Medarbejderne: Vores succesfaktor

Vi ved dette: Med stor sandsynlighed er Lampgigantens største succesfaktor vores medarbejdere. Helt siden opstarten af Lampenwelt GmbH råder der i dag blandt omkring næsten 300 medarbejdere de samme værdier som fra begyndelsen.

Med en særdeles besøgt webside for lamper og belysning er Lampenwelt.de markedsførende og referencevirksomheden i lampebranchen i Tyskland. Også i Europa har vi startet vellykkede webbutikker op i flere forskellige lande med sider som lampegiganten.dk, lampegiganten.no, Lamp24.se, luminaire.fr, lampy.pl, lampen24.nl, lampen24.be, lights.co.uk, lampara.es, lampade.it, světla24.cz, svetlá.sk, lampenwelt.de, lampenwelt.at, lampenwelt.ch samt Lights.ie og nettilamppu.fi. Lampegiganten.dk startede op i foråret 2013 og er allerede en stærk aktør i Danmark.

Over 500 positive kundeanmeldelser fortæller os at Lampegiganten.dk er et godt valg, når det drejer sig om lamper og belysning. Denne tillid fra vores kunder er meget vigtig for os. I over 10 år har godt uddannet kundeservice været i centrum, og videreudvikling er en daglig opgave.

Lampegiganten er ikke bare førstevalget for kunderne, men også for medarbejderne. Virksomheden er bevidst om, at flere forskellige faktorer spiller ind i en succeshistorie. Disse faktorer omfatter produkter af høj kvalitet, moderne styringssystemer, optimale strategier og målrettede processer så vel som gode firmalokaler.

Imidlertid er den største succesfaktor uden tvivl vores medarbejdere. Enestående mennesker har været med til at føre os til der, hvor vi er i dag. Vi har været heldige og har haft de rigtige folk med os helt fra begyndelsen af, og det ved virksomhedslederne Thomas og Andreas Rebmann godt.

Nye medarbejdere kan derfor glæde sig over at komme ind i et fantastisk team, som har afgørende betydning for vores succes og videre fremdrift. En flad struktur kendetegner det daglige samarbejde. Hver enkelt medarbejder har et stort frirum med ansvar, og bliver givet muligheden for at udvikle sig både fagligt og personligt. I kundeservice har hver enkelt medarbejder mulighed for at begejstre kunden og dermed være stolt af indsatsen, som han eller hun har givet. I logistik-afdelingen kan medarbejderne være med til at bestemme dynamikken i selskabet gennem effektivt arbejde. I marketingsafdelingen kan man nå nye kunder og begejstre kunderne, som allerede har købt af os.

I de seneste år har virksomheden haft en årlig vækst på op til 200 %. Det er en indikation for, at vi ikke bare begejstrer vores kunder, men også vores medarbejdere. Vi er specielt stolte af vores medarbejdere, og samtidig er medarbejderne stolte af firmaet, de arbejder i.

Præstationsorienterede mennesker med et ønske om at udrette noget, og som ønsker at engagere sig og være en del af et fantastisk team, de er hjertelig velkommen til: Det bedste Team i Europa!

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.