RÅDGIVNING

Lamper til skuret
Opbevaringssted og der hvor du føler dig hjemme

Haveskuret bruges ofte som opbevaringssted til værktøj og haveredskaber. De er komfortabelt møbleret og er også et hyggeligt tilflugtssted ligegyldigt hvilke årstid. Men uanset om du griller foran skuret om aftenen, slapper af med en bog og et måltid inde i det eller leder efter et bestemt haveredkab: Du har altid brug for god belysning i og omkring skuret.


Lamper til skuret

LED indendørslamper

LED-lamper bruger mindre strøm. Med denne teknologi er der næppe nogen grænser for skurets indvendige belysning - med pendellamper, gulvlamper og bordlamper kan der virkelig skabes et hyggeligt rum i haven. Hvis det bruges udelukkende som opbevaringsrum, skal lamperne være funktionelle: justerbare lofts- eller vægspots er det bedste valg.

Se mere

Udendørslamper med bevægelsessensor

Udendørslamper til skuret eller havehuset, udstyret med en bevægelsessensor, sikrer mere sikkerhed og komfort. De oplyser havegangen, trappen eller indgangspartiet og sikrer fodfæstet når som helst på året ved pålideligt at tænde lyset, lige når vi har brug for det. Sti-belysning, gade-, vej- eller sokkellamper og udendørs væglamper anbefales især.

Se mere

Solcellelamper til facaden

Solcellelamper bruger solen som en bæredygtig energileverandør. Det er især praktisk for skuret, at der ikke skal føres eller lægges ledninger. Solcelledrevne væglamper medfører ikke strømomkostninger, men afhængigt af produktet har de brug for et bestemt antal solskinstimer for at oplades og give den fulde belysning.

Se mere

Dekorative lamper

Hvis haveskuret er forsynet med praktisk belysning, kan dekorationslamper fuldende det samlede billede og skabe et individuelt koncept. Belysningskonceptet omkring havens hyggelige tilflugtssted kan således opgraderes stilfuldt med traditionelle kuglelamper, attraktive lyskæder og jordspydslamper, der sætter spot på de helt rette steder.

Se mere


Tips til belysning i skuret og haven

Genopladelige og batteridrevne lamper

Fleksible belysningsløsninger er især spændende, når haveskuret bruges som et tilflugtssted eller festlokale. Bærbare LED-lamper med genopladelige batterier kan bekvemt placeres på bordet og tages med, når festen ebber ud.

Se mere

Gør dit skur smart

Uanset om LED-strips, smart gade-, vej- og sokkellamper eller jordspyds-spotlights: Smart belysning øger komforten og individualiteten omkring og i skuret. Sidst men ikke mindst sætter lamper med farvestyring stemningen for aftener ude sammen.

Se mere

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.