Lamper og lys for et flot hjem, arbejdsplads og hverdagsliv

Fascinationen for lyset, dets design og effekt samt den hurtigt udviklende teknologi er en af hjørnestenene i Lampegiganten.dk, Skandinaviens største online-handel for lamper og belysning. Vores produktsortiment på over 40.000 artikler tilfredsstiller både privat- og virksomhedskunder.

Lys fascinerer. Lys forandrer.

Fascinationen for lyset, dets design og effekt samt den hurtigt udviklende teknologi er en af hjørnestenene i Lampegiganten.dk, Skandinaviens største Online-handel for lamper og belysning. Vores produktsortiment på over 30.000 artikler inspirerer gennem forskellige stilarter, moderne teknik og muligheden til at finde nøjagtig det passende lys til ethvert behov.

Det rigtige lys er langt mere end lysstyrken. Lyset gør en stue hyggelig, kontorer og konferencerum mere professionelle, spisestuen og danderede retter mere tiltalende og giver selv kunst af højeste kvalitet scenen, som den fortjener. I tillæg sparer moderne lyspærer som LED-pæren op til 80 % af omkostningerne og erstatter enkelt den traditionelle glødepære – med naturligvis god eller endnu bedre lyskvalitet.

Lys fascinerer. Lys forandrer. Vi beviser det for dig med over 40.000 fascinerende, praktiske og dekorative lamper og lys. Gør din lyse beslutning hos os i Lampegiganten.dk!

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.