Tekstil loftlamper

Tekstil-loftslampe udsmykning af rummet med et særligt materiale

Stof er et materiale, som mennesker gennem århundrede, ja årtusinde har været begejstret over, og har fundet anvendelse af i mange brugs- og kunstgenstande. En loftslampe af stof, fremstår gennem det anvendte materiale på en særligt hjemlig måde: i stuen sørger den skærmen der lader lyset trænge igennem for en særligt hyggelig opfattelse af lyset. Særligt kreativt er det mangfoldige udvalg af skærme til stof loftslamper, der i den geometriske grundform også gerne kombineres med tiltalende detaljer i andre materialer. Derved kan det på samme måde handle om materialerne, som eksempelvis et krystal påhæng, der giver en særlig ædel virkning.

Påvirkningen fra materialer i stof loftslamper

Stof er et fleksibelt materiale og bliver i en loftslampe af stof, spændt op rundt om lyskilden. Det handler om et materialer der kan designes fleksibelt på mange forskellige måder. Meget populære produkter med en hvid stofskærm der udstråler og symboliserer renhed og vilje, og kan fuldfører f.eks. et soveværelse på elegant vis. Men tekstile loftslamper kan meget mere og kan eksempelsvis udstyres med sort stof, med en struktur, en beige skærm, for at skabe et ekstra hyggeligt lys, eller med kantbånd eller påtegnede motiver på skærmen for et særligt skønt udtryk.

Skab en behagelig almenbelysning med tekstile loftslamper

Stoflamper er også fremragende egnet til at sørge for en god almen belysning. Derved sørger materialerne for at dette lysprodukt virker særligt attraktivt i stue og soveværelse. I tillæg til dette trænger lyset som regel delvist gennem stoffet. Dette er obligatorisk for en almenbelysning, da lyskilder i denne form for belysning, skal kunne afgive lyset bredest muligt. Ved en loftslampe af stof gives der i tillæg et blændingsfrit lys, der muliggøres gennem afdækningen, men ikke tildækning, af lyskilden. Således tilbydes her den idealle mulighed indenfor almenbelysning, med en ordentlig portion charme og behagelighed.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.