Påbygningsspot

Med påbygningsspot sættes dine møbler i det rigtige lys

Påbygningsspot, der monteres på møbler, kan skabe en hyggelig atmosfære hvis de anvendes som ekstra krævet lyskilde, for at skabe stemningsfuld indirekte belysning. Anbragt på hylder, oplyser de yndlingsbøgerne, mens påbygningsspot monteret på vitriner med opalglas, skaber fantastiske effekter, der får vitrinen til at stråle som et lyskunstværk. Hvis man anbringer et påbygningsspot på toppen af et stueskab, fungerer den som et praktisk usynligt uplight og sørger for behageligt lys i stuen.

Brandbeskyttelse af påbygningsspot

Vigtigt ved påbygningsspot der er monteret på et træmøbel, er at de har brandbeskyttelsessymbolet "M". Derved kan man sikrer sig at der på trods af opvarmningen af lampen, ikke opstår brandfare for møblet. Brandbeskyttelsessymbolet "M" betyder, at påbygningsspottet, kan blive op til 200 grader varmt, uden at møblet sættes i brand. Selvfølgelig må påbygningsspottet have en vis afstand til andre materialer.

Mindre komplicerede er de moderne LED-lamper, hvad angår opvarmning af påbygningsspot og brandfare, da de udvikler så godt som ingen varme. Et andet plus ved LED er de forskellige farvemuligheder, der muliggør et individuelt farvedesign ved installationen af påbygningsspot. Med farverig fokus sætning, forvandles enhver stue og ethvert køkken til smukke lys- og farve udstillinger.

De forskellige typer af møbelpåbygningsspot du finder i vores sortiment indeholder alt fra runde påbygningsspot til LED-strips, det hele er med. Lad dine møbler skinne i det sidste nye lystekniske lys.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.