Alsidige og stemningsskabende spots

Spotlamper er det perfekte valg, når du vil fremhæve detaljer og give omgivelserne nyt liv. God belysning bidrager til et trygt og hyggeligt udeområde – hvad enten du vil fremhæve designelementer eller kaste et elegant lys ud over haven. Vores udespots er derudover energieffektive, fleksible og enkle at montere.

Spotlights til udendørs brug fås i en række materialer og moderne design, og de kan monteres i jorden eller på væggen – også som indbygningsspots. Når du vælger udebelysning, er det en god idé at tænke på afstanden fra din lyskilde til det, du vil lyse op. Almindeligvis vil en udendørs spotlampe med GU10-fatning være nok, men til længere afstande kan et spotlys med en R7s-fatning godt betale sig. Sørg også for, at dine spotlamper udendørs har en kapslingsgrad på over IP44, så de tåler vejr og vind. En spot med LED kan være tændt hele aftenen og natten, uden at trække meget strøm. Kig i vores brede udvalg af nyheder og tilbud, hvor du blandt de moderne spotlamper også finder varianter med solceller og bevægelsessensorer.

Spot on

Kombineret med udendørsvæglamper og andre lyskilder kan du med havespots forvandle en ordinær udebelysning til noget ekstraordinært, der lyser op i nabolaget. Din brug af lys udendørs – i haven, på terrassen og ved indgangspartiet – betyder alt for stemningen og indtrykket, du skaber rundt om dit hus. Et fint træ ser fantastisk ud i det rette lys, og er du glad for et bestemt blomsterbed, kan det også få mere opmærksomhed gennem udendørs belysning.

Udendørs spotlamper fås i messing, aluminium, hvid, klassisk sort og en række andre materialer og farver, så du kan med garanti finde nogen, der passer til resten af dit udelys. Med LED holder du endda strømudgifterne nede. Kontakt os gerne, og hør mere.

Enkle at montere og flytte rundt på

Skab perfekt belysning udendørs

Udebelysning med beslag kan nemt sættes i jord eller løst underlag med et jordspyd. Dermed slipper du for at bruge et fast beslag til væg eller underlag. Spots med jordspyd kan du derudover nemt placere steder, hvor andre typer belysning ikke fungerer. Og det er ikke noget problem at flytte jordspydslamper i takt med, at have og årstider forandrer sig. Hvad med at skifte fra sorte til hvide spots, når sneen kommer? Skal du lyse et blomsterbed op, anbefaler vi LED-downlights.

Tåler vejr og vind

Når du vælger udespots og udebelysning generelt, er det vigtigt, at du vælger lamper med den rigtige kapslingsgrad. Kapslingsgraden angives som en IP-klasse, hvor første ciffer angiver tæthed og beskyttelse mod faste partikler som støv og snavs, mens andet ciffer angiver tætheden over for vand. Er det første tal 5 eller højere, betyder det, at lampen er støvbeskyttet, og hvis det andet tal er over 4, tåler lampen vandsprøjt fra mange sider. IP44 kan fint bruges udendørs, men skal lyskilden kunne tåle både jordsprøjt og vand, anbefaler vi en spotlampe med IP65.

Hos os finner du produkter med en kapslingsgrad på op til IP68. De kan sågar bruges helt under vand som belysning til fiskedamme og lignende. Og bor du i nærheden af havet, har vi desuden flere varianter, der tåler saltvand.

Funktionelt og trygt lys

En udendørs LED-spotlampe eller anden belysning langs indkørslen giver et elegant og overskueligt indtryk. Med sensorstyring kan du endda få en indkørsel, der bliver automatisk oplyst, når du kommer hjem om aftenen, så lyset kun bruges ved behov. Sensorstyret lys med LED eller R7s-fatning er også ideelt i nærheden af døre til udhuse og garager, så du ikke skal lede efter nøgler i totalt mørke. Det øger også sikkerheden.

Vores væglamper med LED fås med en rækkevidde på op til 20 meter samt justerbar tidsindstilling af lyset. Der er også mulighed for tilkobling af kamera, som kan startes via en app.

Hvorfor spots udendørs?:

  • Spot on på detaljerne: Kaster lys på detaljer udendørs og forvandler din have til noget ekstraordinært. Enkelt at kombinere med væglamper og downlights.
  • Enkel montering: Med jordspyd undgår du fast montering. Du kan nemt placere en spot i blomsterbedet og senere flytte den til et andet sted.
  • Sikker lyskilde: Sensorstyrede lamper tænder selv, når de registrerer bevægelse udendørs, hvilket gør dem energieffektive at bruge og effektive i forhold til at holde uvedkommende væk.
  • LED sikrer lavt strømforbrug: LED bruger meget lidt strøm i forhold til traditionel belysning udendørs. Udespots med LED kan endda drives af solceller.
  • Noget for alle, uanset pris og design: Udespots fås i alle prisklasser og fås i både hvid, sort, rustfrit stål og flere andre farver og materialer.

De bedste kategorier


Væglamper |  Loftlamper |  Spotlights |  Pendel lamper |  Lysekroner |  Bordlamper |  Gulvlamper |  Solcellelamper |  LED lamper |  LED pærer
+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.