Lampe med røgfarvet glas som Retro It Piece

Absolut must-have: pendel med røgfarvet glas

Det, der gør lamper med røgfarvet glas så specielle, er deres rige facetter og deres fascinerende, blændfri lyseffekt. Med hensyn til design varierer disse specielle glaslamper ra puristisk til udgaver der er yderst spektakulære. Lamperne erobrer nærmest stuer, spisestuer og køkkener samt gangarealer og gæsteværelser. Pendellamper med røgfarvet glas er f.eks. et stilfuldt blikfang over spisebordet eller køkkenbordet, mens bordlamper eller gulvlamper af tonet glas giver læsehjørnet et ekstra pift.


Værd at vide om røgfarvet glas

Hvad er røgfarvet glas, og hvilke farvespektrer findes der?

For at opnå det gennemsigtige, røggrå look er klart glas blevet forsynet med metaller under smelteprocessen. Afhængigt af sammensætningen kan forskellige nuancer opstå - fra lysegrå til dyb antracit eller ravfarvet. Farvegradienter er også muligt. Metalkomponenterne skaber glinsende lys og åbner forsigtigt op for filamentpærer afhængigt farvens intensitet. Dobbelte skærme , f.eks. i lampeserien Pille fra Molto Luce sikrer også en fascinerende lysfordeling.

Hvor stammer denne trend fra?

Trenden med røgfarvet glas har sin oprindelse i 60'erne og passer derfor perfekt ind i det populære retro-look. Med det aktuelle comeback viser designerne på imponerende vis, hvad der er muligt med røgfarvet glas: Såvel modeller med en enkelt som med flere lyskilder overbeviser med stadig mere legende facetter, f.eks. glas med diamantstrukturer eller skærme udsmykket med perler, som i Foscarinis lampeserie Caboche. Absolut trendy: Rillet røgfarvet glas, som i lampeserien Greenwich fra Eco-Light.

Hvad kan røgfarvet glas kombineres med?

Lamper i røgfarvet glas kan ikke kun kombineres med et retro-look de passer godt til en lang række forskellige indretningsstile fra industriel til skandinavisk og minimalistisk. Afhængigt af designet kan røgfarvet glas også give et glamourøst udseende eller stå i kontrast til møbler af naturmaterialer. Med hensyn til form er kugler af røgfarvet glas lige så stilfulde som cylindriske former. Men også blomster- eller organiske mønstre samt røggrå krystalprismer er mulige - som i lampeserien Clarissa fra Searchlight.

Pendellamper i røgfarvet glas

En lysende fornøjelse enkeltvis eller flere sammen

Det, som Pendellamper i glas giver af elegance, mister de ikke i versionerne udstyret med røgfarvet glas. Afhængigt af design og udformning kan de kombineres med mange forskellige stilarter fra retro og vintage til skandinavisk og industrielt design. Pendler med af røgfarvet glas bliver et særligt blikfang i spisestuen over bordet – med en enkelt eller flere lyskilder afhængigt af bordets form og længde. Afhængigt af smag kan de enkelte skærme i modeller med flere lyskilder placeres på langs på en række eller i forskellige højder.

Pendellamper med røgfarvet glas

Køb pendellamper

Loftlamper med røgfarvet glas

Eksklusivitet gennem glinsende metalliske toner

Skærme i røgfarvet glas giver et strejf af luksus og glamour til den almene belysning. De trendy glaslampers eksklusivitet understreges yderligere i elegante kombinationer med metaller, ofte i skinnende messing- og kobberfarver. Det samme gælder for loftslamperr: Mens modeller med kun én enkelt lyskilde står stolt alene og garanterer en iøjnefaldende effekt, har modeller med flere lyskilder ikke kun et attraktivt udseende, men også den fordel, at lyset fordeles optimalt i rummet. Spotlights kan f.eks. justeres individuelt for at fremhæve bestemte områder med deres behagelige varmhvide lys.

Loftslamper røgfarvet glas

Køb loftslamper

Bordlamper med røgfarvet glas

Stemningsbelysning med fascinerende metallisk glød

Dekorative statement pieces, der giver et hyggeligt lysindtryk, er bordlamper med røgfarvet glas. Udvalget er stort: fra lampeskærme, der takket være den røgede glasfarve giver et blændfrit udsyn til den nostalgiske filamentpære til skærme, der indeholder en anden skærm som en diffusor. Selv når de kombineres med en fatning, er også lyskilder med røgfarvet glas et vidunderligt match - for eksempel i det trendy materialemix med marmor eller terrazzo.

Bordlamper røgfarvet glas

Køb bordlamper

Gulvlamper med røgfarvet glas

Lysflair i tresser-stemning

Gulvlamper med tonede skærme af røget glas giver stuen en hyggelig stemning i 60'er-stil med deres glinsende lys. Store, skærme enkeltvis fungerer lige så godt som et bundt af mange små skærme, der kommer fra ét stel. Da den metalskinnende, røggrå skærm forsigtigt afslører lyskilden, er filamentpærer den perfekte tilføjelse for at skabe en absolut nostalgisk feel-good-flair.

Gulvlamper røgfarvet glas

Køb gulvlamper

Væglamper i røgfarvet glas

Flair via spændende refleksioner

Væglamper med røgfarvet glas er ikke kun et designmæssigt blikfang, men også en garanti for målrettet og tiltalende belysning. Placeret ved siden af hinanden med bestemte intervaller kan de elegant belyse trapper og opgange og lange gange. Men også enkeltvis i stuen eller spisestuen giver de flair og, afhængigt af form og prægning, også spændende refleksioner på væggen.

Væglamper røgfarvet glas

Køb væglamper

Lyskilder i røgfarvet glas

Ren nostalgi i retro-stil

Lampeskærme af røgfarvet glas afslører ikke kun elegant udsynet til nostalgiske filamentpærer gennem deres gennemsigtige optik. Selve filamentpærer findes også i udgaver med røgfarvet glas og sådanne pærer gør dermed lampeskærmen overflødig. Retro pærer i klynger med flere pærer er lige så varme og hyggelige som enkelte pærer - hængende i sin egen ledning med fatning eller som en stilfuld bordlampe, f.eks. med en betonfod i industriel stil.

LED pærer med røgfarvet glas

Køb LED pærer

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.