Væglamper klassisk/antik

Antikke og klassiske væglamper – behagelig rumatmosfære i tidløs stil

Væglamper giver indirekte lys, og sørger på den måde for en behagelig og varm atmosfære. Hvis væglamperne placeres adskilt fra den resterende belysning, kan de forskellige fokuspunkter også indstilles enkeltvis. Som en del af væg og værelsesdekoration anvendes væglamperne som oftest til belysning af malerier, trofæer elle spejle. Begrebet væglampe strækker sig langt tilbage i historien. Allerede tilbage i oldtiden, fæstede vores forfædre fakler på væggene, for at belyse deres huler. Også i dag finder man mange væglamper i fakkelform på markedet, også selvom de ikke længere har åben ild som lyskilde.

Den klassiske væglampe

Da den klassiske stil er uafhængig af skiftende moderetninger, er tidløs er det rette ord at bruge, når man skal beskrive den klassiske væglampe. Den klassiske væglampe er enkel, elegant og præget af klare linjer. Da en klassisk væglampe aldrig går af mode, er du altid på den sikre side med valget af lyskilde.

Den antikke væglampe

Antik betyder ikke bare noget der er gammelt og værdifuldt, eller generelt bare gammeldags, det kan blot betyde, at stilen er opfundet i en anden tidsalder. Dette gør sig gældende for vores antikke væglamper. Pynt dit hjem med stilfulde væglamper og rejs gennem forgangne tider med antikke væglamper. Gennemse blot vores kategori, klassiske og antikke væglamper, og lad dig inspirere.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.