Tilbage
Lyspærer

653 vare(r)

 • GU5,3 3W LED-reflektor Diamond
  Starter fra 169,90 kr
 • T4 6W-30W standard lysstofrør
  Starter fra 65,90 kr
 • Rørformet G9 2,5W LED pære, klar
  Energieffektiv gennem moderne LED-teknik
  94,90 kr

  Leveringstid: På lager. 2-3 hverdage

 • G9 4W 828 LED-kuglepenslampe
  Energieffektiv gennem moderne LED-teknik
  56,90 kr

  Leveringstid: På lager. 2-3 hverdage

 • E14 vindstød kertepære halogen, klar
 • E27 8,6W 927 LED-pære mat, dæmpbar -11% Denne artikel er på tilbud
  Denne artikel er fremstillet i Tyskland Energieffektiv gennem moderne LED-teknik

  Pris: 85,90 kr

  Special Price 75,90 kr

  Leveringstid: På lager. 2-3 hverdage

 • E27 højvolt halogen sokkelsæt Basic G9, varmhvid
 • 2GX13 ring-lysstofrør Master TL5 rundt
 • E27 100W sølv-topforspejlet pære
 • G23 5-11W kompakt lysstofrør Dulux S
 • E27 6W 827 LED-glødepære, klar -12% Denne artikel er på tilbud
  Energieffektiv gennem moderne LED-teknik

  Pris: 179,90 kr

  Special Price 156,90 kr

  Leveringstid: På lager. 2-3 hverdage

 • E27 7,5W 827 LED-pære, mat
  Denne artikel er fremstillet i Tyskland Energieffektiv gennem moderne LED-teknik
  66,90 kr

  Leveringstid: På lager. 2-3 hverdage

 • E27 Sylvania Mini-Lynx Fast Start energisparepære -17% Denne artikel er på tilbud
  Starter fra

  Pris: 56,90 kr

  Special Price 46,90 kr

 • E14 4,1W LED rørpære - klar, varmhvid, dæmpbar
  Energieffektiv gennem moderne LED-teknik
  179,90 kr

  Leveringstid: På lager. 2-3 hverdage

 • E14 6W 827 LED dråbepære Superstar, mat og dæmpbar
  Energieffektiv gennem moderne LED-teknik
  65,90 kr

  Leveringstid: På lager. 2-3 hverdage

 • E27 9W RGBW LED-pærer, WIFI eller funk
  Energieffektiv gennem moderne LED-teknik
  377,90 kr

  Leveringstid: På lager. 2-3 hverdage

 • E27 150W infrarød reflektorpære PAR38
  94,90 kr

  Leveringstid: Bestillingsvare. 4-6 hverdage

 • E27 20W 827 Tornado Performance sparepære
  141,90 kr

  Leveringstid: På lager. 2-3 hverdage

 • E14 25W klar rørpære, længde 115 mm -36% Denne artikel er på tilbud

  Pris: 24,90 kr

  Special Price 15,90 kr

  Leveringstid: På lager. 2-3 hverdage

 • E14 2,5W 827 LED-hoved spejllampe -11% Denne artikel er på tilbud
  Energieffektiv gennem moderne LED-teknik

  Pris: 169,90 kr

  Special Price 150,90 kr

  Leveringstid: På lager. 2-3 hverdage

 • E27 6W 820 LED-rustikpære i kulfiber optik
  Energieffektiv gennem moderne LED-teknik
  254,90 kr

  Leveringstid: På lager. 2-3 hverdage

 • S14s 3W LED rørpære, tosoklet
  Energieffektiv gennem moderne LED-teknik
  131,90 kr

  Leveringstid: På lager. 2-3 hverdage

 • E14 HV halogen sokkelsæt Basic G9, varmhvid
 • E14 halogenpære Classic B, kerteformet og klar
 • E27 sparepære Genie ESaver
  Starter fra 37,90 kr
 • E27 2,5W 827 LED-hovedspejllampe
  Energieffektiv gennem moderne LED-teknik
  169,90 kr

  Leveringstid: På lager. 2-3 hverdage

 • E27 halogen Globepære G95
  Starter fra 47,90 kr
Mere om Lyspærer
Ved siden af valget den rigtige lampe medfølger også valget af lyspærer, som også har stor betydning. En hyggelig atmosfære kan opnås gennem varmhvidt lys. For kontor og arbejdsbelysning egner sig en neutralhvid eller dagslyshvid. Energisparende alternativer til klassiske glødepærer f.eks. Energisparepærer, halogenpærer eller LED pærer.

Lyspærer giver og findes nu også som energisparende.

