Køb lamper og belysning online hos Lampegiganten.dk

Vores anbefalinger til dig

  Belysning til alle områder

  Omkring 25.000 lamper

  Pendel

  Velkommen til Lampegiganten.dk - Europas førende online-shop for belysning

  Hos os finder du alt inden for belysning samt fagkompetent rådgivning, som du kan bruge til at finde den helt rigtige belysning til dit hjem eller kontor. Bygger du nyt, renoverer du, eller har du bare lyst til forandring? Så er du kommet til det rette sted. Om det er til huset eller haven, til kontoret eller dit hjem generelt, kan du finde den rette belysning hos os. Se vores store udvalg og hold øje med vores gode tilbud.

  Lys skaber atmosfære, stemning og hygge, både på arbejdet og til afslapning derhjemme. Den helt rigtige lampe og belysning former dit hjem og giver det karakter. Samtidig beskytter godt lys dine øjne mod unødvendige anstrengelser og øger livskvaliteten generelt. Slip fantasien løs, og indret din stue med god atmosfære nu – med belysning fra Lampegiganten.dk

  Har du et spørgsmål, for eksempel vedrørende lamper eller vedrørende at udskifte en glødepære med en moderne LED-pære? Så kan du gøre brug af den bedste rådgivning fra vores fagkyndige kundeservice.

  Lamper og belysning til ethvert hjem

  Lamper har ikke kun det formål at gøre det lyst i dine rum. Lamper kan fungere som et nyt møbel, som kan forandre hvordan rummet fremstår.

  Med vores store sortiment af lamper og anden belysning ønsker vi at bidrage til, at du finder de perfekte lamper, som passer til dine behov, uanset hvordan du bor. Med de rigtige væg-, gulv-, og loftslamper vil dit hjem stråle af hygge og give dig ro i sjælen. Du vil føle dig afslappet, motiveret og fuld af gåpåmod. Derfor betaler det sig, at gå op i emnet belysning og lamper.

  Lampegiganten forhandler kun lamper og belysning af høj kvalitet fra ledende producenter. Målet med vores unikke sortiment, som kontinuerligt forbedres og udvides, er at føre dig ind i en verden fuld af fantastiske lamper. 350 motiverede, søde og kompetente medarbejdere bidrager til at dække alle vores kunders behov, og arbejder hver dag på at forbedre vores udbud af lamper og belysning til dig.

  Med vores store udvalg har Lampegiganten som mål, at du kan finde præcist den belysning, som du søger til dit hjem og stil. Med de rigtige væg-, gulv- og loftslamper stråler hjemmet og sætter de rette rammer for en afslappet og hyggelig aften. Du kan ganske nemt bestemme dig for, hvilken stil du ønsker i dit hjem, og derefter leverer vi den perfekte belysning til din personlige stil.

  Moderne, klassisk, rustik eller måske maritim? Du finder bestemt det, du leder efter hos os

  Hvis du kan lide klassiske lamper, er pendellamper og lysekroner lavet i messing måske noget for dig? Det kan også være, at du foretrækker en mere rustik og industriel stil, hvilket enten skal præge hele indretningen eller blot være et anderledes element i en ellers klassisk indretning. Vi hjælper gerne, lige meget hvilken stil du foretrækker. Giv dig selv muligheden for at skabe en atmosfære, hvor du enten kan slappe helt af med et beroligende lys, eller hvor du kan arbejde koncentreret og motivert. Også på kontoret har lyset fra lamperne en stor indvirkning på hvordan du arbejder, og hvordan du har det imens. Derfor er det en god idé at gøre et grundigt arbejde før du køber den næste lampe.

  Vores eget mærke: Lampenwelt.com

  Selvom alle kunders behov ikke er ens, og selvom alle ikke bor på samme måde, er der alligevel nogle grundbehov, som gælder for de fleste. Lyset skal være klart og lyst, og man skal kunne føle sig godt tilpas i sit hjem. I 2014, efter at have samlet over 10 års erfaring fra kundeservice samt den nyeste lysteknologi og den nyeste viden om trends, ønskede vi i Lampenwelt GmbH, som Lampegiganten.dk er en del af, at starte vores eget mærke Lampenwelt.com. Her finder du produkter, som du kan have glæde af i mange år. Vores eget mærke er præget af gennemprøvet kvalitet, og vi har også et stort udvalg, som du kan vælge imellem.

  Stort udvalg af belysning

  I vores lampebutik kan du nemt, sikkert og hurtigt købe de rette lamper til de rigtige priser:

  Hvorfor Lampegiganten.dk? Dine fordele kort fortalt:

  • Nem handel, 24 timer, 7 dage i ugen
  • Stort udvalg med mange eksklusive produkter til gode priser
  • Løbende nyheder og nye produkter
  • Kundeservice og rådgivning fra vores fagkyndige personale
  • Ingen købsrisiko grundet certificering fra e-mærket
  • Mange tilfredse kunder gennem både Trustpilot og Google Seller Rating
  • Mange forskellige betalingsmetoder som kreditkort, Klarna og PayPal
  • Enkel og ukompliceret håndtering af eventuelle fejl
  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
  +45 89 88 18 90 Service +45 82 56 80 60

  Mandag til fredag
  09:00 - 17:00

  Find den rette belysning til dit hjem

  Tilmelding af nyhedsbrev

  75 kr. rabatkode

  *gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.