Lysekroner med skærm

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Sjove, smarte og bare anderledes: Lysekroner med stofskærm

  Dem med lys og krystalvedhæng kender vi allesammen, men en fræk variant af den klassiske lysekrone er forsynet med søde små skærme, som straks tiltrækker sig positiv opmærksomhed og skaber en hyggelig stemning. Lamper med stofskærm udsender som bekendt et behageligt lys, forudsat de er udstyret med en behagelig, varmhvid lyskilde, eller flere, når vi taler om lysekroner med skærme.

  Lysekroner med stofskærm

  Hvor mange små skærme bør min lysekrone have?

  Det er som med så meget i boligindretningen en smagssag. Med mindre der er tale om et virkelig lille rum, kan du vælge så mange lyskilder, du har lyst til, og jo flere små stofskærme der er, jo sjovere og mere usædvanlig virker lampen, så du kan roligt tage en variant med en masse små skærme. Under filteret „Antal lyskilder“ kan du vælge mellem 3-24 små skærme.

  Lysekroner med stofskærm

  Hvordan kan man bedst rengøre en lysekrone med stofskærm?

  Hvis du tøver lidt med at vælge stofskærme på grund af støv, så kan vi berolige dig med, at det egentlig ikke er så svært at holde dem rene. Når strømmen er slukket, tager du en mikrofiberklud eller en støvekost og børster støvet af. Du kan hverken bruge vaskemaskinen eller sende dem til rensning. 

  Hvilke stilarter findes der?

  Måske tror du, at lysekroner med stofskærme er en kategori i sig selv, men de kan selvfølgelig også opdeles i stilretninger med filtrene i vores shop. Hvis du godt kunne tænke dig en lysekrone med stofskærm i landlig/rustik stil, skal du bare sætte flueben ved det filter. Eller du kan vælge „Florentin“, „Maritim“ eller „Skandinavisk“ og lade dig inspirere af udvalget.

  Hvor højt skal lysekroner hænge?

  Der er et par principper og mål, der er gode at rette sig efter, når du hænger en lysekrone op: Placeret over spisebordet er en afstand på ca. 60-70 cm mellem lampens underkant og bordets overflade en god retningslinje. Frit hængende i rummet skal en lysekrone med stofskærme hænges så højt, at man frit kan gå og stå under den.

  Hvilke farver skærme kan man få?

  Hvis du leder efter en lysekrone i lige præcis din yndlingsfarve, skal du vælge filteret „Farve“, og straks kan du se hele vores udvalg, hvor der er alt fra hvid og sort over krom, aluminium og bronze til rød, pink og blå.

  Lysekroner med stofskærm
  Lysekroner med stofskærm

  Findes der også stofskærmlysekroner med LED-retrofitpærer?

  Vil du også skifte til LED? Så kan du få alle fordelene ved moderne LED-teknik, der overbeviser på alle punkter, og hvis du ikke vil af med din gamle lysekrone med små skærme, kan du bare købe dig et nyt sæt LED-lyskilder. De fås med alle gængse fatninger, som du kender fra de traditionelle glødepærer. Det er derfor, de hedder retrofit-lyskilder, og deres sokler passer til fatningerne i din gamle lysekrone, så på den måde kan du nemt skifte til LED. Har du flere spørgsmål? Så må du endelig bare kontakte vores tekniske kundeservice via kontaktoplysningerne nedenfor. 

  Findes der også dæmpbare lysekroner med skærm?

  Det ville da være helt til grin, hvis lysekronen med skærm ikke kunne dæmpes, for mens de små stofskærme allerede er en garant for hyggeligt lys, så kan du skabe en endnu mere hyggelig stemning, hvis lyset også kan dæmpes. I produktdetaljerne kan du se, om den model, du har forelsket dig i, også kan dæmpes.

  Har du stadig en række spørgsmål om lysekroner? Så ring direkte på +45 89 88 18 90 eller henvend dig via kontaktformularen – du kan regne med et hurtigt svar.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.