Væglamper

Sæt belysningen til vægs med smukke lamper

Mange tænker først og fremmest i møbler og pyntegenstande, når de indretter boligen. Men det er værd at huske på, at lamper ofte skaber wau-effekten. Dekorative og praktiske lamper til din væg er løsningen.

Væglamper har været i brug lang tid, før der var tænkt på den elektriske pære. Tænk bare på vores forfædre, som hængte fakler langs væggene for at skabe lys i huler og på borge. I dag bruger de færreste naturligvis væglamper med levende lys, men den hyggelige belysning og de mange brugsområder gør stadig væglamperne populære i vores hjem.

En væglampe til alle rum

Med en indendørs væglampe kan du skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum. Væglamper er funktionelle, og selv om de optager et minimum af plads, får de rummet til at virke større. De er nemme at sætte op og kan styres uafhængigt af loftlamper, gulvlamper og bordlamper, så med en væglampe kan du sætte dele af rummet i et bedre lys. Du kan også vælge væglamper med lysdæmper, og så bliver det endnu nemmere at skabe den rette stemning.

Hvad enten du vil lyse et rum op eller fremhæve tapeter, malerier, portrætter, møbler eller andre pyntegenstande, kan du gøre det med velvalgte væglamper i sort, hvid eller andre farver. Du finder stemningsskabende korridorlamper, dæmpet belysning til indgangspartiet, elegante lamper til soveværelset, trendy effektbelysning og meget mere. Du kan også vælge mellem klassiske, diskrete væglamper eller mere moderne, opsigtsvækkende typer med forskellige slags pærer.

Fremhæv indretningen med designervæglamper

Er dit mål at skabe et blikfang, som vil imponere dine middagsgæster, er en designervæglampe den ultimative løsning. Den type væglampe er langt mere end bare en lyskilde. Den er et kunstværk i sig selv, hvad enten den er tændt eller slukket.

Stilren væglampe

Med mange farver og faconer at vælge imellem får du med designervæglamper skabt en stemningsfuld belysning og et smukt dekorationselement i stuen, som tilfører rummet din personlige stil og et eksklusivt præg. Mange af væglamperne har desuden justérbar lysretning, så du nemt kan eksperimentere og finde den lyssætning og det udtryk, der passer dig bedst.

Miljøvenlige LED-væglamper

LED-belysning bruger en nyere teknologi i pærer og er miljøvenlig sammenlignet med glødepærer og halogenlamper. LED er nemlig langt mere energieffektivt og har længere levetid end de traditionelle teknologier – en LED-pære kan holde helt op til svimlende 25.000 timer.

Da teknologien bag LED-væglamperne kan tåle kulde og sågar frostgrader, kan du fint bruge væglamper til at oplyse indgangspartiet eller til områder ved garageporten. Med LED kan du også vælge mellem varmt lys eller en mere moderne kold, hvid tone. De varme toner giver en mere lun atmosfære i rummet, mens det kolde, hvide lys kan være et mere praktisk valg til madlavning i køkkenet, ved spejlet på badeværelset eller som arbejdslys på kontoret.

Noget for enhver smag

Med de rigtige væglamper kan du skabe en smuk helhedsbelysning, hvis du kombinerer dem med den rigtige loftlampe eller med pendler og andre typer lamper. Hvis det hele skal hænge sammen, skal du finde en væglampe, der komplementerer det øvrige interiør.

Vi har inddelt vores sortiment i en række kategorier, så det er nemt for dig at finde det design og den løsning, der passer bedst til din stil og dine ønsker. Vælg blandt forskellige slags design og teknologier, farver og størrelser – fra landlige og rustikke væglamper til de mere moderne og opsigtsvækkende varianter. Se matchende lamper og pendler, og find tilbud og nyheder fra producenter som Philips og mange flere.

Hvorfor vælge væglamper:

  • Mange anvendelsesområder: Vi tilbyder forskellige væglamper til forskellige behov, blandt andet integrerede lamper, væglamper til badeværelser og spejle, billedbelysning og almindelige væglamper i enhver stilart.
  • Trygt, økonomisk og smukt: LED-pærernes varme, hvide lys skaber en lun og imødekommende atmosfære, og så er de et tryggere valg sammenlignet med gammeldags pærer. En LED-pære producerer nemlig meget lidt varme, er energieffektiv og holder længe.
  • Flere stilarter, farver og materialer: Ønsker du en sort væglampe som skarp kontrast til en hvid væg, rustikke messinglamper med ekstra elegance eller måske en sjov væglampe med tegneseriefigurer til børneværelset – bare rolig, vi har væglampen til dig, lige til at i webshoppens kurv.
  • Enkelt at kombinere: Væglamperne kan du kombinere med loftlamper, bordlamper og gulvlamper. Brug loftlampen som hovedbelysning og væglampen til at skabe dybde og fremhæve alt det, du er glad for. Vælg den samme stil til alle lamperne, eller prøv med dristige kontraster.

  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.