Kun

Ekstra rabat: 11 % fra 899 kr. | 14 % fra 1299 kr. på næsten alt

Op til 60 % rabat på inde - og udebelysning

Krystal pendel lamper

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farve
Stilgruppe
Rum
Antal lyspærer
Pris
Anvend
Mærke
Fatning
Lysdæmpere
Materiale
Beskyttelsesklasse
Form
Fast indbygget LED
Dæmpbar
Regulerbar højde
LED
Inklusiv lyskilde
Med bevægelsessensor
Fjernbetjening
Lysfarve (udvalg)
Ophæng (i cm)
Anvend
Længde (i cm)
Anvend
Højde (i cm)
Anvend
Diameter (i cm)
Anvend
Bredde (i cm)
Anvend
Med afbryder
Wattværdi
Anvend
Vi kan ikke finde nogen produkter, der matcher de valgte filtre.

Pendellamper i krystal – funklende belysning i særklasse

Charme og stil er nok den bedste karakterisering af krystal pendellamper. Pendellamper med krystaller anvendes oftest ved belysning over spisebordet, hvor de glitrende krystaller giver den elegante betoning ved lysets brydning.

Hvad er en pendellampe?

Pendellamper nævnes generelt i forbindelse med indendørs belysning, som i modsætning til andet loftlys ikke er helt oppe i loftet. Med pendellamper kan man tilpasse de rumlige forhold, fordi de ofte er forskellige i højden. Pendellamper er ikke nødvendigvis egnet til den eneste indendørs belysning på grund af deres lyskegle og rækkevidde, men de er med til at skabe en hyggelig belysning hvad enten det er direkte og mindre direkte.

Pendellamper i krystal – den elegante variant af pendellamper

Takket være de mange små og store facetterede glassten, er belysningen fra pendellamper i krystal meget lys og klar. Ordet krystal kommer fra det græske ord Krystallos og betyder is. I det gamle Grækenland fandt man Quartz-krystaller og blev formodentlig anset for værende is. De funklende sten i pendellamper med krystal er lavet af slebet og poleret glas, som skinner og reflekteres i alle retninger på grund af den gode brydning i glasset.

I vores sortiment findes mange forskellige slags pendellamper i krystal, både i klassiske former og som designerlamper med forskellige farvesammensætninger. Med en pendellampe i krystal, kan du formå at skabe en stilfuld atmosfære i din stue eller spisestue og sikre en funklende belysning i særklasse.

Vis mere Vis mindre