Vores logistik: Hver vej fører til kunden

I 2017 startede driften af Lampenwelts nye logistikcenter op. Vores mål: En bedre og hurtigere leveringsdygtighed og højere kapacitet. Resultatet: En højmoderne, innovativ og effektiv logistik.

Lampenwelt, som Lampegiganten.dk er en del af, ser tilbage på en lang historie fyldt med succes og mange spændende milepæle. En af disse står i 2012, da Lampenwelt tog sit, på dette tidspunkt, nybyggede og moderne logistikcenter i brug.

I 2017 blev den sidste del af udvidelsen af logistikcentret i Lampenwelt taget i brug. Vores mål: En bedre og hurtigere leveringsdygtighed og højere kapacitet. Resultat: En højmoderne, innovativ og effektiv logistik. med udsigt til en endnu større vækst de kommende år, har Thomas og Andreas Rebmann spørget for tilstrækkelig plads til udvidelse. Efter at kapaciteten for logistikcentret blev udviddet yderligere blev det første spadestik taget i efteråret 2016. Udvidelsen blev en 6.000 kvadratmeter stor lagerbygning. Forsendelseskapaciteten er steget fra 5.000 til 10.000 pakker per dag - det er en kvart million pakker hver måned. Bygningen, som er på 3.600 m², har hylder fyldt med belysning i alle afskygninger og er resultatet af en lang udviklingsproces. Logistikcentret er præget af innovation gennem erfaring og eksperimentering. Resultatet af dette er muliggjort gennem et tæt samarbejde blandt de ansatte, som er en af de vigtigste faktorer med henblik på kundeservide.

Gennem ultramoderne logistik og delvis selvudviklet teknologi arbejder vi i Lampegiganten på at øge kundetilfredsheden. Fra vareindgang til udsendelse går alle produkterne gennem bestemte processer, som flyder fra den ene hånd til den næste. Hver eneste kvadratmeter er udnyttet. Moderne scannere forenkler plukningen og behandlingen af hver bestilling, og et selvudviklet system for fyldmateriale og beskyttelse bidrager til minimal og miljøvenlig brug af emballage.

Vi arbejder hårdt på at have kortest mulig vej for både leverandører og medarbejdere. Med dette arbejde har vi muliggjort udsendelse af flere tusinde pakker dagligt og sørger dermed dagligt for flere tusinde tilfredse kunder. I de mange vurderinger ser man også, at medarbejderne i Lampegiganten behandler alle varerne med ekstrem forsigtighed. Til slut modtager kunden et uskadt, funktionelt produkt, som er behandlet med respekt – og gennem den hurtigste vej fra os til kunden.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.