Natlys/stik lampe

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Natlamper til stikkontakt

  Så kan monstrene ikke gemme sig under sengen

  Natlamper til stikkontakt, også kaldet “plug-in natlamper” eller "vågelamper" hjælper dig og dit barn med at sove bedre om natten, og de er også med til at forhindre ulykker, fordi de kaster lys på afsatser, trapper og gange.

  Endelig hjælper de også dit barn med ikke at være bange for mørket og skræmmer monstre og spøgelser væk, der bor under sengen - fantastisk!

  Hvor er natlamper til stikkontakt praktiske?

  Disse natlamper placeres som regel i børneværelser, men de er også praktiske i forældrenes soveværelse, eller dér hvor der kan være risiko for ulykker, på afsatser, trapper og i mørke gange.

  natlampe hund

  Natlamper til børn med stik eller natlamper med et batteri plejer at fjerne børnenes angst for mørket og skræmmer monstrene væk, der bor under sengen.

  stikkontaktlampe

  Med natlamper til stikkontakt med et fleksibelt lampehoved kan du på en smart måde sørge for, at en læselampe ikke forstyrrer din partner.

  stikkontaktlampe

  Plug-in natlamper med skumringssensor og bevægelsessensor tænder automatisk lyset om aftenen på steder, hvor der let kan ske ulykker, som afsatser, trapper og gange.

  natlampe kat

  Hvilken farve er mest velegnet til en natlampe eller vågelampe?

  Den eneste lyskilde, du bør bruge, er en med et varmhvidt lys under 3.300 kelvin, så produktionen af hormonet melatonin i hjernen - som er af afgørende betydning for regulering af vores døgnrytme og herunder søvn - ikke bliver forstyrret.

  Blåt lys er ikke egnet, da det nedsætter melatonin-produktionen, og det er en af grundene til, at der på mange mobiltelefoner er en varmhvid skærmtilstand, man kan bruge, inden man skal sove.

  Skal man sove med andet lys end en natlampe tændt?

  Det kan ikke anbefales at sove med loftslamper eller andre lamper tændt, da de forsinker frigivelsen af søvnhormonet melatonin.

  Det reducerer søvnkvaliteten, gør det sværere for dig at falde i søvn, forkorter den tid, du sover, og gør det mere trættende for dig at vågne.

  En natlampe til stikkontakt med en lyskilde under 3.300 kelvin er perfekt at sove ved - og den skræmmer monstrene under sengen væk.

  Vil du gerne vide mere om vores plug-in natlamper? Eller noget andet, der har med natlamper at gøre? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring på +45 89 88 18 90 eller  kontakt os på e-mail.

  natlampe
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.