Design gulvlamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Designer gulvlamper giver ikke kun lys

  De kræver deres plads - for de står jo på gulvet og er ofte mandshøje eller højere. Det handler her om designer gulvlamper. Som en uundværlig del af et moderne, designerpræget lyskoncept kan man nærmest ikke forestille sig vores stuer uden denne form for lysende boligindretning. Der er heller ingen, der behøver undvære den, for den er ikke i konkurrence med loftlampen. Grunden til det er ganske enkel: Loftlampen sørger for grundbelysningen, mens gulvlampen som stedbelysning leverer et behageligt lys i et bestemt område af rummet - for eksempel placeret ved siden af den elskede lænestol.

  Hvor skal jeg helst stille designer gulvlampen?

  Det mest populære sted til en designer gulvlampe er nok stuen. I boligens centrale rum gør en flot designerlampe sig rigtigt godt som områdebelysning - for eksempel ved sofahjørnet. Man kan sikkert også finde et egnet sted til en designer gulvlampe et andet sted i boligen - for eksempel i spisestuen, i soveværelset eller i entreen - og på den måde opgradere rummet betydeligt. 

  designer gulvlamper
  designer gulvlamper
  designer gulvlamper

  Hvilke farver fås designer gulvlamper i?

  Ved design tænker mange først på sort eller hvidt - altså på noget helt enkelt. Det er for så vidt heller ikke forkert, for mange designerlamper er holdt i disse elegante farver, som egentlig slet ikke er farver. Designerne kan dog også godt lide at bruge rigtige farver, når det gælder gulvlamper, og så er der ingen grænser for fantasien og den foretrukne boligindretning, for i denne kategori kan man bestemt også finde særdeles kulørte designer gulvlamper i flere farver eller modeller med meget karakteristiske, kraftige farvetoner. Hvis du har brug for råd og vejledning, kan du bare henvende dig til vores tekniske kundeservice. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor. 

  designer gulvlamper
  designer-gulvlamper

  Hvilke materialer laves designer gulvlamper af? 

  Det er det samme med materialet, som det er med farverne: Alt er muligt. Det kan være klassiske materialer som træ, metal, glas og plast eller mere usædvanlige som lærred, bambus eller rattan. Når alt kommer til alt, har hver designer sine egne foretrukne materialer, og det har hver kunde naturligvis også. Her spiller boligens allerede eksisterende indretning også ind, for den nye lampe skal jo også passe godt til møblerne og de andre lamper. 

  Fungerer designer gulvlamper med LED?

  LED er nutidens og fremtidens belysningsteknik. Derfor satser designerne også mere og mere på LED. Selv om nogle designere som Ingo Maurer altid vil videreføre deres særlig beundring for den gode gamle glødepære i deres lysende kunstværker, så kan LED slet ikke længere tænkes ud af designet. Der åbner sig helt nye muligheder, når det gælder designet, alene fordi det bliver muligt at skabe meget finere og enklere løsninger takket være LED, end hvad der var muligt med den traditionelle glødepære. Moderne LED-teknik er - især fast indbygget - en garant for mere spillerum, når det gælder form og størrelse.

  Findes der også dæmpbare designer gulvlamper?

  Selvfølgelig gør der det - alt efter behov og præference med en normal dæmper eller en touch-dæmper. For at vælge en løsning med den ene eller anden slags dæmper, skal du blot vælge filteret „Inklusive dæmper“ eller „Med touch-dæmper“. Så får du en oversigt over, hvilke designer gulvlamper der findes med den ønskede funktion. 

  Hvilke mærkevareproducenter tilbyder designer gulvlamper?

  Der er faktisk mange producenter at vælge imellem, når det gælder designer gulvlamper - så mange, at alle kunder kan finde deres egen lampefavorit i vores shop. Du får et overblik over alle de mærker, der findes, i vores kategori Brands.

  Her er nogle af topmærkerne, du finder i vores shop:

  designer gulvlamper

  Er du stadig ikke sikker på, hvilken designer gulvlampe det skal være? Så må du endelig bare henvende dig med dine spørgsmål til vores tekniske kundeservice. Du kan kontakte dem telefonisk på eller via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.