Skinnesystem

Højspænding- og lavspændings skinnesystem hos lampegiganten.dk

Hvilke lamper skinnesystemet er udstyret med spiller derfor ingen rolle, og er en ren smagssag. Hovedsageligt er skinnesystemer udstyret med halogenlamper, men de findes også med andre lyskilder.

Lavspænding- og højspændings skinnesystemer hos Lampegiganten.dk

Skinnesystemer: kombiner, udvid og tilpas

Skinnesystemer muliggør dem største fleksibilitet i lysopsætning. Ikke bare mangel på strømtilslutninger giver problemer ved lysplanlægning, når der skal være tilstrækkeligt lys. Også arkitekturen – vinklede rum, lave lofter eller svært opnåelige mørke hjørner – er til stadighed en udfordring ved planlægningen af belysning. Med et skinnesystem kan man løse disse problemer på en god og enkel måde, idet et skinnesystem løbende kan kombineres og udvides. Desuden når man også de mest afsides hjørner, og alt det med bare en strømtilslutning. Skal et værelse indrettes på ny, og brugen af rummet ændres, kan belysningselementerne der er tilsluttet skinnesystemet, med få greb flyttes eller ændres på. Også i gallerier eller museer, hvor belysningen skal være fleksibel, er skinnesystemer meget velegnet.

Højspænding- og lavspændings skinnesystemer

Skinnesystemer findes i to forskellige udføringer, hvad strømspændingen angår: Højspænding og lavspænding. Lavspændings skinnesystemer må drives af en transformator, hvormed strømspændingen transformeres fra 230 V til 12 V beskyttende lavspænding. Højspændings skinnesystemer fås som 1-fasede strømskinner og 3-fasede strømskinner. Sidste muliggør tilbygningen af flere strømkredse, så lamperne i en sådan strømskinne kan tændes og slukkes forskelligt.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.