Fakkel lamper

Fakkellamper – urgammel belysningmetode i moderne form

Som en særlig form for væglamper, giver fakkellamper indirekte lys og fremstiller derigennem en varm og behagelig stemning. Med fakkellamper, som er monteret på væggen, kan det specielle skær lyse op, især når de er adskilt fra resten af belysningen. Fakkellampen bliver også anvendt som belysning til malerier, trofæer eller spejle og fungerer dermed også som en del af væg- og værelsesudsmykningen.

På spor af vores forfædre med fakkellamper

Fakkellampen er ikke nogen ny opfindelse, men blev allerede brugt i vores forfædres tid i en mere enkel udgave og med åben flamme, fastsat på væggen til at lyse deres huler op. I dag bliver der stadig anvendt rigtige fakler til havefester, som hænges på væggen eller sat i jorden for at give en stemningsfuldt belysning. Indendørs er det dog mere sikkert med fakkellamper, hvor flammen er erstattet med en lyspære.

Fakkellamper til enhver smag

Nogle fakkellampemodeller i vores sortiment ser ud som den oprindelige fakkel, andre er lavet i et moderne design, så der er en fakkellampe for enhver indretningsstil. En sådan lampe som vægudsmykning med et indirekte lys kan gøre hjemmet endnu mere hyggeligt og indbydende: fakkellampen er et perfekt supplement ved siden af kaminen eller til en hyggelig belysning på terrassen.

Fakkellampen giver et indirekte lys og giver dermed også en varm, behagelig stemning. Bliver den adskilt fra resten af belysningen, kan man se det specielle skær, den giver. Som en del af væg- og værelsesbelysningen bliver de ofte anvendt til belysning af malerier, trofæer eller spejle. Konceptet med fakkellamper på væggen går langt tilbage i historien. Allerede årtusinder tilbage satte vores forfædre fakler fast på væggen, for at lyse op i deres huler. I dag finder man stadig mangel fakkellamper i som ligner de oprindelige fakler i butikkerne, selvom det dog er uden rigtig ild som lyskilde.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.