Tiffany bordlamper

Tiffany lampen er et lysende kunstværk

Fantasifulde motiver og prægtige farver, sådan kan de udestående kendetegn ved Tiffany-bordlamper beskrives. Tiffany bordlamper er lysende kunstværker. Deres kendetegn er, takket være Tiffany bordlampens opfinders - Louis Comfort Tiffany - specielle fremstillingsteknik, der gør at enhver Tiffany lampe er noget helt specielt. Tiffany tilhørte de mest betydningsfulde amerikanske repræsentanter af art nouveau. Tiffany bordlamper består af talrige glasstykker alle regnbuens farver, der er forbundet med loddetin. På denne måde opstår der det tredimensionelle motiv der er karakteristisk for Tiffany bordlamper. Ingen anden lampetype tiltrækker en sådan opmærksomhed som en Tiffany-bordlampe.

Opdagelsen af „Tiffany Favrile Glass“

I slutningen af det 19. århundrede lykkedes det for Louis Comfort Tiffany at fremstille af en særlig type glas, „Tiffany Favrile Glass“. Dette glas danner til dagen i dag grundlaget for alle Tiffany lamper – og dermed også enhver Tiffany bordlampe. Tiffany bordlampers lampeskærme består af talrige glasstykker der er loddet sammen. Derved bliver Tiffany bordlamper et ensartet udsmykningsstykke. Tiffany bordlamper har i hele verden mange elskere, og har ikke sjældent samlerværdi.

Fleksibel og dekorativ: Tiffany bordlamper

Tiffany bordlamper tilbyder, som i grunden alle bordlamper gør, at de kan placeres fleksibelt. Med Tiffany bordlamper kan de forskellige steder bringe farverne i spil. Tiffany bordlamper kan f.eks finde deres plads i soveværelset på natbordet. Tiffany bordlamper er også elskede som pynt i indgangspartier og gange. Tiffany bordlampens farverige lampeskærm sørger for hjemligt lysfokus. Således er Tiffany bordlamper den perfekte fuldendelse af gulv-, væg- og loftslamper i stuen. Lige præcis i stuen er der efterspørgsel efter forskellige lysstemninger. Tiffany bordlamper med lysdæmper lader dette ske på ingen tid.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.