Betal sikkert og nemt med vores betalingsmetoder.

Forudbetaling ved overførsel - 2 % rabat
Forudbetaling

Klassikeren: Enkel og uden ekstra gebyrer. Med betalingsmetoden forudbetaling foretager du en forskudsbetaling. Varerne reserveres til dig i fjorten dage. Beløbet overføres ganske enkelt til Lampegigantens konto. Vores bankoplysninger og det ordrenummer som skal angives fremgår af ordrebekræftelsen. Efter at vi har modtaget din betaling af det pågældende beløb på vores konto, bliver din bestilling sendt afsted omgående. Såfremt vi har artiklen på lageret, vil den leveres i løbet af 3-6 hverdage. Hvis der ikke er modtaget en betaling inden for de fjorten dage, annulleres reservationen af varerne, og ordren annulleres automatisk.

Det bedste ved forudbetaling er at du modtager 2 % forudbetalingsrabat.

Kreditkort

Komfortabelt og sikkert: Betalingen bliver gennemført ved debitering fra dit kreditkort (VISA, MasterCard eller Maestro). Du udfylder dit kreditkortnummer, gyldigheden og kontrolnummeret (ccv). Disse oplysninger bliver ikke gemt hos os, men bliver direkte overført med en sikker 128-bit SSL-koding til BS PAYONE GmbH. Dit kreditkort skal være registreret af din bank for Verified by VISA og SecureCode-godkendelse for MasterCard. Autentificering med en personlig sikkerhedskode finder sted mellem dig og din bank på en sikker måde. Ved bestilling reserveres beløbet på dit kreditkort. Beløbet opkræves på kreditkortet umiddelbart efter at ordren er afsendt. Denne hurtige og enkle form for betaling er fri for ekstra gebyrer.

Debetkort/Maestro

Det er også muligt at gennemføre betalingen med debetkort (maestro). Når dine kortoplysninger og andre nødvendige oplysninger er opgivet, bliver betalingssummen trukket fra din konto. Ligesom ved kreditkortbetaling er denne betalingsform gebyrfri for dig.

Paypal/Paypal Express

Hos Lampegiganten.dk kan du betale enkelt, hurtigt og sikkert med PayPal. Vælg PayPal som betalingsmetode i vores bestillingsproces. Derefter logger du dig ind med din e-mailadresse og dit PayPal password på din personlige PayPal-konto, og bekræfter beløbet.

Bestemmer du dig for PayPal bliver du videreført direkte til den side, via vores check out. Der logger du dig ind med dine adgangsoplysninger. Kontroller venligst dine adresseoplysninger. Afsluttende kontrollerer og bekræfter du din bestilling ved vores ordrebekræftelsesside. Vi modtager straks en betalingsbekræftelse fra PayPal og kan bearbejde din ordre omgående.

Har du endnu ikke en PayPal konto? Registrer din bankkonto hos PayPal med nogle få klik.

Det er altid omkostningsfrit for dig at betale med PayPal hos os.

Klarna Faktura

Klarna Faktura gør det enkelt, fleksibelt og trygt for dig at handle på internettet. Du behøver ikke at opgive kortinformationer, og du betaler altid efter, at du har modtaget dine varer. For at kunne bruge Klarna Faktura, må du være fyldt 18 år. Betaling med Klarna faktura er kun tilgængelig for privatpersoner.

Fordelene med Klarna Faktura: du får varen hjem før du betaler, du har altid 14 dages betalingstid og du behøver aldrig udlevere kortoplysninger. Fakturaen kan downloades på Klarna.dk, og der er mulighed for delbetaling.

Se Klarna for mere information.

Fandt du ikke et svar?

Her ser du flere muligheder.

Har du spørgsmål om betalingsmetoderne eller din faktura?

Ønsker du at ændre betalingsmetode eller fakturaadresse på en allerede gennemført ordre? Find svarene på disse spørgsmål og alt der vedrører betaling i vores ofte stillede spørgsmål (FAQs)

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.