Udover udvalget i rigtige lamper, har også lyspærer en afgørende betydning. En hyggelig atmosfære kan nemlig opnås ved varmt hvidt lys. Til kontoret eller andre arbejdspladser egner lyspærer i neutral hvidt eller dagslyshvidt lys sig bedst. Indenfor energibesparende alternativer til klassiske elektriske pærer, findes eksempelvis energisparepærer, halogenpærer eller LED-pærer.

Nye udfordringer for lyspærer

Lyspære markedet ændrer sig radikalt. Med afskaffelsen af den traditionelle glødepære, hvis produktion blev forbudt som led i en flerårlig trinplan, stod virksomhederne overfor den udfordring at udvikle og producere en passende stedfortræder for lyspæren. Glødepæren var ikke alene den første elektriske lyspære, den var også den eneste og dominerende pære i flere årtier. Selvom der gennem årene kom erstatninger for glødepæren, måtte man også tilpasse sig forbrugeren og dennes behov til lyspæren.

Halogen-lyspæren som brilliant alternativ

I lysfarve og farvegengivelse, findes halogenlyspæren som glødepærens lyskilde. Selvom levetiden er dobbelt så lang, er halogenpæren en termisk kilde, der ligesom glødepæren er en mindre energieffektiv lyspære. Kun 5 % af energien bliver omdannet til lys og resten omdannes til varme. Grundet den lille energibalance, er også halogenpærer berørt af forbuddet mod glødepærer.

Energibesparende lyspære

Som navnet indikerer, er eksempelvis energisparepæren som energieffektiv lyspære, et sparsomt alternativ til den gode gamle glødepære. Energibesparende lyspærer viser i særdeleshed sin sande størrelse i virksomhedsbedrifter. De energiomkostninger, man sparer på denne måde, svarer til de højere omkostninger. Derfor har også omkostningseffektive lyspærer, som energisparepæren, ikke udelukkende fordele: hyppig tænding og slukning, skader udførelsen af denne pære. Ved start bruger de fleste sparepærer lys kun efter kort tids forsinkelse. Slutteligt må afskaffelsen af den energibesparende lyspære, ske som særlig sorteret affald, da energisparepæren indeholder store mængder kviksølv.

Nye veje med LED-lyspæren

Den nyeste teknologi indenfor lyspæremarkedet, er ubestridt den lille LED – halvleder krystallen, der gløder ved tilførsel af strøm. Dennes opdagelse er snart mere end 100 år gammel, men er først i de seneste år udviklet til et reelt alternativ til lyspæren som almen belysningskilde. LED lyspæren kendetegnes primært på dens levetid (20 000 til 50 000 timer), til dens vedligeholdelse, dens energieffektivitet (man sparer 90 % energi, sammenlignet med glædepæren), og UV-/IR-friheden i dens lys. LED komponenternes kompakthed, spiller også en afgørende rolle, idet de kan anvendes som lyskilder i sarte og kompakte armaturer.

Lyspærer fra lysgiganten.dk – Oplysende mangfoldighed i alle formater

Tidligere opstod temaet om lyspærens væsentlighed i den klassiske pære. I dag består udvalget af en uhyre bred vifte af de forskellige lyspærer.

Energibesparende lyspærer viser bedst sin gunstige produktivitet i virksombedrifter. Lyspærer med halogen teknik indeholder et helt særlig intensivt og effektivt udbytte i lys. LED-lyspærer er ekstrem langtidsholdbare og energibesparende i forbrug. Grundet lysstofrørenes størrelse og rummelige mangfoldighed, opfylder de, de fleste krav man eventuelt måtte have.

Derudover findes også særlige lyspærer, der kan modstå høje temperaturer (f.eks lys i ovnen), eller skal tilpasses efter forskellige mål(f.eks på model og hobby-området). Også de helt dagligdages pærer kommer i dag i alle tænkelige former, farver og monteringseffekter.

Ønskerne fra kunderne har ført til interessante nyskabelser i lyspærens sektor. På den måde findes der eksempelvis lyspærer der udvendigt ser ud som halogenpæren og også er indvendigt er bygget op som denne, men som fungerer som en LED. På den måde kan en forbrugsintensiv halogenlygte overføres til en økonomiske LED form, helt uden problemer og uden at miste sit karakteristiske udseende.


De bedste kategorier


Væglamper |  Loftlamper |  Spotlights |  Pendel lamper |  Lysekroner |  Bordlamper |  Gulvlamper |  Solcellelamper |  LED lamper |  LED pærer
 • 425.000 produkter på lager
 • Fragtfri levering fra 1.500 kr*
 • Betal med faktura

+45 89 88 18 90

Find den rette belysning til dit hjem

Eksklusiv tilmelding af nyhedsbrev

kr 75,- rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2017, med en bestillingsværdi på minimum 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatkoder.