Pendel lamper LED

Vores anbefalinger fra denne kategori

  LED pendellamper - moderne teknik til en klassiker

  Ved siden af loft-, væg-, bord- og gulvlamper er pendellampen et must, når det gælder belysningen til boligen. For hvordan skulle vi ellers kunne skabe et flot og opsigtsvækkende lys over vores spisebord? I øvrigt er den også med til at understrege den personlige stil ned til mindste detalje. Denne lysende klassiker møder nu den moderne LED-teknik og bliver endnu mere uovervindelig, eller hvad siger du til dette lysende dreamteam?

  LED pendellamper

  Hvor højt skal man hænge en LED pendellampe?

  Du sidder ved bordet og vil slet ikke kunne se personen, der sidder overfor – er den lavt hængende pendellampe er helt rigtig? Så kan du bare springe de næste linjer over og gå videre til det næste spørgsmål. For alle andre gælder tommelfingerreglen: Hæng helst din LED hængelampe 80 til 100 cm over bordet. Så kan du se personen overfor i øjnene, og ingen slår hovedet, når de sætter sig eller rejser sig op. Hvis du vil gardere dig mod, at samtalen på et tidspunkt alligevel går i en uønsket retning, kan du altid vælge en højdejusterbar pendellampe!

  LED pendellamper

  Hvad nu, hvis pendellampen slet ikke skal hænge over et bord, men hænge frit i køkkenet eller stuen?

  Så vil du normalt være på den sikre side ved at hænge den godt to meter over gulvet - med mindre du skal have et basketball hold på besøg. Også her gælder det, at en højdejusterbar LED hængelampe altid er et godt valg!

  Er LED pendellamper altid højdejusterbare?

  Ja, det er de. I hvert fald mange af dem, men ikke alle. Om en LED pendellampe er højdejusterbar eller ej, kommer helt an på det enkelte produkt. Ingen grund til panik: Ved den valgte LED hængelampe kigger du i produktdetaljerne bare efter ordene „Er højdejusterbar – Ja“, og så er alt i orden. For hvis en pendellampe er højdejusterbar, så er det virkelig en praktisk funktion. Man skal bare indstille den justerbare wiremekanisme i den højde, man ønsker lige nu og her, og så udsender lampen sit lys fra den tilsvarende højere eller lavere position.

  LED pendellamper
  LED pendellamper
  LED pendellamper

  Findes der LED pendellamper med touch-dæmper?

  Ja, det gør der, og de er superpraktiske! Virkelig. For når man vil indstille lysstyrken, så behøver man - som ordet touch-dæmper også siger - kun at røre ved lampen. Lidt mere skumringsstemning - perfekt til en date? Eller skal der være rigtigt lyst, fordi man skal rode sine papirer igennem? Til alle disse og mange, mange flere situationer er en touch-dæmper bare den mest praktiske løsning. Skal det være endnu mere praktisk? Intet problem. Nogle af LED pendellamperne med touch-dæmper har derudover også en memoryfunktion. Når man tænder lampen næste gang, tænder den i præcis den lysstyrke, man havde valgt sidste gang.

  Hvordan kan jeg vide, om en lampe har en touch-dæmper? Det er ganske nemt. I produktdetaljerne under dæmper kigger du bare efter, om der står „med touch-dæmper“, og så har du allerede svaret.

  LED pendellamper
  LED pendellamper
  LED pendellamper

  Vil du gerne vide endnu mere om dæmpere på LED hængelamper, eller har du et særligt spørgsmål til det? Så griber du bare din telefon og ringer til vores kundeservice på nedenstående telefonnummer. Eller du sender bare hurtigt en e-mail.

   

  Findes der også LED pendellamper med fjernbetjening?

  Et tryk her eller måske dér? Eller først dér og så her? Så ser vi, hvad der sker. Ja, sådan en fjernbetjening en altså smart, og den er også bare praktisk. Det er den også til LED pendellamper. For ligesom med så mange andre lamper, kan man også vælge de her moderne lamper med fjernbetjening, og så er det bare at trykke løs og ...

  • ændre lysfarven. Hellere varmhvid, universalhvid eller dagslyshvid?
  • skifte mellem alle mulige forskellige farver. Rød, grøn eller måske hellere blå?
  • ændre lysstyrken. Det betyder at dæmpe, som du selv har lyst.

  Er en fjernbetjening og de muligheder, du får med den, slet ikke nok til dig? Vil du have det komplette program? Også til din LED pendellampe? Så skal du satse på en løsning med din smartphone, og på Smart Home belysning som f.eks. fra Philips Hue. Måske falder simulering af tilstedeværelse, valget mellem 16 millioner farver og sprogindstillinger mere i din smag.

  Hvilke materialer og designs er særligt populære, når det gælder LED pendellamper?

  Her kan vi byde på...

  • meget enkle og minimalistiske designs, der uden en masse bling og snørkleri afgiver deres eget lysende statement. De meget slanke designs er dog kun mulige med LED-teknik, der kan konstrueres meget kompakt.
  • aflange former i forskellige designs og materialer - i guld eller træ, med snoede eller enkle linjer. Perfekt til oplysning af store, firkantede borde.
  • lamper af træ eller med elementer i træ.  Her er den hjemlige atmosfære i centrum.
  • lamper med stofskærm(e). Så kan det kun blive hyggeligt.
  • Industrial Style. Beton, rør og genbrugsmaterialer. Så hjemmet kan få et industrielt, smart look. Lidt ligesom et New Yorker Loft måske?
  • lampekunstværker af glas. For glas er virkelig kommet på mode igen! I alle mulige forskellige former og farver og ikke mindst i sin gennemsigtige form er glas blevet en ægte frontløber,

  men også dem, der foretrækker det klassiske design, kan finde det, de søger, i kategorien LED pendellamper. For selv om der er moderne teknik indeni, behøver den ikke kun at sidde i moderne designs. Ligesom med andre lamper, skal du også med LED pendellamper gå efter den lampe, der passer bedst til din smag og indretningsstil. Uanset, om den er supermoderne eller klassisk.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.