Maritime lamper som ved kysten

Stemningsbelysning med blå nuancer, træ og tovværk

At mærke vindsuset i håret og det friske havluft på kinderne - har man først oplevet dette, glemmer man ikke så hurtigt følelsen og synet af den barske Nordsø og det stormfulde Atlanterhav. Grund nok til at bringe havets stemning ind i hjemmet. For eksempel med lamper i forskellige nuancer af blå som havet selv, med træelementer som bådplanker eller med reb og tovværk. Ankermotiver, fyrtårne og skibsrat kan også let integreres i armaturdesign. Vi siger: dekorationslamper, splitte mine bramsejl!

Maritime bordlamper

Indendørslamper i maritim stil

Det solide træbord eller den rustikke kommode er den perfekte scene til bordlamper i maritim stil. Glaslamper med blåt eller grønt glas kommer her til deres ret, ligesom som lampedesign med reb, anker eller søstjernemotiver.

Alle bordlamper

Loftslamper i maritim stil

Ferieminder vækkes

Hvis man vil indrette den almene belysning med en maritim stemning - gøres dette bedst med lamper, der indkorporerer søfartselementer som et rat, tovværk eller bådplanket eller med modeller, der ligner de velkendte gitterlamper som man kender fra fiskekuttere.

Alle loftslamper

Maritime væglamper

Som ved rælingen

Kombinér en blå skærm med en fod eller et stel i træ, lad lyskilden hænge fra en ledning indhyldet i et reb eller et skibsrat hænge på væggem med en skærm, der har et kort over verdenshavene som motiv - sådan er det maritime lampedesign perfekt!

Alle væglamper

Maritime pendellamper

Drøm dig tilbage til dit sidste strandbesøg

Maritime pendellamper passer ind i en moderne skandinavisk indretning såvel som i den rustikke loftstil. Afhængigt af smag kommer subtile blå nuancer i spil eller design, hvor lyskilden hænger i tovværk, sømandsknob uddgør designelementer og dette selvfølgelig i perfekt harmoni med filamentpærer!

Alle pendellamper

Gulvlamper i maritim stil

Bring havnepromenaden ind i stuen

Sand, klitter og bag dem det blå hav! Den stemning og følelse forsøger vi at bringe ind i hjemmet med gulvlamper i betagende blå, med uforarbejdet træ og maritime reb i kombination med tekstilskærme i beige som sandet på stranden.

Alle gulvlamper

Lyskæder

Ohøj, min sommerhave!

Vi gør sommerhaven, især balkonen og terrassen, endnu mere behagelig med lyskæder. Som langs havnefronten. Hvis et reb eller en gitterlampe kommer i spil, kan den maritime atmosfære strække sig ind i skumringen.

Alle lyskæder

Maritime udendørs væglamper

Som i en lille kystby

Gør stierne omkring huset lysere og mere sikre med udendørs væglamper i maritim stil, og føl dig som ved Vesterhavets brusende bølgeskvulp! Modeller lavet af messing og kobber er velegnede, helst i saltvandsresistente versioner til brug nær kysten, da disse ikke forruster, men danner en patina på grund af den salte luft.

Alle udendørs væglamper

Rustikke gitterlamper

Velkommen om bord!

Vi kender gitterlamper fra gamle fiskekuttere, fyrtårne og kystregioner generelt. Rundt om huset eller på havehusets facade bringes vi tilbage til vores sidste ferie ved havet med sådanne lamper og lader os forkæle med minder, når skumringen begynder.

Alle gitterlamper

Til brug direkte ved kysten

Ekspert-tip

Hvis du bor tæt på kysten, skal du vælge saltvandsresistente lamper, der er rust- og korrosionsbestandige, når du vælger udendørs belysning. På grund af den salte luft udsættes lamperne omkring huset for mere barskt vejr end længere inde i landet.

Alle saltvandsresistente lamper

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.