Moderne loftlamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Derfor er de nærmest umulige at undvære: moderne loftlamper

  Man kan lige så godt være ærlig og sige, at man ikke kan forestille sig et rum uden dem. Man finder moderne loftlamper i de allerfleste af boligens rum, hvor de sørger for en behagelig almenbelysning. I spisestuen eller køkkenalrummet bliver de nogle gange erstattet af pendel- og væglamper, men i alle andre rum er de næsten ikke til at undvære, selv om de selvfølgelig sagtens kan suppleres af andre lamper - for eksempel af gulvlampen, der med sin områdebelysning kan skabe lysøer, eller af dekorationsbelysning, der skaber en særlig atmosfære i rummet.

  moderne loftlamper

  Hvordan monterer man moderne loftlamper?

  Det kommer an på modellen, men du får en monteringsvejledning og tegning med til hver eneste loftlampe, som du bestiller hos os, hvor du kan se alle mål, og hvordan du skal gøre. Har du stadig spørgsmål? Det er ikke noget problem. Du kan altid ringe til vores tekniske kundeservice og spørge om alt, der har med monteringen at gøre, og hvis du ikke rigtig er gør-det-selv-typen, kan du også lade en elektriker klare montagen. 

  Kan man hænge loftlamper op uden at bore?

  Det kan desværre ikke lade sig gøre. Du er nødt til at bruge en boremaskine, når du skal montere din nye loftlampe.

  Tip: Som regel følger der egnede skruer og dyvler med til lampen, men hvis du for eksempel har et gipspladeloft skal du bruge specielle skruer og dyvler, så du er sikker på, at de kan holde vægten af lampen. Har du flere spørgsmål? Så henvend dig gerne til vores kundeservice via kontaktoplysningerne nedenfor.

  Hvilke lyskilder er bedst til moderne loftlamper?

  Du sparer mest energi med LED-pærer, og den moderne LED-teknik byder derudover på mange andre overbevisende fordele, som du ikke kan komme udenom. Her er et overblik over alle argumenterne for LED:

  • Energibesparelse på 90 % i forhold til traditionelle glødepærer
  • Energibesparelse på 60 % i forhold til halogenpærer
  • 50 gange højere levetid end den gode gamle glødepære
  • Miljøvenlighed - ingen kviksølv
  • Holdbarhed - ingen glødetråd, der kan brænde over
  • Lang levetid på op til 50.000 timer
  • Når de tændes, får man straks 100 % maksimal lysstrøm

  I hvilke rum er det bedst at placere moderne loftlamper?

  Her er der slet ingen begrænsninger. Det kan både være i stuen, soveværelset, køkkenet, spisestuen, køkkenalrummet, badeværelset, børneværelset eller i entréen. En moderne loftlampe giver en god almenbelysning, og det er aldrig forkert. 

  moderne loftlamper
  moderne loftlamper
  moderne loftlamper

  Tip: I rum, hvor der kan være fugt, som i badeværelset, men også i køkkenet, er det et krav, at man vælger en lampe med en IP-kapslingsklasse, der beskytter mod fugt, og badeværelset bliver oven i købet opdelt i forskellige zoner (beskyttelsesområder): Så dér, hvor der kan blive særligt vådt, kræves der en højere kapslingsklasse. Derfor bør du også tage en elektriker med på råd, både når lampen skal vælges og monteres. Derudover kan du selvfølgelig også spørge vores tekniske kundeservice. Du kan få fat i dem via kontaktoplysningerne nedenfor.

  En overblik over de forskellige IP-kapslingsklasser og hvad, de betyder, finder du i følgende oversigt:

  Hvilke materialer bruges til moderne loftlamper?

  Du kan godt glæde dig, for her er virkelig meget at vælge imellem, så der er sikkert også noget i din smag. Du skal bare bruge filteret „Materiale“ i shoppen, og så kan du se alt det, producenterne disker op med: Glas, bambus, beton, rustfrit stål, gips, træ, keramik, kobber, papir og meget mere.

  Moderne loftlamper med specielle funktioner:

  Hvis du går op i mere end lys og lækkert design, når du skal vælge din nye moderne loftlampe, så skal du kigge på vores oversigt over specialfunktioner nedenfor og notere dem, der er vigtige for dig.

  ... med fjernbetjening og farveskift
  Skal det hele være med fjernbetjening hjemme hos dig? Det er også virkelig praktisk og bekvemt, hvis du kan tænde og slukke din moderne loftlampe fra sofaen, og hvis du også kan dæmpe lyset, og måske også skifte lysfarven fra varmhvid til dagslys og tilbage igen kan du nemt skabe en ny stemning - helt uden at rejse dig op. Derudover er multifarve-funktionen ideel hvis du skal holde en fest.  

  moderne loftlamper

  ... med dæmper
  En moderne loftlampe kan have mange funktioner: Den kan give dig kraftigt, klart lys, når du støvsuger, men den kan også skabe hygge om aftenen, når dens lys bliver dæmpet. Hvis du kunne tænke de muligheder, skal du sætte flueben ved filteret „Dæmpbar“ i shoppen. Så kan du nyde det dæmpede lys fra din moderne loftlampe i de mørke aftentimer.

  Tip: Det kan enten gøres med en monteret dæmper eller med Easydim-lyskilder via vægkontakten. 

  ... med Smart Home-funktioner
  Hvis du gerne vil kunne integrere din nye, moderne loftlampe i dit Smart Home-system skal du i kigge på kategorien „Smart Home“ efter en ny loftlampe eller efter en lyskilde, der kan gøre din eksisterende loftlampe til en moderne Smart Home-lysgiver. 

  Er du stadig lidt i tvivl om, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en moderne loftlampe? Så må du endelig bare henvende dig med dine spørgsmål til vores tekniske kundeservice. Du kan kontakte dem telefonisk på +45 89 88 18 90 eller via kontaktformularen.

  moderne loftlamper
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.