RÅDGIVNING

Facadebelysning

til huse og erhvervsejendomme

Facadebelysning, der viser bygningerne fra deres bedste side når aftenmørket sænker sig, har længe været standard for kirker, museer og lignende. Og også erhvervsbygninger nyder godt af en omhyggeligt planlagt facadebelysning og det tiltalende samspil mellem lys og skygge. Det lysspil, der opstår, når bygningens udendørs vægger, diskret er badet i lys, er også værdsat i den private sektor: for større komfort og sikkerhed samt en indbydende atmosfære. En velplanlagt objektbelysning komplimentær belysning af trapper og træer, også i egen have, og f.eks. springvand og statuer i den offentlige sektor er heller ikke at borttænke.


Facadebelysning med væglamper til private huse

LED-facadebelysning kan implementeres på meget forskellige måder, afhængigt af huset og smag. Up & down lights er populære til fritstående huse og lejlighedsbygninger, hvor lyset udsendes opad og nedad og skaber imponerende lyseffekter på væggene. Udendørs belysning af husmuren kan også udføres med indbygningslamper eller væglamperr, der kun udsender deres lys opad eller nedad. Med skumringsensor og timer tændes lyset først, når det bliver mørkt, og slukker igen på et senere tidspunkt, styret efter smag og behag.


Private huse belyst nedefra med spotlights

Husfacaderne kan belyses harmonisk med spots placeret på jorden foran de udendørs vægge. Spots eller spotlights som disse kan enten installeres permanent eller fleksibelt med jordspyd. Jævnt fordelt langs husmuren, bliver huset oplyst elegant, så havestierne omkring huset er sikre færdes på selv i mørke, og området er mindre attraktivt for indbrudstyve.


Facadebelysning til erhvervsejendomme

For erhvervsbygninger anbefales det at planlægge facadebelysningen professionelt, så kunder, gæster og medarbejdere kan komme sikkert ind i bygningen. Afhængigt af parkeringspladsens placering kan den også belyses, i det mindste delvist, fra virksomhedens udvendige væglamper. Facadebelysning gør også virksomhedsbygningen, herunder dens firmanavn og logo, let genkendelig på afstand - på velbesøgte gader betaler det sig helt sikkert i form af brand-genkendelighed.


Objektbelysning

I det offentlige rum er springvand og statuer, der er oplyst om natten, et velkendt syn. En sådan objektbelysning kan også gennemføres med forskellige typer lamper på virksomhedens område eller på private ejendomme og grundstykker. Muligheden for at belyse planter og træer blidt fra mørkets frembrud er særdeles populær. Trapper kan også gøres mere sikre med en velplanlagt belysning og gøres stilfulde og indbydende selv efter mørkets frembrud.


Smart facadebelysning

Homogent orienteringslys, romantisk og hyggelig lysstemning eller sprudlende feststemning: smarte udendørslamper til facaden er en berigelse for udendørsarealet, som nemt kan omkonfigureres til enhver tid via app, fjernbetjening eller stemmestyring. Velkendte systemer som Philips Hue, Innr Lighting eller Eglo Connect tilbyder en bred vifte af med hinanden forbundne armaturer med RGB-farveskift, justerbar farvetemperatur og programmerbare lysscener. Særligt praktisk er koblingen med sensorer som f.eks. den mobile, batteridrevne bevægelsessensor fra Philips Hue.


Lysplanlægning til ethvert belysningsprojekt

Til store og små kommercielle belysningsprojekter tilbyder vi skræddersyet, kompetent rådgivning om belysning og også lysplanlægning. Du er velkommen til at kontakte os, og vi vil hellere end gerne drøfte dine muligheder ved en uforpligtende samtale.


FAQ: Ofte stillede spørgsmål om facadebelysning

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.