Zep 13 LED hængelampe i uldfilt

2600487X
Zep 13 LED hængelampe i uldfilt, grå-uldhvid
Zep 13 LED hængelampe i uldfilt, grå-uldhvid
 • Zep 13 LED hængelampe i uldfilt, grå-uldhvid
 • Zep 13 LED hængelampe i uldfilt, grå-uldhvid

* Skal udfyldes

A+
Fra  9.847,00 kr

Dette produkt er desværre udsolgt.

Less than 15 items available
 • Fri Fragt
 • Fri retur
 •  
 • Bankoverførsel
Del:
Fast aftale? Et større projekt?

Vores erhvervsrådgivere

Produktdetaljer

Domus

Zep 13 LED hængelampe i uldfilt

Art. nr.2600487X
ProducentDOMUS
EnergiklasseA+

Produktbeskrivelse

Made in Germany

Elegant LED hængelampe Zep 13 der forbinder naturlighed med teknologi


Dem der mener at filt kun er et materiale der er naturligt og groft, tager fejl. Stoffet kan nemlig også fremstå elegant og med elegance. Beviset på dette kan ses med LED hængelampen Zep 13. Denne model er et bevis på, at naturlige materialer kan forenes med en moderne form, og dermed danne noget helt nyt. Og resultatet imponerer. Zep 13 fremstår både klassisk, moderne, i en førsteklasses kvalitet, og så har det lidt ekstra. Dermed passer lampen perfekt til en elegant indretning, hvor den vil skabe en helt speciel atmosfære, som ikke kan opnås med en traditionel pendellampe. Uldfilten som er brugt til lampen bliver fremhævet af zebrano træ. Dette meget naturlige og organiske materiale sørger for, at lampen fremstår meget rolig og varm. For at opnå en fremragende og enestående lysudsendelse, er Zep 13 udstyret med moderne LED’er. Disse opnår en lysstrøm på 4.000 lumen, og sikrer dermed, at pendellampen kan anvendes som hovedbelysning. Lyset udsendes meget varmt, og er dermed perfekt til stuen eller spisestuen. Selv moderne indrettede kontorer kan få glæde af denne specielle lampe. For at sikre at lampen ikke blænder, er den på indersiden beklædt med lunopal. Dette materiale anvendes nu også som stof til lampeskærme.

Virksomheden Domus kender til fulde deres håndværk. Lamperne fra den traditionsrige virksomhed bliver fremstillet og bygget i hånden, og består udelukkende af naturlige materialer som træ, filt og lunopal. Dermed skaber Domus en helt speciel følelse i deres lamper, og sørger for, at de får deres egen sjæl.

Energiklasse

A++ A+ A B C D E

Vores anbefalinger til dig
  Har du spørgsmål til produkter? Eller til lysplanlægning? Vores team hos Lampegiganten Erhverv hjælper dig gerne videre.
  Har du spørgsmål?

  Vi hjælper dig gerne. Man. til fre. 09:00 – 17:00.

  Spørgsmål & svar

  Vær den første til at stille et spørgsmål

  Kunde anmeldelser

  Vær den første til at bedømme dette produkt

  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
  +45 89 88 18 90 Service +45 82 56 80 60

  Mandag til fredag
  09:00 - 17:00