GU10 LED-pærer

GU10 LED-pærer – Halogenreflektor-erstatning med lysdioder

Den stadig videre udvikling af Lys Emitterende Dioder, forkortet LED koncentrerer sig stadig mere om at LED-pæren, som GU10 LED-pæreren, er et godt alternativ til de forskellige andre lyskilder, som gløde- og halogenpærer, og kan indsættes i boligens belysning. GU10 LED-pæren, hvor den typiske halogenfatning med reflektor, sættes sammen med LED, med henblik på at kunne erstatte en GU10 halogenpære. I en 1:1 udbytning med en højspændings-halogenpære, med den samme bygnings form, kan en GU10 LED-pære glæde forbrugeren med følgende: levetiden af enkelte GU10 LED-pærer når 50 000 timer hvilket ingen andre lyskilder kan nå. Sammen med vedligeholdelsesfrihed og det lave strømforbrug er GU10 LED-pæreren og alle andre LED-pærer et lønsomt og sparsommeligt alternativ til de konventionelle lyskilder. Forskning og udvikling indenfor området LED-teknologi afsluttes ikke i nærmeste fremtid, så udsigterne for alle former for LED-pærer, herunder også GU10 LED-pærer, ser meget lovende ud.

Varmeudvikling? – Intet problem for GU10 LED-pæren!

I sammenligning med GU10 halogenpæren, hvor der må sørges for at der afgives så godt som ingen varme fremad med en speciel koldtlysreflektor, er varmefølsomme objekter intet problem for GU10 LED-pæreren grundlæggende ikke noget problem. Selvom der i den bagerste del af GU10 LED-pæreren opstår temperaturer på mellem 60°C og 100°C, er det intet i sammenligning med de temperaturer, som lyskilder såsom gløde- eller halogenpærer afgiver.

GU10 LED-pærer – LED med en typisk halogenfatning

Med sin stik- og drej-fatning er GU10 LED-pæreren udstyret med en typisk højspændings halogenfatning. Halogenreflektorpærer havde oprindeligt denne fatning, der er udstyret med to udstikkende stifter med en afstand på 10 mm. På grund af den identiske fatning er GU10 LED-pæren en fuldværdig erstatning for GU10 halogenpæreren


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.