Bordlamper

Bordlamper - et fleksibelt og praktisk valg

Bordlamper er en fleksibel og praktisk måde at oplyse dine forskellige rum på, da du kan flytte lampen alt efter nye behov og ændringer i indretningen. På denne måde kan en bordlampe for eksempel bruges til enten at lyse en hyggelig lænestolsplads op, eller til at bringe et smil frem på et barns læber - ved at vælge en sjov og farverig lampe til børneværelset. Hos Lampegiganten.dk har vi et bredt udvalg af lamper til adskillige rum og stilretninger. For at gøre vores udvalg lidt mere overskueligt for dig, kan du i det følgende læse om bordlamper i de forskellige kategorier.

I hvilke rum kan man med fordel have en bordlampe?

Alsidige bordlamper til køkken og gang

For den optimale belysning, kan du med fordel kombinere din pendel lampe med en bordlampe i dit køkken eller gang. En bordlampe kan eksempelvis placeres i en hyggekrog i køkkenet eller på afsætningsbordet i gangen. På denne måde kan du skabe yderligere stemning i disse rum, og lamperne kan give det perfekte samlede lys. Det er her muligt at finde lamper i samme serie, således at der en synergi mellem design og funktionalitet. Det er naturligvis også muligt at mikse og matche forskellige designs, hvilket kan give hjemmet en afslappet atmosfære.

Bordlamper til glæde og gavn i sove- og børneværelset

Bordlamper til soveværelset og børneværelset er oplagte at placere på natbordet. Det er i denne forbindelse essentielt med en praktisk lampe, som både passer ind i stilen, og som er let tilgængelig at tænde og slukke for, mens man ligger i sengen. Til børneværelset er der mulighed for at finde en sjov og anderledes lampe, som kan være et suplement til et inspirerende rum at lege i. Til børneværelset giver det også god mening at vælge en bordlampe til skrivebordet, hvor funktionalitet og design kan gå op i en højere enhed. På samme tid kan en skrivebordslampe, designet til børn, også være med til at gøre værelset lidt sjovere.

Lamper til arbejdsværelset og stuen

Til arbejdsværelset kan man med fordel vælge de mere enkle lamper, som både er praktiske og som ikke tager fokus fra arbejdet. Bordlampen kan give dig et optimalt lys at arbejde i, og samtidig bidrage til at give en rolig omgivelse at koncentrere sig i. I stuen kan en bordlampe eksempelvis anvendes i et hjørne på et bord ved siden af en lænestol, dette bidrager til en hyggelig atmosfære. Vi har også en specifik kategori for lamper til vindueskarmen, hvilket også er et sted, hvor stuen kan pyntes yderligere.

Hvilke stilretninger findes der hos Lampegiganten.dk?

Enhver indretningsstil kan fuldendes med den passende bordlampe, og den helt rigtige bordlampe er prikken over i’et i enhver indretning. I det følgende får du en smagsprøve på, hvilke stilretninger der er at finde på vores hjemmeside.

Vintage og retro bordlamper som supplement til den nordiske stil

At udsmykke sit hjem med en retro stil er meget oppe i tiden i øjeblikket. I denne sammenhæng kan det give god mening at gøre brug af den nordiske stilart samtidig, så det ikke bliver alt for gammeldags alt i alt. Nogle vælger at genbruge gamle lamper fra familie og venner, mens andre køber vintage lamper på lommemarkeder eller i genbrugsbutikker. Her hos Lampegiganten.dk kan disse lamper findes helt efter din egen personlige smag, hvilket gør det en anelse nemmere at pryde sit hjem med retro/vintage stilen.

Antikke bordlamper bryder den moderne stil

Et kært barn har som bekendt mange navne, og derfor kan denne stil i nogles øjne også kaldes for klassiske bordlamper. Denne stilretning kan både anvendes som et supplement til at indrette det moderne hjem, hvor en bestemt klassisk lampe kan skille sig ud, og bryde med resten af stilen. Den klassiske bordlampe kan naturligvis ligeledes udsmykke et klassisk hjem og give det sidste klassiske touch. Alt efter ønsker og behov findes der lamper i forskellige afskygninger inden for denne stil. Man kan eksempelvis vælge at gå hele vejen og vælge en meget antikt udseende lampe. Der er dog også muligt at vælge en lampe, som kun har et par detaljer fra denne stil.

Miks og match med moderne bordlamper

Den moderne stilart kan som beskrevet med fordel kombineres med klassiske elementer. Den moderne stil inviterer til et roligt miljø med enkelt design og rene linjer. De moderne lamper passer perfekt ind i de nordiske hjem, hvor ærlige materialer går hånd i hånd med god kvalitet. Moderne lamper passer ind i de fleste hjem, grundet det forholdsvist enkle design, og de tilbyder en funktionel belysning med eksklusiv kvalitet.

Bordlamper design - til de vovede

I denne kategori findes de mere specielle og særprægede bordlamper. Designer bordlamper kan eksempelvis pryde en afkrog af dit hjem, som både skal skille sig ud og samtidig give belysning. Design bordlamper har derfor så at sige to funktioner, de har både et interessant udseende, som stikker ud, og samtidig kan de oplyse det tilsigtede område. Designer bordlamperne kan bruges i sammenspil med en mere nedtonet indretning, hvor deres særpræg dermed springer i øjnene og giver et ekstra pift.

Bordlamper udsalg - til de ekstra økonomisk tænkende

Udover vores brede sortiment, har vi et udvalg af lamper på tilbud. Vi går meget op i at opretholde en høj kvalitet og samtidig have så stort et udvalg, at alle burde kunne finde netop den lampe, som passer ind i deres hjem. Af denne grund vil vi også gerne give de bedste muligheder for at alle kan finde en passende lampe, og derfor har vi en række udsalgslamper. Ud af disse bordlamper på tilbud er mange af ovenstående stilarter repræsenterede. Tag et kig på denne kategori, hvem vil ikke gerne både få fat i en ny lampe, og samtidig spare penge?

Elegante bordlamper i materialer af høj kvalitet

Messing bordlamper er moderne i øjeblikket, og kan med fordel kombineres med sort, hvid og grå elementer for at give lidt kontrast til indretningen. Messing passer ydermere særdeles godt til den skandinaviske stil, hvor rå og feminine materialer kan gå sammen hånd i hånd. Bordlamper i kobber kan anvendes på samme måde som messing, og give det lille ekstra. Keramik bordlamper kan være med til at skabe en hyggelig stemning, og kan med fordel bruges som kontrast til den industrielle eller skandinaviske stil. Udover ovennævnte materialer har vi også bordlamper i glas samt bordlamper i træ. Disse materialer kan bruges til at tilføre flere materialer til rummet, og organiske materialer som træ passer godt ind i de fleste stilarter.

Spar energi med LED bordlamper

LED bordlamper giver en perfekt mulighed for at spare strøm samtidig med ikke at gå på kompromis med lækkert design og flotte linjer. Mange designere og mærker specialiserer sig mere og mere inden for dette område, da det er vejen frem for at skåne miljøet. Mange mener at forandring fryder, så tag et kig på vores store udvalg af bordlamper. Finder du ikke din drømmebordlampe, så kontakt os gerne – måske kan vi tilpasse vores udvalg netop til dig.

  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.