Stue loftlamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Loftslamper til stuen

  Hvilke loftslamper egner sig til stuen?

  Loftslamperne i stuen er den vigtigste lyskilde i rummet. Alternativer til almindelige loftslamper omfatter moderne LED-paneler, der kan oplyse et større område, og loftspots med flere lyskilder. Det er vigtigt at justere og vinkle de respektive spots, så alle områder i dit rum bliver oplyst ensartet. Hvis det gøres korrekt, kan du undgå at blive blændet af skarpt lys, når du sidder i sofaen.

  Metal loftslampe Gerwina fra Lindby

  Almindelige loftslamper kan matches perfekt til rummets stil.

  LED-Panel Brenda CCT med fjernbetjening

  LED-paneler giver blændfrit lys til store områder.

  Lindby LED-loftspot
  Loftspots med flere pærer kan justeres til at belyse alle områder i et rum.

  Hvor kraftigt skal loftslamper i stuen lyse?

  Desværre er det umuligt at give et entydigt svar på, hvilken lysstyrke loftslamper i stuen skal have. Det afhænger nemlig ikke kun af personlige præferencer - lyset reagerer også forskelligt afhængigt af vægfarve, indretning, møbler og rummets opbygning. Vi foreslår, at man går efter 140 lumen pr. m² som rettesnor.

  Hvilke loftslamper til stuen er moderne?

  Mange forskellige indretningsstile er moderne i dag. Det reducerede, moderne minimalistiske look, som kommer til udtryk i loftslamper i filigran stil med indbyggede LED'er, bliver stadig mere populært. Den natur-inspirede stil med træelementer og den rustikke, afslappede charme ved det industrielle design er også bestsellere, når det gælder loftslamper til stuen. Tjek vores inspirationssektion for flere moderne belysningsideer.

  Lindby Mairin LED-Deckenleuchte
  Deckenleuchte Canyana aus Rattan
  Schwarze Deckenlampe Aylis aus Holz

  Kan man få dæmpbare loftslamper til stuen?

  Mange loftslamper kan dæmpes via en ekstern lysdæmper. Med en dæmpbar lampe skal man dog være opmærksom på at installere en passende lysdæmper.

  LED-loftslamper leveres med en fast indbygget lysdæmper, hvilket betyder, at loftslampen i stuen kan dæmpes fra sofaen via fjernbetjeningen. Smarte lamper og -pærer, ligner hinanden, i den forstand at de giver dig mulighed for at lege med flere funktioner, såsom dæmpning og farveskift, via en app på din smartphone.

  Til de fjernbetjente, dæmpbare lamper

  Fjernbetjening til Lindby Emiva LED-loftslampe

  Hvilke pærer anbefales til loftslamper i stuen?

  Loftslamperne i stuen er nogle af de mest brugte lamper i hjemmet. Af denne grund er moderne LED'er den ideelle mulighed, da de forbruger op til 90 % mindre strøm end traditionelle glødepærer. LED'er har også en levetid på op til 50.000 timer sammenlignet med de traditionelle glødepærer, der kun holder op til 1.000 timer. Så når du først har installeret LED-pærerne, går der lang tid, før du skal skifte dem igen.

  Loftslampe Fridolin i metal med 3-lyskilder

  LED-filamentpære, der ligner en traditionel glødepære

  LED-spot Filiz i trae og beton
  LED-lyskilder med mat pære
  Pendellampe Mirro 1.0 i sort guld
  Indirekte lys med en topforspejlet pære
  Lindby Mirka LED-loftslampe

  Retningsbestemte og justerbare GU10 LED-spots

  Hvordan konverterer jeg min loftslampe i stuen til LED?

  Du konverterer til LED ved bare at udskifte pæren. På den måde kan du eftermontere smart home-lamper, hvilket åbner op for en masse forskellige lysfunktioner, herunder dæmpning og farveskift. Resultatet er, at du forvandler din stuebelysning fra ét skarpt lys til en individuel, tilpasset og konstant skiftende belysningsoplevelse.

  Har du andre spørgsmål om loftslamper til stuen? Eller om lamper og belysning? Så hjælper vores eksperter dig gerne. Tag kontakt via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.