Gulvlamper i alle udførelser og til alle rum

Gulvlamper er et perfekt supplement, når du skal integrere nye lamper i et rum, hvor der er anden belysning i forvejen. I nogle rum er det fordelagtigt både at have lys fra oven samt i form af en standerlampe. En gulvlampe kan tilføje en hyggelig stemning, ved at lyse en læsekrog op, og kan samtidig gøre et rum stilfuldt ved at tilføje mere design og elegance. Ydermere er gulvlamper praktiske at flytte rundt på, da de kun skal bruge et stik til strøm. De er eksempelvis ikke ligesom væglamper, som skal moteres. En gulvlampe er derfor egnet til alle rum, og det er en nem måde at få det mest optimale lys lige der, hvor du ønsker det.

Hvilke former for gulvlamper findes der?

God belysning skabes ved at anvende flere lampetyper, så der kommer lys fra flere vinkler. Det kan også være en fordel at anvende lamper i forskellige materialer, da lyset bliver styret alt efter materiale, og dermed kan der skabes forskellige indtryk i et rum. Der findes adskillige former for gulvlamper hos lampegiganten.dk. Er du til det moderne eller er du mere til den klassiske stilart? Det kan også være at du mangler en uplight lampe til et specielt formål. Nærmest lige meget, hvilke materialer og designs, du måtte ønske dig, har vi det her.

Moderne versus retro – enten de to stilarter hver for sig eller miks og match

Om din næste gulvlampe skal være moderne eller retro, omfatter alle gulvlamper selvsagt kvalitet for os. En standerlampe kan enten være en del af den allerede eksisterende stilart, eller den kan tilføre en ny dimension med en anderledes stil. På denne måde kan du enten vælge en moderne lampe til dit retro/vintage hjem for at give indretningen et tvist eller finde en retro lampe til din retro indretning for at bibeholde balance. For et mere kantet look, og i nogles øjne, en mere personlig indretning, kan de moderne og retro lamper blandes, og her er standerlampen en nem måde at gøre dette på. Det kræver ikke meget at integrere en gulvlampe i din indretning.

Design gulvlamper - til dem, som mangler det lille ekstra

I denne underkategori findes de mere specielle bud på lamper. Disse gulvlamper kan sætte prikken over iét i ethvert hjem. Design gulvlamper er et godt supplement til en mindre iøjnefaldende indretning, og ellers er der også de personer, som generelt godt kan lide et prangende og særpræget hjem. Et godt eksempel på et mærke, som har et stort udvalg af design gulvlamper er Flos.

Uplight lamper til specielle formål

Hvis du mangler at belyse et område nedefra og op med en standerlampe er uplight den rette løsning. Med uplight opnår man en jævn lysfordeling i hele rummet, naturligvis alt efter hvor stort rummet er. Dermed er opadrettet lys fordelagtigt til supplere generel belysning. Effektbelysning er også en mulighed, og kan eksempelvis være, hvis man har loft med kip eller et stort vinduesparti, som man ønsker at belyse for en flot virkning. En effekt ved opadrettet lys kan ligeledes være, at lyset ”løfter” loftet, og får et rum til at se større ud. Det er derfor en mulighed til rum med lavt til loft, og uplights kan generelt bruges til områder, hvor man ønsker en oplevelse af et større rum.

Gulvlamper i adskillige materialer af høj kvalitet

Der er mange forskellige præferencer og meninger i forhold til indretning og design. Derfor har vi et stort udvalg af lamper og materialer, for at imødekomme flest mulige ønsker og behov. I øjeblikket er kobber en trend, som er svær at komme udenom. Kobber er et materiale, som kan gøre et rum mere ekskluvivt og samtidig give det kant. Messing kan have den samme effekt, og sådanne materialer kan med fordel sættes sammen med træ, sten og glas. Der findes også gulvlamper i træ, hvilket kan bidrage til at gøre et rum mere hyggeligt og imødekommende. Udover forskellige materialer, har vi også gulvlamper i de fleste farver. Hvide gulvlamper er ret populære, da de passer ind i de fleste indretninger.

Gulvlamper til forskellige rum – enten til derhjemme eller på arbejdet

De forskellige opholdsrum adskiller sig ikke udelukkende i forhold til, hvor meget lys der er nødvendigt, men også med henblik på stilretning, og hvilket lys, der er at foretrække. Lyset kan spille en afgørende rolle, alt efter i hvilket rum, man befinder sig. I stuen foretrækker de fleste et mere varmt lys, hvor man i køkkenet og i badeværelset ofte vælger et mere koldt og klart lys. Gulvlamper passer, grundet design, farve og konstruktionsart (eksempelvis klassiske standerlamper og buelamper) ind i de fleste rum.

Lamper til både stuen og kontoret

Der findes mange muligheder i forhold til gulvlamper til stuen. Nogle vælger gulvlamper i samme serie som de lamper, de i forvejen har. Andre vælger en gulvlampe, som skiller sig ud fra alle de andre lyskilder i hjemmet. Ydermere er gulvlamper ikke kun egnet i privaten, men de er også fordelagtige i arbejdsrelaterede sammenhænge. I dit arbejdsværelse kan du med fordel placere en gulvlampe i et hjørne for at få rummet belyst på en mere generel måde, end hvis du valgte en bordlampe. Til det generelle lys kan du selvfølgelig drage fordel af både en bordlampes fordel med et mere lokalt lys, samtidig med at anvende en gulvlampes fordele. Med en gulvlampe er du fri i forhold til at kunne flytte lampen alt efter behov. Hos Lampegiganten har vi et stort udvalg af gulvlamper, og her får du inspiration til, i hvilke rum og sammenhænge du kan bruge din gulvlampe.

Gulvlamper til praktiske og hyggelige formål i soveværelset og børneværelset

Gulvlamper kan også med fordel anvendes i et soveværelset og i børneværelset. Gulvlamper kan i disse rum med fordel placeres i et hjøre til at give en generel belysning. Det er muligt at have et hyggehjørne med en lænestol, eller gulvlampen kan placeres i det ene hjørve ved sengen. Ved at benytte sig af gulvlampe, med eventuel supplement af en bordlampe eller loftlampe, kan en del af belysningen flyttes alt efter behov og hvis indretningen på et tidspunkt skulle ændres. Jo ældre børnene bliver, desto mere kan man ønske sig at ændre på indretningen. I så fald er en gulvlampe en stor fordel, da denne er simpel at flytte rundt på – der kræves kun en stikdose, hvilke der ofte er flere af i et rum.

Hvem ønsker ikke at spare flere penge?

Gulvlamper kan også fås med LED. Dette er den perfekte mulighed for at spare penge, og samtidig ikke gå på kompromis med lækkert design og stil. LED er et område, som bliver mere og mere udviddet af forskellige designere og mærker, og det er en god måde både at skåne miljøet og pengepungen på. Det er ligeledes muligt at fåuplights med LED. Dæmpbare gulvlamper er ligeledes relevant for nogle rum og indretninger. Dette kan være med til at sprede hygge og den rette stemning til forskellige lejligheder. Udover LED, som en energibesparende teknologi, har vi selvfølgelig også løbende tilbud på forskellige gulvlamper.

+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.