Væglamper i træ

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Væglamper af træ - hyggelig naturstemning i øjenhøjde


  De kan give det dejligste lys. Både alene eller i grupper, og de virker også smukke og naturlige - uanset hvilket design du vælger til din væg. Både i entreen, stuen, køkkenet eller i børneværelset. I det populære skandinaviske design, i den rustikke stil eller i en moderne forklædning. Deres design og placering kan ændre sig, men den særlige atmosfære, de kan give, forbliver uændret.

  Hvilke design kan man få væglamper af træ i?

  Hvilket design kunne du godt tænke dig? For med væglamper af træ har du også et kæmpeudvalg, når vi taler om design. Træet udgør selvfølgelig altid en bestemt del af lampen - med større eller mindre dele i træ - og giver lampen dens karakteristiske naturlige touch, men designet kan være så forskelligt, som man overhovedet kan forestille sig.

  Leder du efter en sød væglampe af træ til børneværelset med en pirat? Nej, det skal det nok ikke være. Så måske hellere en trævæglampe i rustikt design? Heller ikke? Hvad så med en cool designermodel eller en lampe i den skandinaviske stilretning?

  vaeglampe-trae
  vaeglampe-trae
  vaeglampe-trae

  Kunne du godt tænke dig en væglampe af træ i et fladt design?

  Er et reduceret, minimalistisk design med et lækkert, naturligt touch lige dig? Så er du landet helt rigtigt i med henblik på trævæglamper. Rettere sagt udvalget af trælamper med et moderne, superfladt og futuristisk design og fast indbyggede LED´er. Nu tænker du måske over, hvorfor det egentlig skal være fast indbyggede LED´er. Simpelthen fordi de tynde og flade LED-printkort i dag er det eneste, man kan sætte ind i alle de her forskellige, flotte lampedesigns.

  Findes der også væglamper af træ med kontakt?

  vaeglampe-trae

  Ja, det gør der, og i mange forskellige udførelser. Vi har dem med en kontakt direkte på lampen, så man kan tænde og slukke og i visse tilfælde også regulere lysstyrken. Hvor de egner sig bedst? For eksempel over sofaen som en læselampe. Eller ved siden af sengen i soveværelset - til alle dem, der ikke vil have en standard-bordlampe stående på natbordet. Disse lamper tilsluttes også via en vægtilslutning.

  Du kan også få den slags trævæglamper, der har en kontakt på ledningen, og den ledning har et stik, så du bare kan sætte den i den nærmeste stikkontakt. Så skal man kun montere væglampen på væggen, sætte stikket i stikkontakten, tænde på kontakten, og straks har man lys - for eksempel i børneværelset.

  Fungerer væglamper af træ også med moderne LED-teknik?

  Jamen selvfølgelig! For helt ærligt: Den forældede teknik med traditionelle glødepærer eller halogenpærer er vel slet ikke nogen mulighed mere, vel? Hverken for din pengepung eller for vores miljø. Så derfor er LED både nutiden og fremtidens moderne lysteknik, og den bliver selvfølgelig også anvendt i væglamper af træ, og ligesom, i de fleste andre slags lamper, bliver LED-teknikken i væglamper af træ også anvendt på to forskellige måder.

  Den ene mulighed er de fast indbyggede LED-printkort, hvor fordelen er, at det bliver ret kompakt, og man aldrig mere behøver tænke på at udskifte lyskilderne. Den anden mulighed er selvfølgelig fortsat lamper med udskiftelige LED-pærer. E27? E14? GU10 eller ligefrem G9? Det er alt sammen ikke noget problem. Takket være standardsoklerne på LED´erne kan de drejes eller stikkes ind i enhver gængs lampe. Kunne du godt tænke dig en smart trævæglampe med forskellige lysscenarier? Så skal du bare vælge en væglampe af træ, hvor lyskilderne kan skiftes ud, og så sætte en intelligent Smart Home-pære i! Så kan du dæmpe lyset, lave timerindstillinger og designe lysscenarier og meget mere med blot en enkelt lampe.

  vaeglampe-trae
  Eiche kolonial - LED-Holz-Wandleuchte Mila, 25 cm
  vaeglampe-trae

  Kan væglamper af træ også dæmpes?

  Ja, det kan nogle af dem. Det kommer altid an på, hvilken lampe du er faldet for i vores shop, og hvad der står om den i produktdetaljerne. Hvis der står „Dæmpbar – Ja“, har du normalt brug for en passende, ekstern dæmper, og du skal også se efter, om væglampen, du har valgt, er udstyret med fast indbyggede LED´er eller med lyskilder, der kan udskiftes.

  I det første tilfælde kan du straks dæmpe løs, når ønskelampen lander hjemme hos dig, og det hele er tilsluttet. I det andet tilfælde skal du først vælge en lyskilde. Vælg en LED-pære og tjek så, at den også er dæmpbar. Denne oplysning finder du nemt ved at kigge i produktdetaljerne for det pågældende produkt, og så kan du også dæmpe løs, så tosset du vil. Lysere, mørkere, lysere, mørkere - i en uendelighed.

  Findes der væglamper af træ til børneværelset?

  vaeglampe-trae

  Et sødt får med sjove, blå sokker, en nuttet gravhund med bedende, brune øjne eller et ægte sørøverskib - næsten ægte i hvert fald. Vi mente ikke til dig personligt, men til dine børn - eller børnebørn. For enhver smag, alder og hobby kan du finde den helt rigtige væglampe af træ. Om det så skal være med et nuttet dyr, en sød sol, en sky eller en fodboldbane,

  For at det hele ikke kun skal handle om et sødt, børnevenligt design, men også være praktisk, så har mange af væglamperne af træ en ledning med et stik, som ganske enkelt blot skal sættes i stikkontakten. Så kan væglampen placeres i nærheden af den nærmeste stikkontakt, og børnene kan bare trykke på kontakten, hvis det skulle blive for mørkt og uhyggeligt om natten.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.