Udmærkelser som gør os stolte

Pris for mellomstore virksomheder i Tyskland

Anerkendelse for vores præsentationer fylder os med glæde og taknemlighed. På den måde ved vi, at vi er på den rette vej mod at tilfredsstille alle vores kunder. En af de største udmærkelser for os er derfor kundetilfredshed. Her er vi så heldige, at vi får positive tilbagemeldinger hver dag.

Der Große Preis des Mittelstandes (Pris for mellemstore virksomheder i Tyskland)

I 2010 blev Lampenwelt.de, som Lampegiganten er en del af, finalist ved "Großen Preis des Mittelstandes". Denne udtegnelse førte til en tredobbelt omsats efter kriseåret 2009. Lampenwelt.de blev kaldt Europas mest besøgte belysningsbutik.

I 2012 vandt vi en af Europas mest værdifulde udmærkelser for mellemstore virksomheder: «Großer Preis des Mittelstandes». Den kontinuerlige vækst og etableringen af nye arbejdspladser gjorde denne udmærkelse mulig.

TÜV-Zertifikat (Certifikat for ISO-certifisering)

I 2014 gennemgik Lampenwelt for første gang en TÜV SÜD certificering efter DIN EN ISO 9001:2008. Med den vellykkede certificering er det nu officielt bekræftet at Lampenwelt har indført og anvender et kvalitetssikringssystem efter DIN EN ISO 9001. Den interne virksomhedsstruktur er effektiv, kunde- og medarbejdervenlig og sidst, men ikke mindst, fremtidsrettet. Certifikatet kan du se her.

E-mærket certifiseret

Vi er certifiseret af e-mærket. Dette garanterer dig et sikkert køb hos Lampegiganten.dk.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.