Natlys/stik lampe

Belys områder med lidt ekstra lys med stikdåselamper

Stikdåselamper, der også kan bruges som natlys, er produkter, der egner sig til bestemte områder som skal belyses med en ekstra lyskilde. Bliver man ved anvendelsen af natlys, så er formålet med et sådant produkt åbenlyst: ligger man allerede godt i sengen og har brug for lys, så behøver man ikke først at komme sig hen til kontakten på væggen, for at tænde eller slukke lyset. Dette kan man bekvemt gøre fra sengen (såfremt der er en stikdåse i dette område). En alternativ anvendelse er f.eks. under køkkenskabet. Hvis der her befinder sig en stikdåse, så behøver man ikke at gribe til indbygnings- eller påbygningsspot, der monteres på eller i skabet. Enkelt gemt i stikdåsen, får man med en stikdåselampe muligheden for, ukompliceret og fleksibelt at bringe et brugbart lys til dette område der ellers ofte er præget af skygger.

Praktisk design for en velintegreret stikdåselampe

Stikdåselamper er et praktisk produkt. Under køkkenskabet, men også i andre områder er man afhængig af dette funktionelle design. Selvom formen af spothovedet kan variere, dominerer de simple former og farver. Produkter med en chromfarvet overflade, virker eksempelvis særligt professionel og diskret, så man med hensyn til stilen kan sætte den ind overalt uden videre tanker om det. Produkter i hvid egner sig fremragende til brug i køkkenet, da man forbinder denne farve med renhed, og det er trods alt vigtigt med god hygiejne i køkkenet.

Stikdåselamper på rejsen

Stikdåselampen er det idealle rejseprodukt. Det er let og ukompliceret at have med i en taske. Til et eventuelt udenlandsophold kan det evt. blive nødvendigt med en adapter, men selv da bevarer en stikdåselampe sin fleksibilitet. De skaber lys der hvor det er muligt, eksempelvis på et hotel hvor der ikke er tænkt på en lyskilde, og sørger dermed for en betydelig mængde af ekstra komfort.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90 Service +45 82 56 80 60

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.