Uplight

Uplights og standerlamper skaber en behageligt atmosfære

Uplights og standerlamper sørger for komfort og rumstemning, de udstråler ro og visuel rumlighed. Det behagelige indirekte lys fra uplights eller en standerlampe er alt efter modellen dimmbart og placeringsmæssigt altid fleksibel. Udover det er uplights og standerlamper ofte udstyret med en læselampe, der kan tændes og slukkes uafhængigt af det indirekte lys fra uplight. Uplight kan være fremtrædende eller mere skjult og tilbageholdende. Overbevis dig selv fra vores store udvalg i rubrikken Standerlamper/uplights.

Zonelys og rumlys med uplights

Standerlamper er i almindelighed kendt for at være specialister inden for zonelys. De kan stilles overalt hvor der er en stikdåse, og der udbrede deres behagelige lys, der sørger for at give rummet kant. Uplights er en speciel form for standerlampe. Et uplight er en speciel type standerlampe. Et uplight afgiver ikke noget lys nedad, men bare op i loftet. Derved sørger den for den almene belysning af rummet. Derfor er uplights en ekspert inden for zonelys. Med det opadrettede lys kan fokuspunkter indsættes og større rum kan lysteknisk opdeles i flere forskellige zoner.

Uplights med dæmper

Mange uplights, særligt dem med halogenlyspærer, er udstyret med en dimmer (også kaldt lysdæmper). Det tillader en trinløs individuel lysstyrkeregulering alt efter lysbehovet, og ønsket atmosfære. Et dæmpet uplight breder en hyggelig stemning, der virker varm og behagelig. Ved fuld lyseffekt altså i ikke dæmpet stand, bliver uplight lys for det meste lidt koldere og rumatmosfæreren bliver mindre hyggelig, men man kan udfører visse visuelle opgaver der ikke kan gøres i dæmpet tilstand. En ting er klar: Udstyret med en dimmer vinder uplight, der allerede er en meget fleksibel lampe, endnu mere fleksibilitet.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.