Spot udendørs

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Så er scenen sat i haven - skab stemning med udendørsprojektører og -spots

  De placeres på jorden, på muren eller i loftet. Alt inden for deres lyskegle kommer i rampelyset. Der er tale om udendørsprojektører og -spots. De er rigtig gode til at belyse følgende:

  • Havepavilloner, huse, godser og slotte
  • Blomster, træer, buske og hele haven
  • Terrasser, mure og facader
  • Havedamme, søer, vandløb og swimmingpools
  • Kunstobjekter og -installationer og reklameskilte

  Det er i sidste ende dig, der bestemmer, hvad der skal i rampelyset. Men der er også spillerum, når det handler om hvordan. Du kan også vælge et kulørt farvesceneri. I produktoplysningerne under lysfarve kan du se, om multifarvet også er en mulighed. Så kan du justere farvescenerierne helt efter stemningen.

  En bevægelsessensor er også et yderligere plus, når det gælder ekstra udstyr og funktioner, som du virkelig kan få glæde af. Den giver mere komfort, mere sikkerhed mod indbrudstyve og faldskader og en enorm strømbesparelse.

  udendoersspot
  udendoersspot
  udendoersspot

  Hvad skal man være opmærksom på med bevægelsessensorer?

  De er inkluderet i mange udendørsprojektører og -spots. Hvis ikke, kan den eftermonteres ved behov. Du finder velegnede produkter til det i kategorien bevægelsessensorer. Til alle produkter medfølger en praktisk installationsvejledning og hvis man følger den, skal det nok lykkes. Derudover sidder vores kundeservice klar, hvis det skulle være spørgsmål eller udfordringer.

  Hvilke fordele er der ved en skumringssensor?

  Lyset skal tænde af sig selv, når det bliver mørkt. Men lyset skal ikke tænde, mens det stadig er lyst. Det sørger en praktisk skumringssensor for. Så behøver man heller ikke være hjemme om aftenen for at tænde havebelysningen. Derudover behøver man heller ikke huske på at slukke lyset igen, når solen står op. Især i haven er det enormt praktisk.

  Hvilken kapslingsklasse skal udendørsprojektører og -spots have?

  I beskyttede og overdækkede områder er IP23 nok. IP44 beskytter mod vandsprøjt fra alle retninger. Til den side, der er mest udsat for vind og vejr, skal det mindst være IP55. Den individuelle placering er afgørende for beskyttelsesgraden. Elektrikeren, der skal lave installationen, kan med sikkerhed fortælle dig, hvilken kapslingsklasse, der er brug for. Du er også altid meget velkommen til at spørge vores tekniske kundeservice.

  Solcelle-LED udendørsvæglampe Lord Sunshine, modul

  Du kan se hvilket tal, der står for hvad, i den følgende oversigt:

  IPX4 Beskyttelse mod fremmedlegemer
  0 Ikke beskyttet
  1 Beskyttet mod faste fremmedlegemer på 50 mm eller mere
  2 Beskyttet mod faste fremmedlegemer på 12,5 mm eller mere
  3 Beskyttet mod faste fremmedlegemer på 2,5 mm eller mere
  4 Beskyttet mod faste fremmedlegemer på 1 mm eller mere
  5 Støvskærmet
  6 Støvtæt
  IP4X Beskyttelse mod vand
  0 Ikke beskyttet
  1 Beskyttet mod vanddråber
  2 Beskyttet mod vanddråber ved hældning på maksimalt 15 grader
  3 Beskyttet mod regn
  4 Beskyttet mod vandsprøjt
  5 Beskyttet mod vandstråler
  6 Beskyttet mod kraftige vandstråler
  7 Beskyttet mod følgerne af forbigående nedsænkning i vand
  8 Beskyttet mod følgerne af langvaring nedsænkning i vand

  Hvad er bedst - LED eller halogen?

  Anbefalingen er helt klart: Du får flest fordele med LED-teknologi. Halogen slår ganske vist den traditionelle glødepære, både hvad angår levetid og lavere strømforbrug. LED-pæren kan dog gøre det endnu bedre. LED-lyskilder sparer 60 procent af udgifterne sammenlignet med halogenpærer og derfor er beslutningen ikke så vanskelig.

  Findes der også udendørsprojektører og -spots med fjernbetjening?

  Ja, det gør der - og så har du helt bogstaveligt lysfarve-styringen i din hule hånd. Så er det helt op til dig, og dit humør, om det skal være multifarvet eller for eksempel varmhvidt. I produktoplysningerne under ”lysfarve” kan du se, om produkterne kan skifte farve.

  Esa Cam - LED-væglampe og overvågningskamera

  Findes der udendørsprojektører og -spots med kamera?

  Indbrudstyve kan ikke lide lys, og slet ikke kameraer. Så udendørsprojektører og -spots gør i hvert fald dit hus en hel del mere sikkert. De monteres oftest på muren, og i indgangsområdet for at få mest muligt ud af alle funktioner. Så kan du for eksempel sidde på stranden og via en smartphone-app se, hvem der står foran din hoveddør. Hvis der også er en mikrofon, behøver du heller ikke at være hjemme, når du vil tale med dine gæster.

  Kontakt endelig vores tekniske kundeservice, hvis du har spørgsmål til funktioner og installation. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor.

  Findes der også solcelledrevne udendørsprojektører og -spots?

  Vil du gerne gemme sollyset til om natten? Det kan du gøre med udendørsprojektører og -spots med solceller. Kombineret med en bevægelsessensor er det rigtig praktisk. På den måde er der lys i haven, når der er brug for det og endda helt uden omkostninger. Derudover skåner det også batteriet.

  Tip: Placer solcelle-spots dér, hvor de virkelig kan tanke sollys i dagtimerne. For så fungerer de også fuldt ud om natten.

  Steinel har et stort udvalg af udendørsprojektører og -spots.

  Firmaet Steinel er berømt for deres udendørsprojektører og -spots, men også for alle deres andre udendørslamper. Indkørsler og haver kan belyses meget energibesparende med udendørsprojektører eller -spots som udendørs LED-væglampen XLED. Da den er udstyret med LED-teknologi og en passiv, infrarød sensor, forbruger den kun den allermest nødvendige strøm. Hertil har den et meget behageligt lys.

  Innovativ LED-udendørsvæglampe XLED Home 2 XL
  Trio PIR-solcellespot i sæt á tre

  Har du flere spørgsmål til udendørsprojektører og -spots? Så tag endelig kontakt til vores tekniske kundeservice. Dem kan du kontakte telefonisk på 89 88 18 90 eller via e-mail: service@lampegiganten.dk.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.