Natbordslampe

En smuk natbordslampe sørger for den rigtige soveværelsesatmosfære

En smuk natbordslampe afrunder ethvert soveværelse. Det er en selvfølge at natbordslampen skal passe til indretningsstilen i soveværelset. Ved udvælgelsen af din natbordslampe skal du også tænke over hvad du forventer af den. Skal din natbordslampe bare give et varmt hjemligt lys til kærlige timer eller tilhører du dem der læser lige inden du falder i søvn, og ikke føler dagen er fuldstændig uden et par sider af en god bog? Hvis det sidste er tilfældet er det naturligt at vælge en læsevenlig version. Hvad end du har af krav til din natbordslampe, finder du med sikkerhed en passende model på lampegiganten.dk.

En natbordslampes funktion

Før man anskaffer sig en natbordslampe skal man gøre sig klar over hvilke krav man har til natbordslampen. Vil man bare have en form for orienteringslys om natten nå man skal på toilettet og tilbage til sengen, eller vil man læse et par sider i en bog inden man ligger sig til at sove? Til dette krav er der behov for mere kraftfulde natbordslamper, hvor lyset falder direkte på bogen. Skal natbordslampen kun bruges for at skaffe en hyggelig atmosfære, for at forberede kroppen på at sove, er det helt sikkert en fordel at vælge en mindre lysstærk natbordslampe, der harmonisk falder ind i indretningen og atmosfæren i rummet.

Natbordslampe til børneværelset

Natbordslampen til børneværelset må i løbet af årene opfylde flere forskellige funktioner, i den første tid er den der for sprede lys når babyen i løbet af natten skal have mad eller pakkes ind. Senere skal natbordslampen være lys nok til at man kan læse godnathistorier. Sikkerheden ved natbordslampen spiller frem for alt en stor rolle på børneværelset. Natbordslampen skal aldrig overophede og heller aldrig overdækkes med en klud eller lignende. På børneværelset spiller udseendet også en stor rolle. Elskede motiver som prinsesser, riddere og andre helte skal heller ikke mangle.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.