Vores eget varemærke: Kun få klik til det passende lys

Til 10-årsjubileumet for webbutikken Lampenwelt (som Lampegiganten er en del af) fik vi i 2014 indført vores eget varemærke. Bak visualiseringen af varemærket skjuler der sig en enkel servicetanke: Find det rigtige lys med bare få klik.

Et varemærke er et kvalitetsstempel med et budskab. Hvis du finder varemærket på et produkt betyder det, at det tilhørende selskab går god for produktet med sit navn. Et kvalitetsstempel er noget du kan sætte din lid til.

Find enkelt det rigtige lys med kun få museklik – denne tanke står bag varemærket fra Lampegiganten.dk, webbutikken med det største udvalg i hele Skandinavien. Vi er en del af den tyske webbutik Lampenwelt, som fejrede sit 10-årsjubileum i 2014. På samme tid som vi indførte det nye slagord «a bright decision». I juni 2014 sagde vi også farvel til vores tidligere slagord «Fordi udvalg er bedre».

Det betyder dog ikke, at vi tager afsked med vores store udvalg. Snarere tværtimod vil vi udvikle vores store udvalg videre med lamper af høj kvalitet, nyankommet og innovative lamper og lys. Vi vil også tilbyde lamper med spændende design efter de sidste trends. Dette store udvalg skal få bedre spillerum og være mere oversigtelig at finde frem til i vores videreudviklede webbutik med nyt design.

I centrum af målet til Lampegiganten.dk står ikke bare det store udvalg, som aktuelt er på over 40.000 lamper og lys men også, at der skal findes en enkel vej for alle til nøjagtig det produkt, som man selv trænger eller i længere tid har ønsket sig.

Logoet til varemærket fra Lampegiganten (Lampenwelt.com) viser en enkelt arbejdspladslampe, samtidig som at lampeskærmen har formen som en musepil. Dette symboliserer det direkte klik på det rigtige produkt, som er optimal i forhold til både brug og ønskemål. Det er det direkte klik på et produkt, som er både praktisk og dekorativ på samme måde; til et produkt, som begejstrer med alle funktionerne og formen som fører til en «bright decision».

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.