Artemide Ripple LED-hængelampe, appstyring Ø 50 cm

1060637X
Artemide Ripple LED-hængelampe, appstyring Ø 50 cm
10.499,00 kr.

Leveringstid: Bestillingsvare. 3-4 uger

 • Fri Fragt
 • Fri retur
 •  
 • Bankoverførsel
Del:

Er du en virksomhed, og bestiller du ofte og/eller i større mængder? Udfører du større projekter?

Kontakt vores erhvervsrådgivere

Produktdetaljer

Artemide

Artemide Ripple LED-hængelampe, styres via app

Artikelnummer 1060637X
Producent ARTEMIDE

Produktbeskrivelse

 • Premium kvalitet

Dæmpbar LED-pendellampe Ripple i ringform, der kan styres via Artemide-appen


LED-pendellampen Ripple er designet i en ringform og består af varmeledende plast. Med sit diskrete design og sin klare form giver lampen ethvert miljø det helt særlige præg. Hængelampen udsender sit varme hvide lys fokuseret mod gulvet og kan bruges på kontorer, i mødelokaler eller i haller. Men den gør også en god figur i den private sfære, f.eks. i køkkenet, i arbejdsværelset eller som belysning i stuen eller på spisebordet.

Ripple fungerer fantastisk som enkeltstående armatur, men det er også muligt at kombinere den med andre pendellamper i serien og skabe usædvanlige former på loftet, hvis større rum skal belyses. Lampen er designet til at være kompatibel med den gratis Artemide-app (iOS og Android) og kan betjenes via Bluetooth. Den gør det muligt at tænde og slukke for armaturet og dæmpe det. Det er også muligt at bruge forudkonfigurerede scenarier til lysstyring, at tilpasse dem eller at oprette nye scenarier.

LED-hængelampen er et projekt af belysningsproducenten Artemide og Bjarke Ingels Group (BIG). Den er kendetegnet ved et stilfuldt, tidløst design og overbeviser med sin moderne belysningsteknologi, der kan styres via en app. Dette gør det muligt at tilpasse lysets lysstyrke optimalt til de personlige behov. Med sine udvidelsesmuligheder giver den også fleksible anvendelsesmuligheder til en række forskellige rum. Brugen af effektive materialer af høj kvalitet fuldender dette attraktive projekt fra Artemide og BIG.

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Man. til fre. 09:00 – 17:00.

+45 89 88 18 90 Produktspørgsmål
Vores anbefalinger til dig

  Spørgsmål & svar (0)

  Vær den første til at stille et spørgsmål

  Kunde anmeldelser

  Vær den første til at bedømme dette produkt

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage