Lamper og lys for et flot hjem, arbejdsplads og hverdagsliv

Fascinationen for lyset, dets design og effekt samt den hurtigt udviklende teknologi er en af hjørnestenene i Lampegiganten.dk, Skandinaviens største online-handel for lamper og belysning. Vores produktsortiment på over 30 000 artikler tilfredsstiller både privat- og virksomhedskunder.

Lys fascinerer. Lys forandrer.

Fascinationen for lyset, dets design og effekt samt den hurtigt udviklende teknologi er en af hjørnestenene i Lampegiganten.dk, Skandinaviens største Online-handel for lamper og belysning. Vores produktsortiment på over 30.000 artikler inspirerer gennem forskellige stilarter, moderne teknik og muligheden til at finde nøjagtig det passende lys til ethvert behov.

Det rigtige lys er langt mere end lysstyrken. Lyset gør en stue hyggelig, kontorer og konferencerum mere professionelle, spisestuen og danderede retter mere tiltalende og giver selv kunst af højeste kvalitet scenen, som den fortjener. I tillæg sparer moderne lyspærer som LED-pæren op til 80 % af omkostningerne og erstatter enkelt den traditionelle glødepære – med naturligvis god eller endnu bedre lyskvalitet.

Lys fascinerer. Lys forandrer. Vi beviser det for dig med over 30 000 fascinerende, praktiske og dekorative lamper og lys. Gør din lyse beslutning hos os i Lampegiganten.dk!

  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.