loft, er selvfølgelig helt op til dig. Skal den være skandinavisk, moderne eller industriel? Rund, kvadratisk eller med en masse kanter, så man slet ikke kan tælle dem? I hvid, sort, rustik messing. Eller hvilken farve kan du bedst lide? Du skal bare beslutte dig!

  LED-Panel til køkkenet

  Den nye stjerne på køkkenlampe-himmelen. Nej, faktisk slet ikke kun dér. I stuen, køkkenalrummet og spisestuen er LED-paneler også velkomne gæster. Men altså også i køkkenet. For LED-paneler...

  • hører til blandt loftlamperne. Sådan ville spørgsmålet om almenbelysning være løst hurtigt og enkelt, og det på en smart og praktisk måde.
  • er virkelig super-flade og optager dermed ikke mere plads end højest nødvendigt. Især ved lave lofter og lidt plads er det virkelig et plus.
  • er moderne. Ikke bare sådan, men i dobbelt henseende. For de har både et cool, moderne, minimalistisk design og anvender også moderne teknik. Selvfølgelig ikke bare en eller anden teknik, men moderne LED-teknik, og du kender jo godt alle de fordele, de har.

   

  Vores tip: Vælg et LED-panel med fjernbetjening. Så kan det ikke blive nemmere at tænde og slukke eller indstille lysfarve og lysstyrke.

  Køkken-pendellamper

  Pendellamper i køkkenet? Ja selvfølgelig! For eksempel over et spisebord i et køkkenalrum eller over køkkenbordet. Her er et lille tip fra os til begge anvendelser: Sørg for ikke at hænge pendellampen så lavt i køkkenet, at du ikke kan se personen over for dig ved spisebordet, eller så du begrænser højden på køkkenbordet og næsten ikke kan få plads til et stort salathoved nedenunder.

   

  Når det handler om stil, har du frit valg (stofskærme kan ikke anbefales - nøgleord: røg, os og lugt i køkkenet). Både over spisebordet og køkkenbordet: En god idé vil være målrettet lys nedad. Så bliver dit festmåltid både godt belyst, mens det forberedes, og når det skal nydes.

  Køkkenlamper
  Køkkenlamper
  Køkkenlamper