Lysekroner med skærm

Lysekronen med skærm er et repræsentativt element i rummet

Når man tænker lysekrone tænker man som regel på et monumentalt kunstværk, som det kun er muligt at finde i adelige huse i vores verden. Man forestiller sig gyldne arme og et ypperligt krystalophæng. Det behøver heller ikke at være anderledes med en lysekrone med skærm, da ligegyldigt om stofskærmen giver en særlig ekstra detalje, er det dog først og fremmest fusionen af en karakteristisk ramme, med en derpå anbragt lampehoved, der udgør den sande udseendemæssige værdi af lysekronen. På denne måde opstår repræsentative rumelementer for mindre og større rum i villaer og privatboligen.

Berusende lys med en lysekrone med skærm

En lysekrone udstyret med en skærm skaber en særlig form for belysning, der egner sig fremragende til belysning af hyggelige områder i rummet. Anvendelsen af tekstilskærme virker tiltalende og hjemligt og sørger i tillæg for at lyset fra lyskilden ikke blænder. Samtidig er skærmene på en sådan lysekrone af en type der lader lyset slippe igennem, så man med et sådant produkt, kan sørge for en ordentlig belysning af det rum den er placeret i. dog er det indlysende – ikke kun på grund af historierne om lysekronerne selv -, at lysekroner med skærm ikke kun skal indsættes for at sørge for forsyningen af lys, men at produktet også gennem design og monumentalitet, vinder en repræsentativ værdi. I stuen eller på soveværelset, men også f.eks. en behageligt indrettet entre kan udspille sine egenskaber til fulde med en lysekrone med skærm.

Lysekronen med skærm – et individuelt og repræsentativt kunstværk

Stof er forskelligt – det kan være rent hvidt eller lidenskabeligt rød, dekoreret med ekstra stofkant og pyntet med mønstre. Denne individualitet udnyttes af lysekroner med skærm, til at anvendes som et særligt repræsentativt lampeprodukt. Desuden kommer det også i stor grad an på blandingen af skærm og stel. En lysekrone med en beige stofskærm i kombination med et gyldent stel virker særligt ædelt, et produkt med hvidt stel og også hvide skærme virker majestætisk, og et sort stel med mørke skærme virker spændende. Alt efter rummet kan lysekroner med skærm tilføjes som et element, der ikke bare fylder rummet med lys, men fuldender formen og følelsen af rummet, ved at være en repræsentativt og selvstændigt element i rummet.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.