Bad loftlamper

Velvære i hjemmet med den rigtige loftslampe til badeværelset

Velvære begynder derhjemme. Badeværelset har en høj rekreativ værdi for alle. Forudsat det er mere end den berygtede vandcelle, men i stedet er indrettet med kærlighed til detaljen og er udrustet med passende badeværelsesbelysning. Badeværelsesbelysningen bidrager i stor frad til om du føler dig godt tilpas i badeværelset. Hvis du ikke bare vil hurtigt vil pudse tænder og tage et brusebad, men også bruge badeværelset som et sted til afstressning efter en hård dag, må du sørge for den rigtige atmosfære med en nøje udvalgt badeværelsesbelysning.

Loftlampe på badeværelse for stemning og velvære i badeværelset

Badeværelseslamper skal tilfredsstille kravet til funktionalitet, men derudover skal de, som tidligere nævnt, sørge for stemning og velvære i badeværelset. Udvalgte områder så som spejl og vask, skal belyses med badeværelseslamper så der bliver lyst, men ikke blændende og med god farvegengivelse. I mindre badeværelser kan en velplaceret loftslampe være nok, ellers anbefales det at indbygge ekstra spejllamper.

Andre områder kan ved belysning af badeværelseslamper med varmt, stemningsfuldt lys, fungere som Wellness og spa-område. I øjeblikket er det særlig populært med moderne LED lys indbygget i loftet. Rigtigt udnyttet fortryller disse loftslamper dit badeværelse.

Hos os kan du vælge mellem flere forskellige badeværelseslamper der passer præcis til egen individuelle stil. Uanset om du foretrækker moderne eller rustikt, funktionelt eller stemningsfuldt, finder du i vores onlineshop egnede lamper til væggen, spejlet og loftet.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.