Tekstil loftlamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Stofloftlamper - grundbelysning i sin hyggeligste form

  Grundbelysningen. Den kan ikke undværes i noget rum, og hvis man skaber den med loftlamper, er det virkelig nemt.  De findes i alle mulige farver, former, størrelser, designs og materialer og fås selvfølgelig også med moderne LED-teknik, og derfor er de for mange det naturlige valg, når man vil have en elegant grundbelysning i sit hjem. Hvis du også godt kan lide loftlamper, men gerne vil have den allermest hyggelige af slagsen, skal du

  tekstil loftlampe
  tekstil loftlampe
  tekstil loftlampe

  vælge stofloftlamper, for...

  • de skaber på grund af deres materiale, og deres design en særligt hyggelig og hjemlig atmosfære
  • loftlampen kan selvfølgelig også profitere af moderne LED-teknik
  • lyset, der skinner gennem stofskærmen, får atmosfæren i rummet til at virke særdeles behagelig og stemningsfuld, fordi det er mere afdæmpet og heller ikke blænder.
  • stofloftlampen findes i alle mulige forskellige designs, former, farver og materialekombinationer.
  tekstil loftlampe

  Findes der stofloftlamper med LED?

  Selvfølgelig. Også i stofloftlamper finder man E27, E14, og nogle gange G9 fatninger, og i disse standardfatninger kan man, ud over en traditionel glødepære og en halogenpære - også skrue LED-pærer med standardsokler i.

  Hvordan? Hvis du slet ikke har lyst til at udskifte lyskilder mere, så kan du se bort fra det, du lige har læst, for i dag findes der mange loftlamper med stofskærm med fast indbyggede LED´er, og så er det slut med at købe lyspærer. Så kan du bare nyde det skønne lys, uden nogen sinde at skifte lyskilder igen.

  I hvilke former, farver og størrelser kan man få stofloftlamper?

  Runde, kvadratiske, eller rektangulære? Det er de populære former til stofloftlamper i boligens rum, og den nok mest trendy variant for tiden er den cirkelformede stofskærmlampe med flere stofringe i forskellige størrelser, der griber fat i hinanden. Flere cirkelformede lamper med en relativt lille diameter, der forbindes med hinanden i loftet med en loftsbjælke, er også meget attraktive.

  tekstil loftlampe
  Jorunn - Textil-LED-Deckenlampe, schwarz und gold
  tekstil loftlampe

  Når det gælder stofskærmen, er der også masser af valgmuligheder. Der er selvfølgelig de klassiske farver hvid, grå eller cremefarvet, men stofskærme fås også i sort, brun, grøn, orange, rød og flere andre farver, ligesom man også kan få stofskærme med tryk. De har også tit perforeringer i forskellige former, der skaber fascinerende lyseffekter i rummet, eller specielle, iøjnefaldende detaljer i andre materialer som fx krystal, metal eller træ.

  tekstil loftlampe

  I hvilke rum er stofloftlamper mest velegnede?

  I stuen og soveværelset: Stofloftlamper er særligt velegnede her, fordi de afgiver deres lys blidt dæmpet uden at blænde, og det er perfekt, når man vil hygge sig. Det er i øvrigt ikke kun lyset, der skaber stemningen - selve stofskærmen udstråler også en hjemlig, behagelig atmosfære.

  I entreen og gangen: Her er det selvfølgelig også muligt at placere dem, hvis man vil skabe lidt ekstra hygge, men man skal huske at sikre sig, at der er lysstyrke nok til at kunne finde nøglehullet eller snøre sine sko.

  I køkkenet: Her er de stort set uegnede, fordi lugten fra madlavningen kan sætte sig i skærmen, ligesom overfladen kan tage skade af fedt og anden smuds. Her er det bedre at vælge loftlamper uden stofskærm, eller fx indbygningsspots eller loftspots.

  I spisestuen: Det er muligt, men kun som almenbelysning, for hvis man vil have målrettet lys over sit spisebord, kan det ikke rigtig lade sig gøre med en højt placeret loftlampe. Her er det bedre at vælge pendellamper, som man selvfølgelig også kan få med en hygge-skabende stofskærm.

  Kan lyset dæmpes i en stofloftlampe?

  Det kommer helt an på, hvilken slags stofloftlampe, du vælger. Der findes flere varianter:

  Variant 1: Hvis du har fundet en loftlampe med fast indbyggede LED´er,

  er det forskelligt fra produkt til produkt, om lyset kan dæmpes. I produktdetaljerne kan du se, om det er tilfældet, og hvis lyset er dæmpbart, skal du som regel også bruge en egnet, ekstern dæmper.

  Variant 2: Hvis du har fundet en loftlampe med udskiftelige lyskilder, så kan

  de også kun dæmpes med en egnet, ekstern dæmper. Hvis du har sådan en, kan du bruge alle slags halogenpærer og traditionelle glødepærer, for de er alle dæmpbare! Hvis du helst vil undgå halogen og hellere vil skrue tidsvarende LED-pærer i din loftlampe, kan det sagtens lade sig gøre. Du skal bare være opmærksom på, at der i produktdetaljerne faktisk også står, at LED-pærerne er dæmpbare.

  Variant 3: Hvis du har valgt en stofloftlampe med Easy-Dim-funktion,

  behøver du ikke forholde dig til andet end at sætte lampen op i loftet, for i disse loftlamper er der allerede inkluderet lyskilder, der enkelt kan dæmpes via vægkontakten.

  Okay, så langt så godt, men hvad nu, hvis... Har du stadig spørgsmål til emnet lysdæmpning af (stof-)loftlamper? Eller har du måske et helt andet spørgsmål om dine nye lamper? Intet problem. Vores tekniske kundeservice er klar til at besvare alle dine spørgsmål. Bare ring til dem på telefon +45 89 88 18 90 eller skriv en kort besked via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.