Væglamper i træ

Væglamper af træ bringer naturen ind i hjemmet

Elementet træ står som den spirende kraft i naturen. Vi forbinder træ med vækst og bevægelse. Træ er dog også et element der er med til at skabe den hygge man ønsker at få i hjemmet. Netop væglamper af træ sørger for en behagelig atmosfære, ved at sammensætte perfekt formede glas, poleret messing eller gennemskinnelige stofskærme. Som en ekstra bonus gør den høje kvalitet af råtræ, at du får et særdeles holdbart produkt af høj kvalitet, som du længe får glæde af!

Den der har valget, har også problemet.

De mange forskellige typer af træ, gør ikke valget ikke let, viften er bred med alt fra elletræ til birk og vejrbestandigt teak. Desuden er også stilarterne meget varierede. En væglampe af træ i asiatisk stil er en lampe der ser godt ud, samt udføres både i rustik eller puristiske stil. Da nogle modeller også er fleksible, kan de monteres både vandret og lodret. Du eventuelt også ændre på vinkelretningen efter et stykke tid og give din træ væglampe en ny drejning.

Væglamper af træ – Funktionalitet med æstetik og elegance

Om den er lys elle mørk, olieret eller naturbehandlet – Træ giver væglamper stabilitet samt tilfører et helt bestemt touch i alsidigt design. Et gennemsigtigt stof kan anvendes til at skabe et varmt lys eller en dekorativ skygge lampens trækrop, hvilket giver indirekte belysning.

I form af spots sætter træ væglamper, eksempelvis indstillet til at belyse dine ynglinsgmalerier eller fotografier af dine kære, den perfekte scene og bliver så meget mere end ”bare” et dekorativt element. Derfor er væglamper af træ et overbevisende produkt både på baggrund af deres sofistikerede detaljerigdom og enkle elegance.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.