Kun

10% ekstra rabat fra 799 kr. & 13% fra 1099 kr. på næsten alt

Op til 75 % rabat på alle kategorier

Nedgravet belysning

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farve
Form
Dæmpbar
Pris
Anvend
Kapslingsgrad
Stilgruppe
Materiale
Lysfarve (udvalg)
Fjernbetjening
Indbygningsdybde (i cm)
Anvend
Fatning
Med bevægelsessensor
Isolationsklasse
Inklusiv lyskilde
LED
Antal lyspærer
Lysstrøm total (i lm)
7 produkter
Filter

Stilfuld belysning på en ny måde - nedgravningslamper får boligen til at stråle nedefra

Med nedgravningslamper indendørs kan du strukturere og opdele rummet, give det en smuk og funktionel belysning og skabe en unik stemning. Lad dig inspirere af de mange indretningsmuligheder med denne meget enkle form for lampe, som først rigtig viser sit potentiale, når den får sin helt rigtige placering.

Downlights Spisestuen

Hvor kan man med fordel bruge nedgravningslamper indendørs?

Vi har længe kendt dem i haven, hvor de sørgede for lys på havegange og trapper og skabte en flot atmosfære, men nu har de også gjort deres indtog i boligen, hvor - de afhængigt af forholdene - kan bruges, som man har lyst, for eksempel som en optisk rumdeler eller ved en trappe. Tip: Nedgravningslamper er dog nærmest kun en mulighed, hvis man integrerer dem i et nybyggeri eller en større renovering, da det kræver mange ændringer at montere dem bagefter.

Downlights Spisestuen

Hvordan bliver nedgravningslamper monteret?

Hobbyhåndværkere skal helst lad være med at rode med nedgravningslamper, men i stedet alliere sig med en elektriker, for den teknisk korrekte montering i undergrunden er noget mere kompliceret end at montere en almindelig loftlampe. Hvis du alligevel gerne vil vide lidt mere, om hvordan man gør, kan du kontakte vores tekniske kundeservice via de nedenstående kontaktoplysninger.

Tip: Vær opmærksom på nedgravningsdybden, som du finder i produktdetaljerne - så bliver planlægningen for dig og din elektriker nemmere.

Kan man gå hen over sine nedgravningslamper?

Det er selvfølgelig en klar fordel, hvis man kan gå hen over sine nedgravningslamper og ikke hele tiden skal passe på, hvor man sætter foden. Om man kan eller - hvis det er udendørs - ligefrem køre hen over en nedgravningslampe, kan du se i produktbeskrivelsen eller i det tekniske datablad, og hvis du stadig er i tvivl eller har andre spørgsmål, kan du bare henvende dig til vores kundeservice. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor.

Hvordan tænder man nedgravningsspots?

Når man først har fået installeret sine smarte nedgravningslamper, kan det kun gå for langsomt med at få dem tændt, og det gør man som regel ikke direkte på lampen, men derimod via en vægkontakt, bevægelsessensor, skumringssensor eller timer.

Skal man bruge en transformator?

Du skal bruge en transformator til dine indendørs nedgravningslamper, hvis det er lavvolt-lamper, der drives med en transformator eller strømadapter, men der findes også nedgravningslamper, der kører direkte på 220 volt. Har du nogle spørgsmål til det? Så tag din mobil og kontakt vores tekniske kundeservice. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor.

Downlights Spisestuen
Downlights Spisestuen

Fungerer nedgravningslamper med moderne LED-teknik?

Ja, selvfølgelig, for LED´er giver mulighed for kompakte, slanke designs, kan give et kraftigt lys og har en lang levetid på op til 50.000 timer. Derudover er de meget energieffektive og skåner således både miljøet og pengepungen. Endelig giver de straks 100 procent lysstyrke, når man tænder dem - en stor fordel ved lamper med bevægelsessensor. 

Kan man også få meget flade nedgravningsspots?

Ja, der findes ekstremt flade nedgravningslamper, men selv dem kan det afhængigt af forholdene på placeringsstedet nogle gange være svære at få plads til, så tag hellere en snak med vores tekniske kundeservice, som helt sikkert kan hjælpe dig med planlægningen og give dig nogle praktiske tips. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor.

Kan lyset fra en nedgravningsspot også dæmpes?

For at skabe en ekstra hyggelig stemning, er det en god ide at kunne dæmpe lyset, og det gælder også for nedgravningslamper. Alt efter lampetype eller de lyskilder, der bliver anvendt, kan nedgravningslamper dæmpes med en passende ekstern dæmper, men husk, at det kun gælder for lamper, der udtrykkeligt er mærket som dæmpbare.

Har du stadig spørgsmål til lyskilden, der stråler nedefra? Vores tekniske kundeservice glæder sig til at høre fra dig. Bare ring på +45 89 88 18 90 eller skriv via kontaktformularen - vi lover, at du får et hurtigt svar.

Vis mere Vis mindre

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH