Lyskæde

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Lyskæder

  Lyskæder til enhver stil og anledning

  Uanset om du vil oplyse dit hjem med dekorativ belysning hele året, tilføje et strejf af elegance til en bryllupsdag eller lignende anledning eller gøre dit arbejdsområde lidt hyggeligere, har vi lyskæder til som vil passe til såvel formål som stil.

  Selvfølgelig også til jul!

  Hvilke anledninger egner sig til lyskæder?

  Det vidunderlige ved lyskæder er, at du kan bruge dem til at give et rum en hjemlig eller elegant atmosfære året rundt. Oplys et arbejdsområde eller giv jeres bryllupsdag et lysende eventyrligt skær – der findes mange anledninger og derfor omfatter vores sortiment langt mere end bare de traditionelle lyskæder til juletræet.

  Der findes lyskæder til enhver lejlighed og indretningsstil fra industriel til mere minimalistisk, nordisk, eller ”Scandi” om man vil, enkelte lysende punkter eller dioder, eller i form som kegler, kugler eller endda pærer i almindelige eller pang-farver.

  Kogler lyskaede hvid glitter Sirius
  Kobber traad lyskaede Best Season
  LED-lyskæde Glow

  Hvordan sætter man en lyskæde op?

  Det er ikke svært at montere lyskæder.

  I de fleste tilfælde skal du bare bruge en stikkontakt, f.eks. hvis de skal pynte ved et spisebord eller på kommoden.

  Men hvis du vil fastgøre din lyskæde til en væg eller et loft, er der et par ting du skal huske, så belysningen bliver sikret korrekt.

  En af de mest populære monteringer er gennemsigtig, dobbeltklæbende tape, som klæber tilstrækkeligt på de fleste glatte overflader. Til ru overflader anbefaler vi individuelle dyvler, som lyskæden hænges henover.

  Andre muligheder er hæfteklammer eller sømklemmer, mens lyskæder også kan fastgøres til vinduer, glas og plast med sugekopper.

  Lyskæder kan også placeres rundt om en hvilken som helst fast ramme uden yderligere montering, f.eks. sengestolper, hylder, billedrammer eller hegn.

  Og når vi taler om hegn: hvis du ønsker at hænge lyskæder op udendørs, anbefaler vi at bruge tagrendekroge for at få det helt rigtige look.

  Men hvis intet af ovenstående er det, du leder efter, og du bare vil opdatere lyskæden til dit juletræ - hvorfor så ikke prøve vores trådløse juletræslys?

  Disse energibesparende LED-lys drives af standard AA- eller AAA-batterier og kan placeres hvor som helst på træets grene.

  Konstsmide udendors lyskaede
  Lyskæder kan monteres hvor som helst eller draperes omkring faste rammer.
  Batteridrevne LED julelys Konstsmide

  Trådløse juletræslys anbefales til dit juletræ.

  Hvad er forskellen på indendørs og udendørs lyskæder?

  Lyskæder til indendørs brug må ikke bruges i en have, på en terrasse eller en balkon. Udendørs lyskæder skal have en beskyttelsesgrad mod indtrængende fremmedlegemer på IP44 eller derover, som beskytter dem mod vandstænk og massive fremmedlegemer større end 1 mm.

  Er man stadig nødt til at udskifte pærer på lyskæder?

  Man kan ikke længere udskifte pærerne på langt de fleste af de moderne LED-lyskæder.

  Men du kan tage det helt roligt, for LED´er har en lang levetid, så du kan nyde dine lyskæder i årevis uden besværet med at skifte pærer.

  Metalkuglelyskaede
  Stjerne lyskaede gardin hvidt lys Best Season
  LED draaber farvede paerer udendors

  Vil du vide mere om lyskæder og have tips til dekoration? Eller har du brug for rådgivning i forbindelse med køb af lyskæder? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring på +45 89 88 18 90 eller kontakt os på e-mail.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.