Påbygningsspot

Påbygningsspots - Skab lys i mørket

Uanset om du ikke kan se noget bagest i dine køkkenskabe, ikke kan finde din yndlingsbluse på hylden bagerst i klædeskabet om morgenen eller gerne vil sætte fokus på dine bøger, er påbygningsspots løsningen.

Såvel i køkken- og tøjskabene som til smart belysning under underskabe og reoler. Hvis tingene skal ses, kan påbygningsspots skabe lys på selv de mest ufremkommelige, mørke steder.

Skab lys i mørket!

Hvor anvender man påbygningsspots?

Påbygningsspots er ideelle inde i køkkenskabe og monteret på dybe hylder, hvor loftlyset i køkkenet ikke kan nå ind.

De er også perfekte til garderober, som ofte får meget lidt naturligt lys, så du nemt kan finde dit tøj, eller på bogreoler, hvis du vil sætte fokus på din samling af Harry Potter bøger.

De er i øvrigt også rigtigt gode til skabe under trapper.

spejllampe
spejllampe
underskabslampe

Hvilken belysningsteknologi bruges i påbygningsspots?

Påbygningslamper generelt og også påbygningsspots er oftest udstyret med LED, og det er der mange gode grunde til. De sparer ikke kun energi og har en længere levetid, men kan også tåle, at de bliver tændt og slukket mange gange, så dem kan man have glæde af i mange år.

Endelig er LED-lyskilder både fleksible og kompakte, og det betyder, at de kan indbygges i meget slanke design, som passer ind de steder, hvor der er meget lidt plads.

Hvilke andre typer møbelbelysning findes der ud over påbygningsspots?

Afhængigt af møblet findes der forskellige monteringsmetoder.

For eksempel bliver underskabslamper monteret under køkkenskabene, men der findes også belysning, der monteres inde i pejse, på reoler, badeværelsesskabe, garderobeskabe og lignende. Spejllamper ej heller at forglemme.

Vil du gerne vide mere om vores påbygningsspots? Eller om noget andet, der handler om lamper og belysning?

Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Ring gerne på +45 89 88 18 90 eller kontakt os via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.