Indbygningsspot udendørs

Indbyggede spots til udendørs brug – en pladsbesparende lyskilde med fantastisk lys

De indbyggede spots fylder utrolig lidt, da størstedelen af lampen er sænket ind i loftet. Udover den pladsbesparende fordel, er indbyggede spots en meget fleksibel løsning, da de både er egnet til uden – og indendørs anvendelse. Om de indbyggede spots er placeret i loftet indenfor eller udenfor under tagudhæng, har ingen æstetisk påvirkning på det belyste område. Dette har at gøre med forsænkningen i loftet, og det dermed meget diskrete design. Herudover er indbyggede spots kendt for funktionalitet og effektiv belysning.

Indbyggede spotlights i haven og andre udendørs arealer bør være af høj kvalitet, da de er udsat for forskellige vejforhold, såsom ekstreme udsving i både temperatur og luftfugtighed. Spots installeret på tagudhæng på terrasse, altan eller ved hoveddøren er især udsat for disse vejrforhold. Da indbyggede spot, som sagt, kun kræver meget lidt plads er de yderst velegnet til rum og steder hvor der ikke er plads til et lygtehus, eller armatur. Dette er bla. gældende til belysning af hjørner, hvor der ofte ikke er plads til at hænge en lampe.

Stemningsfuld belysning på terrassen, i havepavillon eller på altanen er en af de ting indbygget spots bidrager til. En anden ting er de sikkerhedsmæssige aspekter i haven og indgangspartiet. En velplaceret udendørs lampe er med til at forebygge ulykker, da den belyser små bump og gør trin synlige. Det er også lettere at finde nøglehullet til døren hvis området omkring hoveddøren er belyst. Dog er udendørs belysning ikke kun en hjælp for dig selv, men også for dine besøgende, da dette vil gøre det lettere at finde vej.

Kort sagt er indbyggede spots perfekte til effektiv belysning, og kræver samtidigt ekstrem lidt plads.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.